• Mulec86
    443
    City, milan, inter, bayern su inace šrot ekipe fakat mi nekad lik nije jasan kaj zna bubnut
  • KtcGoat
    2.4k
    Kad je dao prvi takav intervju nisam imao problem jer i sam donekle smatram da nismo u najboljoj situaciji, te se mogu nacelno slozit. Ali ovo mu je vec drugi takav intervju u par dana i sad vec mislim da mora prestat srat javno po igracima.
  • Jurki
    21.3k
    seronja vec sad trazi opravdanja za eventualni fijasko.
    Jbt pa ne trenira klub, pa da se zali na poteze Uprave koja mu nije dovela pojacanja.
    U repki, kaj imas, imas. Taj i takav roster moras ukomponirati.
    On to ne zna i vec sad stvara narativ opravdanja.
    Ako se napravi uspjeh bit ce.. "imali smo losu ekipu, ali moj trenerski angazman nam je donio rezultat".
    Ako se podbaci bit ce: "jbg ekipa od ovoga vise ne moze".

Kak god bilo da bilo.. niti jedan trener nebi smio javno srati po svojoj ekipi bez obzira na to koliko bio u pravu.
  • M94
    2.4k
    Nevjerojatno kako lik podcjenjuje igrace uvijek, ko u Kataru isto kad je pišao po Petku i Livaji, kao pogledajte gdje igraju nasi napadaci, iako mu je jedan donio polufinale prakticki.

Imas dvije medalje sa zadnja 2 SP, ponasaj se u skladu s tim, nisi Burkina Faso.
  • Brusa
    3.8k
    Možda je to sve pila naopako, kako bi zavarali protivnike i dali im lažni osjećaj nadmoći :chin:
  • vjeko1701
    21.9k
    Kaj se brinete. Kolege s juga već nude rješenja za reprezentaciju - Šego i Mlačić. S njima nema granice do kud možemo doći.
  • mlinchica
    4.6k
    Kolege s juga već nude rješenja za reprezentaciju - Šego i Mlačić.vjeko1701

Ne kužim kak već europski Šego, koji je spreman za ligu prvaka, nije na pretpozivu?!
    Ili je ova izjava o napadačima kojih nema zapravo uvod u tu priču. Kao ono, morao sam zagrabit u našu lošu ligu, nema ih dovoljno kvalitetnih po svijetu. :chin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.