• Zagi
    13.8k
    Dobro, i?
  • Facke
    7.2k

Bil ti je i Vlaovic jedne vreme zaposlen u agencije Zivkovica.

I nis. Nema opce kaj zvati agenta kad mu je otec agent sterem se stalne cuje i vidi. Pitanje je same kam poslati Zivkovica?
  • Zagi
    13.8k
    Pitanje je same kam poslati Zivkovica?Facke

Bilo gdje će biti šanse da se mali izbori za prvih 11.
    Za dinamo kvalitetu nema, osim dinama u cijeloj regiji može igrati.
  • NoSkillan
    165
    Kulusic i Zivkovic na meti Vukovara kao posudbe, treba i Jakirovica po meni negdje na posudbu
  • Kia pride
    104
    Kačavenda u Osijek?
  • Haza
    11.4k
    Prvo vam svima želim sretan i blagoslovljen Božić.
    Drugo ću vam baciti kratki osvrt na aktualnosti tržišta.
    Fabijan Krivak ponuda Sturm Graz i Sigma Olomouc u visini od 1.8 mil eura, za sada Lokomotiva odbija ponudu.
    Adriano Jagušić stigla službena ponuda Werder Bremena cca 5 milijuna eura.
    Branimir Mlačić stigla službena ponuda Inter Milana 4.5 mil eura (ovo navodim više kao primjer da se klinci trebaju gurati, po meni je mali Jakir bolji od Mlačića)
    Marko Soldo je ljetos imao ponudu Nurnberga 700 tisuća eura, nema naznaka da će se ponuda aktivirati, ali to mu je trenutna tržišna cijena.
    Znam da mnogi misle da je cijena za Jagušića patka, ali nije, kao što nije niti za Mlačića, cijena danas idu gore, inflacija je, tome se treba prilagoditi.
    Malo je nemira unio podatak da Kovačević na pripreme nema namjeru zvati juniore (osim Mikića i Jakira).
    Što se tiče Antona Matkovića igrač i Marjan Šišić naginju Dinamu, i rade sve da od ljeta Matković bude igrač Dinama.
    Moj osvrt na prijelazni rok ljetni, podbacili su Villar i Ljubićić, Vidović mala minutaža ali loš govor tijela.
    Beljo loš, užasan govor tijela, potpuno beskoristan ako ne zabije gol, iskreno me razočarao, i na ljeto bi ga se riješio.
    Veliki palac gore za McKenna, Dominguez, Vinlof, Bakrar, Zajc i Valinčić.
    Toliko od mene u ovog godini.
  • Mali dioničar
    19k
    MladićaHaza
    :down:

MladićaHaza
    :down:

MlačićHaza
    :up:
  • rokikaciga
    8.5k
    Ratko Mladic, perspektivni stoper KNK Hajduk.
  • bazooka93
    73
    ljubicica i villara prodati ili dati na posudbu
    Soldi dati vise minuta
  • Jaja
    29
    Mlacic je dobio sansu u Hajduku zato sto nemaju boljeg od njega. Da su mu konkurencija igraci poput McKene Galesica Domingeza i KTC-a nebi ni na klupi bio.
  • Jaja
    29
    Kako bi trampa Mudri za Matka bila dobra za Osijek. Mozes li nam objasnit?
  • FazeN
    4.8k
    Malo je nemira unio podatak da Kovačević na pripreme nema namjeru zvati juniore (osim Mikića i Jakira).Haza

Nikakvo iznenađenje,
    S Kovačevićem nećemo napraviti niti jednog mladog igrača, ne vjerujem uopće da će jedan junior Dinama u seniore ući dok je on tu. Mikića ne računam nit dajem tu čast Kovi jer je gurao prvo igrače van pozicija na beka.
    To je trener koji živi najbolje dane svog života jer je trener Dinama, a pisali su neki ovdje da je trebao u Orijent prije Dinama. Ništa me ne čudi onda.
    On će forsirat provjerenih 11 i što iskusnijih da mu sačuvaju posao, nema tu dugoročnog plana s njim, plan je samo da svaku utakmicu preživi
  • Dzoni
    3.2k
    Malo je nemira unio podatak da Kovačević na pripreme nema namjeru zvati juniore (osim Mikića i Jakira).Haza

Meni je ovo unijelo puno nemira, jedno je bojat se u HNL-u/Europi, ali na pripreme, ajme majko
  • Zg123
    3.2k

Pa oni prakticki nisu ni juniori s obzirom da Mikic igra, a Jakir grije klupu i samo participira na juniorskim turnirima. Znaci niti jedan jedini junior? Lijepo, vidi se vizija naseg trenera i ljudi oko njega
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Ja se nadam da na pripreme ne vodimo Kovačevića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.