• vlatkomarkovic
    2.6k

Dobro ti stalno pljuješ po našoj akademiji, po našoj djeci, po hrvatskom nogometu koji je per capita sigurno najuspješniji na svijetu. Kada su ti stranci tak dobri zakaj smo ih sve dobili s 4.5 milijuna stanovnika….

Mislim da se razumijemo imamo dobrih stranaca imamo i i loših, imamo i velikih potencijala imamo i propalih…. I slažem se da je dobar Dominguez

Ali brate mili, ti bi da dovedemo afrikanera s ulice Accre tvrdio da je novi Mbappe i da mu i Kule i Beljo moraju biti zamjene…
  • vjeko1701
    21.9k
    koji je per capita sigurno najuspješniji na svijetuvlatkomarkovic

Mislim da nas Urugvaj ipak malo šiša.

Al Orc nije u krivu kad kaže da su HNL igrači ipak preskupi za ono kaj donose. U zadnjih 20 godina, izuzev onih koje smo doveli iz Lokomotive, Mandukića, Roga i Livakovića, ja se zbilja ne sjećam nekog tko je baš opravdao ulaganje a kamoli nam nešto i zaradio. Balaban i Olić?
  • Orc123
    14.3k
    ja pljujem po nasoj akademiji? Po nasem nogometu? Ajd nađi mi gdje ja to pljujem po nasoj akademiji? Po nasem nogometu?

Jel pljuvanje to da su igraci hnl bolesno skupi a ne vrijede te novce. Jel pljuvanje kad nas se ucjenjuje preko menađera, novina i javno kad zelimo nekog igraca iz hnl? Jel pljuvanje ako za nas uvijek neka druga cijena? Jel pljuvanje kad ti određeni igraci koji kao obozavaju dinamo ali kad im se daje ugovor onda ucjenjuju i odlaze vani?

Daj popusti me patetike i toga da mi vadis stvari iz konteksta!

Jedini ispravni put je kvalitetna organizacija nase skole i da se hranimo iz nje preko B momcadi kaj se i radilo + kvalitetan skauting vani i dovođenje igraca ala Dominquez, Vidovic, Vinlof....na stranu kaj Vidovic ispao promasaj za sad...

Iz hnl samo za realnu cijenu ili prepoznat klince prije nego sto uđu u seniorski nogomet.

Ja sam među prvima spomenuo Jagusica, i dalje ga zelim ali brate mili kakvoh jebenih 5 mil eura? O cemu pricamo?
  • vlatkomarkovic
    2.6k

Ma o tome se da raspravljati, zapravo ovisi od koga kupujemo i kako tko, al evo Valincic izvrsna kupovina…

Samo sto je netko prije preplacivao sve i svašta pa jebiga poskupio HNL, ali mislim da i dalje se da jeftino i pametno kupiti u HNLu, smiriti će se tržište…. Također stranci u pravilu traže veće plaće od mladih HNL igrača sto isto mora ući u računicu, ali kažem da se raspravljati….

Ali čovjek svakog stranca predstavlja ko da je 7 puta bolji od naših dečkiju. Sjećam se hvalospjeva o Kangi i drugima….
  • ElDorado
    8.6k
    Ja bi sve ove kaj zagovaraju skupe kupovine hnl igraca pitao gdje je danas Šotiček?
    Radili smo greske, to je sigurno, ali bili i kasica prasica.
    Buducnost vidim samo u nasoj skoli, promociji igraca kroz B momcad i dobrom inozemnom skautingu. A ovi liliputanci nek dilaju di hoce. Dinamo im je zapravo i digao cijene i apetite ali nece to jos dugo.
  • Orc123
    14.3k
    taj isti Kanga igra standardno u klubu koji je al pari sa Dinamom trenutno....nije ispao pogodak ali daleko od toga da je panj kakvim ga neki zele prikazati.....

