• Jurki
    21.2k
    najbitnija stvar je u tome da mi ne zelimo po rijecima kolege dati ni 100 keka.
    Znaci on nam je prva opcija za beka u dvojci, al ak ne dojde nije se nis dogodilo specijalnog.

Da se misli da je to igrac za prvu momcad, dovelo bi ga se odmah.

da neki junior igra beka u B momcadiCastAway1986

Nemamo niti jednog beka ispod Mikica trenutno.
    Sljedeci po redu je Trupcevic koji ima 15 godina, kaj je ipak prerano za drugu ligu.
  • CastAway1986
    4.7k
    ako nemamo u juniorima zar nece biti netko slobodan s iskustvom prve ili druge hrv.lige ili neka iskusnjara na kraju karijere kao primjerice Šitum u Lokomotivi , svakako ce trebati netko i stariji u B momcadi ?!
  • Mr Anderson
    16k
    Ima zanimljivih mladih igrača u trećoj ligi koji bi da ih se uključi u naš sustav mogli pohvatati zahtjeve koje traži igranje ove lige. Isto tako je činjenica da neki klubovi u 4. ligi bolje plaćaju od onih u 2. ligi pa dosta mlađih igrača koji imaju kvalitetu za više radije igraju u nižem rangu za više love uz manje muke. Dalo bi iskopati nekog koji ne bi bio ništa lošiji od Tabinasa nakon 1-2 priprema.
  • Goncalo Santos
    2.9k
    Nema mi smisla ni tog tabinasa za b ekipu dovoditi posto se smiju samo 3 starija igraca imati ako se ne varam.

Radije bih da onda ta 3 budu iskusni dinamovci s nekim liderskim crtama koji su iskusili sta znaci igrati za Dinamo, tipa antolic, leovac ili moj jedan miljenik ivo pinto koji je trenutno kapetan fortune sittard.

Tabinas je prestar za neki veci razvoj i po meni nema smisla njega odgajati vise.
  • The Undertaker
    9.4k
    Meni je dovođenje Tabinasa dobar test (za relativno malu cijenu) kakvo oko ima naš šef škole odnosno vidi li što nitko ne vidi. Jest da ćemo to viditi tek za godinu dana ali bolje ikad nego nikad.
    Ne pratim juniore kao prije ali sam prilično siguran da za 100-200k možemo dovesti nekog juniorskog top beka, iz HNL ili šire.
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Znači zanimljivi ste mi vi ovdje. OK taj Tabinas možda nije dobar potez... ali ne znamo sa sigurnošću. Ja Capellasu vjerujem, pa čak i da pogriješi nismo skoro ništa potrošili i nije neka šteta. Mi možemo riskirati sa jednim igračem koji nas bude koštao 100 tisuća eura. U stvari lažem, možemo riskirati SA 20! Nismo jebeni Slaven Belupo da nam je 100 tisuća eura neki problem dat.

I što je najbolje imamo od nagodinu B momčad. Znači imat će prilike dokazat se da je igrač za nas. Nemožeš igrat drugu ligu samo s juniorima svakako, a ako ti jedan od ovih "riskantih poteza" iskoči vratio si pare za njih 20 praktički. I to govorim sa jednim transferom od dva miliona eura. Da ne pričam o tome što ti neki igrači budu gurali juniore da igraju bolje, poboljšavat će nam igru B momčadi i tako dizati i neke druge i isto tako biti ok backup opcija ako se desi neko sranje.
  • Fatos Beqiraj
    680
    S obzirom da juniori muku muce od kad je mikic sa seniorima, znsci da je nestasics bekova. Ne kuzim kakav je problem u Tabinasu, ne gubimo puno a potencijalno mozemo dobit dosta. 23 mu je godine nije 45 . Napravili ste dramu ko da ce udarni bek bit i da napadamo se titule sa tabinasom.
  • Mr Anderson
    16k
    Nije toliko problem u Tabinasu nego mi je malo čudno (ako je istina) da šef omladinske škole pored Dabca i Bobana forsira dovođenje nekog igrača kojeg je on nekad vodio u filipinskoj reprezentaciji. Kak ga nitko drugi nije uočio. Ja ga pamtim samo po prvom poluvremenu na Maksimiru kad je Vinlofu radio probleme prema naprijed. Sve poslije toga ništa posebno ili je sjedio na klupi.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Kadar nam je i više nego dobar,eventualno ako ćemo i dovoditi nekoga to mora biti baš pojačanje koje može odmah uskočiti u prvih 11 ala Livaković,prinove i eventualno da popunimo kadar nam ne trebaju....toga imamo na izvoz
  • Fatos Beqiraj
    680
    Tabinas? Svašta se priča i piše...

„Dobro je ušao (protiv Hajduka, op.a.), imao je jedno lijepo presijecanje pa onda i dobro dodavanje, nakon toga i dobar prolazak po desnoj strani, ali ponekad mu se dogodi, kao i svim igračima, da donese pogrešnu odluku. No, treba imati razumijevanja, nije uhvatio kontinuitet nakon ozljede (lom ruke, op.a.) koju je imao. Kad me netko pita za njega prvo ću pomisliti kako je riječ o jednom pristojnom mladiću sa strahovitom brzinom. Pozitivan je karakter za svlačionicu i mislim da može još puno napredovati. Kod njega je dobro što se imaš za nešto uloviti i oko nečega graditi. A to što se piše... Uvijek se nešto piše, to je tako. Ja se samo nadam se da će odraditi kompletne pripreme bez ozljeda, a za dalje ćemo vidjeti."

-Cabraja za germanijak
  • Carmichael
    407
    Hoxha je do 23.godine igrao u Balkaniju, napravio transfer u Lokomotivu gdje je u 18 utakmica upisao samo 4 starta.
    U 26oj je napravio transfer u Dinamo, a sada, s 27 godina, je jedan od najkonstatnijih i najboljih igrača Dinama u ovoj polusezoni.

Tabinas nije svjetska klasa, vjerojatno neće bit izlazni transfer od 5 milijuna, ali to otpisivanje igrača kao netalentiranog i nekvalitetnog jer s 23. godine nema "karijeru" iza sebe je smiješno, pogotovo u današnje vrijeme.

Druga je pak stvar što imamo Valinčića i Mikića koji su kvalitetni, pa nam on ne treba. Tko zna, možda na ljeto Valinčić odlazi, možda Mikić.. pa će nam on super doći ko rezervni bek.
    Možda bude i za B ekipu, jer sigurno neće cijela B ekipa bit isključivo U19.
  • CastAway1986
    4.7k
    Ja Capellasu vjerujem, pa čak i da pogriješi nismo skoro ništa potrošili i nije neka šteta.Dragon1Warrior123

Zar nije na njegovu preporuku doveden Villar za 3milijuna za kojeg 90% foruma tvrdi da nije opravdao dolazak ,barem ne još?
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Ja mislim da je na isto njegovu preporuku doveden Dominguez koji nam je najbolje pogođeno pojačanje zadnjih ohoho godina.
  • Fatos Beqiraj
    680
    Ljudi koji su 40 godina u nogometu na najvrcoj razini veze nemaju, mi strucanjaci sa zone znamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.