• Jurki
    21.2k
    Pa i nema se koga povest osim Mikica i JakiraFatos Beqiraj

A istovremeno nudis da Šunta i Šutalo potpisu profi ugovore.
    Aha budu ih potpisali, sve su ludi.
  • FazeN
    4.8k
    Nikad nisu niti nece svi juniori ici sa prvom ekipom, ali nekolicina najboljih juniora, klinaca je uvijek isla.
    Ako nista drugo da ih se lakse nagovori da potpisu profi ugovore, te za nagradu za dobar i predan rad idu na pripreme sa prvom ekipom.
    Ovako ispadamo neozbiljni.
    Jurki

Mislim bude klinaca na treningu s prvom ekipom, bili su evo nedavno Ćutuk, Horvat, Zulfa..
    Pa bio je čak i mali Lugančić, Žnuderl i tako dalje.
    Ne može se rec da ne budu s klubom

No slažem se i ja bi volio da idu makar na pripreme no budemo vidjeli
  • blue heart 72
    2.9k
    pa zato jer mu nije ni na kraju pameti produžiti ugovor koji ističe, i uz to on hoće kod nas. A pošto je imao peh sa težom ozljedom, cijena mu je prilično pala, tako da za njega, ionako ne mogu dobiti neki značajniji iznos. Mudri im je neka vrsta "tihe patnje" već dvije godine, tako da bi ova trampa imala smisla kako za nas, tako i za njih
  • Fatos Beqiraj
    677
    sta ako nisi na pripremama onds ne potpisujes ugovor sa dinamom?

Ne vidim svhru gomilanja juniora na pripremama samo opada nivo treninga, pogotovo na ovim kratkim.
    Ako su zasluzili i dobri su doc ce oni do seniora, ako ne u dinamu onda negdi drugo. A da ih se vodi samo eto da ih se vodi nema smisla. Svejedno u orvih 11 imamo dovoljno mladih igraca, a klupa nam je presiroka da bi ocekivali neke ozbiljne minute
  • Mr Anderson
    16k
    Trebalo bi što više juniora gurati u seniore, ali istovremeno treba imati rezultate na sva tri fronta. Treba uigrati i ustabiliti ekipu, ali istovremeno treba što više rotirati.
    To je sukus pisanja ovdje.
    Uvijek će se naći nešto da bi se jamralo. Katastrofa.
  • rokikaciga
    8.5k
    Niti Topic nije igrac iz nase akademoje, doveden iz Sesveta kad je imao 18.
  • mrgud
    666
    Trebalo bi što više juniora gurati u seniore, ali istovremeno treba imati rezultate na sva tri fronta. Treba uigrati i ustabiliti ekipu, ali istovremeno treba što više rotirati.Mr Anderson

Naravno,samo treba dovesti trenera koji to može
  • ElDorado
    8.5k
    Ja baš ne razumijem ovo o juniorima. Prvo na ljeto kreće Dinamo B. Drugo zimske pripreme ni nisu neke pripreme. Treće ti se na zimu moraš rješiti nekih igrača da bi imao selektirani roster a ne prenatrpanu svlačionicu. Jer na proljeće više nema lutanja. Ili jesi ili nisi. Mikić je kao generacijski talent, meni je ok ali protiv Slavena morao pod hitno van nakon zutog i greske. Treba biti malo razuman.
    Dinamo B će sigurno izbaciti igrače za prvu momčad i onda će ti biti stvarno spremni.
  • badjibadara
    8.3k
    Jos nemamo ni popis za pripreme, ali problem imamo :lol:

Vec 22.01. igramo izuzetno bitnu utakmicu u EL, i na to se treba koncentrirati.
  • Crni86
    18.6k
    sve se slazem kaj si napiso. Nadodao bi da bi po meni samo jakiru i mikicu pa mozda i horvatu trebalo osigurat dvojnu registraciju ovu polusezonu.

Ak je procijena da su decki prerasli juniorski nogomet (za mikica nakon ovih par tekmi bi to sigurno ustvrdio) daj im 6 mjeseci seniorskog nogometa. Daj neki plan za te decke. Zasto na ljeto kad smo vidli da imamo jos godinu dana do b momcadi se nismo dogovorili s nekim oko dvojnih registracija?

Slazem se da dolazi b ekipa iduce sezone, ali svi smo bili svjesni da do tada ima jedna cijela sezona a da imamo igrace koji bi mozda vec ove sezone trebali napravit neki iskorak. Valjda smo za te mlade decke imali nekakav plan za ovu sezonu ili je bio stand by do b momcadi?

Svak mjesec, svaki dan, svaka utakmica je bitna. Vrijeme je novac u svakom biznisu pa tako i nogometu.
  • Mr Anderson
    16k
    Naravno,samo treba dovesti trenera koji to možemrgud

Jedino Ted Lasso.
  • Zagi
    13.8k
    Kaj bu nam startni bek dok se Valinčić ne oporavi bio Galešić?
  • Carmichael
    403
    Žao mi je što Horvat nije taj koji je pozvan na pripreme sa seniorima.

Bio je pozvan u ljeto 2024., a sad u zimu 2025./2026. nije pozvan, a već je pokazao da ima perspektivu.

Svakako je nužno pronaći mu klub i dati seniorske minute, preozbiljan potencijal.
  • Crni86
    18.6k
    pa zato je na dvojnoj registraciji

Ak ce sad mikic bit vracen u juniore ili ce sjedit kod nas na klupi je to onda debilana po meni.

A poznavajuci kovu , iskreno mislim da ce nam Glesic i bit startni bek….
  • njurci10
    316
    jel već ima lista ko ide? :yikes:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.