Puno visebi skuplje smo promasivali po hnl u zadnje vrijeme nego vani. Nije isto promasiti Nevistica i Villara koji je ispao razocaranje. Villara ces prodat a Nevistica tesko i poklonit. Tako ni Bosko Sutalo , ni Bernoer nisu ispali pojacanja pa si na ovom popusio 4mil eura i jedva ga poklonio, a ovog si ipak prodao i nisi izgubio ni centa.
    Popusit cemo masno jedino na Cordobi koji fakat ispao prevara. Tj. Propuh u glavi.

Btw. Istina, Valincica smo odlicno kupili. To je ta kupovina po realnoj cijeni.
  • vlatkomarkovic
    2.6k

Reci ću samo jednu stvar, da je Kule igrao umjesto Kange bili bi prvaci….
  • ElDorado
    8.6k
    Nije ovdje komentirano aki veliki mag Šimić neki dan je otvoreno priznao da se gadno pogrijedilo poimence s Frukom, Ivanovicem i Pasalicem sto ce reci da su oni to ljeto nudjeni nama. Na osnovu tih nekih Rijekinih dobrih prodaja digao se bez ikakvog temelja hajp o hnl igracima.
  • vjeko1701
    21.9k
    Pa istina je da su bili dostupni i da su ih neki ljudi u klubu htjeli...ali. Igre, igrice i općenita disfunkcionalnost različitih agenda u tom prijelaznom razdoblju su napravili svoje.
  • Orc123
    14.3k
    sjetimo se tog prijelaznog roka kad nam bilo minirano brdo transfera. Titraui imao izraslinu na stopalu radi koje je pao na lijecnickom, a lik dogurao do reprezentacije i igra fantasticno u klubu i vec ga traze veliki klubovi bez ikakvih zdrastvenih problema. Tako smo mogli dovesti nekog od trojca Fruk, Ivanovic, Pasalic. . . Tko zna kaj se taj prijelazni rok događalo. Tada je nasa Perasica bila alfa i omega.....štrecne me nesto pri srcu kad se sjetim tog vremena i funkcioniranja kluba.
  • vjeko1701
    21.9k
    Ma bilo je svega i koštalo nas je dosta. Od raznoraznih lumena u klubu, do raznoraznih poruka nekim menadžerima "bilo gdje, samo ne u Dinamo"...
  • vlatkomarkovic
    2.6k
    Tada je nasa Perasica bila alfa i omega.....štrecne me nesto pri srcu kad se sjetim tog vremena i funkcioniranja kluba.Orc123

Ne branim kuharicu kave, ali nije ona bila odgovorna za to. Zna se tko je tada radio sranja….
  • scooniepenn
    6.1k

O čemu ti pričaš? Sa jedne strane je problem što se Jagušići ne vide svi više u Dinamu kao sljedećoj stepenici, a onda u isto vrijeme za te i takve Jagušiće možemo dovesti Domingueza, Perez Vinlofa i još nam ostane love. Pa njih dvojica skupa su koštali malo više od Krivaka. Moram li na ovo išta više dodati. Da, trebamo stvarati i davati priliku našim najvećim talentima, ali računica u kojoj smo za Domingueza i Pereza Vinlofa platili 3.2 milje, a jednog dana ih izvjesno prodamo za 20+ ili 25 je jako održiva. Skauting se to zove.
  • pešća
    841
    Slažem se da je zabrinjavajuć trend da mi niti jednog mladog iz HNLa ne možemo kupiti.Zagi

Nije da smo nešto propustili.
  • Navijač Dinama
    11.3k
    a lik dogurao do reprezentacije i igra fantasticno u klubu i vec ga traze veliki klubovi bez ikakvih zdrastvenih problema.Orc123

Nisam ga baš vidio da je na popisu, ako ništa za makar ovaj njihov divlji kup nacija.

Da je on došao, onda Pero Sučić ne bi došao, a usporedit Sučića koji sad igra recimo u jednom Interu, standardni je i meizostavni član Hrvatske reprezentacije, sa tim Titraouiem bi bilo jako smješno i alkarski u ništa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.