• FelceAzzurro
    1.1k
    Veće promaje od ovih teletabis insajdera su samo oni koji im vjeruju.
  • Jurki
    21.2k
    Tabinas ... hahahah

Moze jedino za Dinamo 2 igrati.
  • rokikaciga
    8.5k
    Boze me pomozi ovih pojacanja kao Tarabinas. Ako zbog Tabinasa zakoce Mikicev razvoj sportski sektor definitivno gubi velik dio mog povjerenja.
  • Krizy
    64.5k
    Standardne gluposti novinara koji su u 2025. spomenuli 102 igrača u kontekstu dolaska u Dinamo.

Tabinas nije ni prvi izbor Vukovara na svojoj poziciji, ne mogu zamisliti njegov dolazak u Dinamo pored igrača koje imamo na raspolaganju.
  • Ljubo
    290
    doslovno ovo, koliko se igrača spomene u kontekstu dolazaka u Dinamo, a kako bi rekli u Dubrovniku: niđe veze…
  • CastAway1986
    4.7k
    Pa kakve gluposti pisu u tom članku su za ne povjerovati , da za tog pokemona s Filipina damo uz dva igraca na posudbu i 200K iako mu ugovor istjece na ljeto :rofl: ..Ako je istina da Capellas jamci za njega onda je doticni gori od Marića
  • mlkaskic
    298
    Ali šta ako odu Valinčić i RPG na ljeto? Mikić prvi bek, možda bude Tabinas drugi. Šta biste rekli da nam je Valinčić došao direktno iz Širokog Brijega? Nije dovoljno dobar, šta će nam on? Kakve su se stvari pričali o Bakraru? Ako je procjena da Tabinas može napredovat i biti drugi bek ja to mogu prihvatiti, iako meni trenutno ne djeluje tako. Isto vrijedi za Ryana. Eto kupilo smo DDB, Villara i Vidovića za 8 milijuna ukupno i šta nam je to trenutno realno donijelo? Dinamo je još uvijek klub koji bi trebao tražiti igrače dok su dostupni za nisku cijenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.