• Filip Međimurje
    942
    Da, i onda bumo počeli igrati 4231 da ga uguramo na polušpicu. How yes no
  • OsamŠest
    6.5k
    Da me iznenadi nešto nakon Bennacera? Teško..
  • CastAway1986
    4.7k
    Vaše iskreno mišljenje o Matkoviću , da li ga dovesti ili ne? Ja osobno bi , pogotovo jer mu cijena nakon ozljede nije kao prije a imamo i par igraca za ponuditi Osijeku !
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Vaše iskreno mišljenje o Matkoviću , da li ga dovesti ili ne? Ja osobno bi , pogotovo jer mu cijena nakon ozljede nije kao prije a imamo i par igraca za ponuditi Osijeku !CastAway1986

Kao neki 'long-term' pokusaj mozda da, osobno smatram to s njim malo previse euforicno sve i ne znam po cemu tocno bi trebao kod nas ali ajde. Ako da, mozda stvorimo samo dodatnu guzvu u rosteru a ionako su rotacije kod Kove li-la.
  • Zagi
    13.8k
    Ne vjerujem da će i Beljo i Kule dočekati početak iduće sezone. Jedan od njih će platiti Jagušića ili tako nešto.
  • emilperska
    13k
    Ne znam da li je pisano ovdje već, ali ukratko..

Po Vukovaru/Vinkovcima se priča (kafanski, ali vidim da se priča već vrti ovdje pa pišem i ja) da je Tabinas dogovorio sve s Dinamom od lipnja 2026. Zato je i bio na tribinama djelomično zadnje utakmice. Oni traze da damo cca 100k da igra do kraja sezone ili će do lipnja trčati odvojeno bez pristupa klupi, kamoli terenu. Mi ne želimo dati 100k za to, a kamoli nešto više da dođe odmah. On je izričita Capellasova želja, Dabac nema veze s tim. Boban je amenovao jer je ovaj baš zapeo za to.
    Velim tako se priča tamo, ja veze s insajderstvom nemam.. Ovo je kafanska priča iz Vukovara, nema veze s izvorima iz kluba da ne bi bilo.. Nadam se da je ovo dezinformacija sve skupa oko tog Filipinca.

Mene ovdje najviše brine ako je to sve istina, kakve su to ovlasti Capellasa da nauštrb naše škole koju realno on i vodi, da se miješa u rad i transfere prve ekipe i dovodi igrače iz Filipina koji nisu bili dovoljno dobri za japansku ligu, kamoli nešto više.. Da li je Capellas nasljednik Kove ako Kova dobije otkaz..

Zato velim opet, Mario Kovačević je najmanje zlo od svih trenera šta se motaju kao hijene oko klupe čekajući njegov pad..
  • Jurki
    21.2k
    Mi ne želimo dati 100k za to, a kamoli nešto više da dođe odmahemilperska

Mene ovdje najviše brine ako je to sve istina, kakve su to ovlasti Capellasa da nauštrb naše škole koju realno on i vodiemilperska

Znaci ne zelimo igraca odmah, vec na ljeto. (Kad krece dvojka).
    Te mi jedino logicno ima smisla da ne trazimo igraca za udarni sastav ili rotaciju vec za drugu momcad.
    Isto tak nemamo desnog beka za tu momcad.

Ako igraca tak jako zelis, odrijesit ces kesu, a ne se ciganiti za 100 keka odstete.
  • Goncalo Santos
    2.9k
    Valjda bi stranac trebao biti bolji od domaceg. Nema sanse da na kugli zemaljskoj nema hrvatskog desnog beka koji bi otprilike kostao kao tabinas, bio rezerva na bekovskoj poziciji i bio dobar barem koliko i on.

On trenutno nije najbolji desni bek vukovara, najslabiji je bek u ligi i meni bi ovo bila takva pljuska svim igracima koji su se nekad povezivali s Dinamom i zeljeli ovdje doci, ali se procijenilo da nisu dovoljno dobri.

Koliko nasih bivsih juniora nikada nije dobilo priliku takoder i da mi sad gledamo najgoreg beka lige? Cime je on to zasluzio?

Pa radije bih doveo situma, pinta, bartoleca... Jedan karacic koji je igrao dobro u bresciji i australiji nije mogao kod nas igrati.

Strasno me nervira ovo jer nije to klinac od 17 godina nego ima 23 godine, znaci da je prestar i za b ekipu.
  • Fatos Beqiraj
    679
    Valjda znaju Capellas i Boban bolje od nas, ko zna sta su isplanirali.

Ako misle da Tabinas treba doc neka dodje 100k eura nas nece unistit, a mozemo dobit backup beka za dosta godina.

A na kraju krajeva, bar po necemu cemo moc sudit Capellasu jel zna nesto ili ne.
  • Jurki
    21.2k
    slazem se s tobom, ali jedino to ima smisla ak ne zelimo dati ni 100 keka za njega, da se trazi igrac za dvojku.
    Kad se prvi put on spomenul kao opcija, isel sam pogledati kaj ima u inkubatoru.. nema apsolutno nicega kaj bi moglo imalo odgovoriti zahtjevima druge lige.
  • Mr Anderson
    16k
    To se tako i meni čini. Desnu stranu bi nam držali Valentić i Mikić, RPG odlazi, a taj Tabinas bi držao poziciju u B ekipi gdje bi probali taktički izbrusiti da jednog dana uđe u rotaciju za desni bok. Ali ako ovi traže da damo 100.000 samo da bi ga oni držali u ekipi i onda još 200.000 za transfer, onda je previše. Nije ni taj Capellas nepogrešiv.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    E moj Alberte, radije nam dovedi nekog svog Espanjola na klupu, a ne lika koji u Vukovaru nije prva bekovska opcija i igra za nogometnu velesilu Filipine...
  • CastAway1986
    4.7k
    Kakav Tabinas pa zar nije bolje da neki junior igra beka u B momcadi !? Odakle ovlasti Capellasu da bira igrace koje cemo dovesti , pa nedavno se pisalo da je izabrao Villara umjesto Jagušića pa se to pokazalo kao prilicno loš potez mada ja i dalje vjerujem da Gonzalo ce pokazati svoje kvalitete..
  • Mr Anderson
    16k
    Vaše iskreno mišljenje o Matkoviću , da li ga dovesti ili ne? Ja osobno bi , pogotovo jer mu cijena nakon ozljede nije kao prije a imamo i par igraca za ponuditi Osijeku !CastAway1986

Ako ga možemo dovesti po nekim razumnim uvjetima, apsolutno sam za njegovo dovođenje. Rizik je, ali ako ga zaobiđu ozljede dobili bi izuzetno moćnog igrača koji bi u dve sezone kod nas došao do praga reprezentacije i višestruko povećao svoju vrijednost, a uz to nama igrački puno pridonio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.