• NKDZ86
    6.9k
    Tko može obećati minute malom jakiru?Droljo

ja mogu, aaali nisam u toj mogućnosti.... ježi ga Jakire jr.
  • rokikaciga
    8.5k
    Sportski sektor obecava minute i status igracima. I to je normalno u nogometu. Tovar Maloca igra tamo di igra ovu sezonu jer su mu oni jedini obecali status prvotimca od jedno 4 drugoligasa s kojima je pregovarao.

Sad je li to SD, predsjednik, trener, mix...mi to ne znamo ali to je najnormalnija stvar. I desava ma sta god netko pricao.
  • Jaro
    11.5k
    pa dobro, i Bandic je svasta obecavao... Najlakse je nes obecati. Samo moras bit idijot (pogotovo ako si trener i roditelj igraca u isto vrijeme) pa ne shvacati da to obecanje ne znaci ama bas nista. Koji faktor je fakin mali Jakir da bi imao bilo kakvu garanciju u Dinamu? Meni bi svaki talent letio u mladje pionire pa nek s njima trenira nakon sto im se bilo ko od svite pojavi u novinama, a ugovor bi odradio do kraja...
  • NKDZ86
    6.9k
    Koji faktor je fakin mali JakirJaro

ja pročitao mali fakin, pa gledam kaj, a kad ono fuckin je...
  • rokikaciga
    8.5k
    Dobro ti sad povlacis paralelu izmedu Bandicevih populistickih obecanja da zadrzi fotelju i toga da npr Zvone obeca 1 na 1 Jakiru da ce mali odigrat 300 minuta do polusezone da se razvije i jednog dana proda za 20 milja i bude repstivac.

Vec sam napisao na drugoj temi, kako bi ti reagirao da tebi sef obeca unapredenje za 1-2-3 mjeseca i ne jebe te ni pol posto 6 mjeseci? Jel bi pokucao na vrata i pitao "sefe, kaj se dogodilo s obecanjem"? Ili je to ponasanje uvredene frajlice kak je postalo popularno na forumu nazivat nekog nakon clanskog dana? Ili je to normalno ponasanje?

Mali Jakir ne igra nit za juniore (koje je ocigledno prerastao..izdominirao je starije tamnopute crnce Newcastlea neki dan) niti za seniore. Ovo je preveliki propust za kakti najveceg talenta generacije u nasoj selekciji i ako to netko negira taj je u teskoj zabludi.

I nemojte mi prodavat price "da mali kaj vredi igral bi kod 4 trenera". Isto se pricalo s Mikicem pa vidimo da mali itekako moze.

I jos jedna stvar. Koji roditelj ce vozit klinca na treninge u Dinamo ako svi znaju da konstantno krsimo obecanja, nemamo razvojni plan i bolikurcina teza za razvoj klinaca? Pa radije ce ih odvest u Loksu ili neki drugi klub gdje se takve stvari bas i ne desavaju ili se desavaju manje.
  • Droljo
    23.7k
    npr Zvone obeca 1 na 1 Jakiru da ce mali odigrat 300 minutarokikaciga

Onda nam ne treba trener i mogli smo tu uštedjeti...
  • Jaro
    11.5k
    Ako mu je Boban obecao bilo kaj u prvoj momcadi onda je debil i nema kaj radit tu di je ali nekak sumnjam da se o tome radi i da je to istina. Jakir valjda zali za neodlaskom u Juve (tamo bi igrao u prvih 11 - 100 posto).
    Ponavljam - Jakir voli kad njemu pametuju za igru i minute? I pozitivno ce na to reagirati?
    Mozda mu je Boban obecao prilik u prvoj - dobio je trening, pripreme - trener mu ne vjeruje i dovidjenja - cekaj istek, trazi raskid/transfer, zapni jace, cekaj da se promjeni trener - ovu kuknjavu preko novina bi mu ja stavio ko jeeebeni minus pa bi mi za neku priliku bio daaaleko iza u redu...
    Plakao je i Rukavina u kombinaciji s Bariom za svoje cedo - pa eto - leti ovaj i iz Rijeke - kako jebemu, a takav talenat?
  • rokikaciga
    8.5k
    Ako mu je Boban obecao bilo kaj u prvoj momcadi onda je debil i nema kaj radit du di jeJaro

Zasto?
  • Jaro
    11.5k
    minute u prvoj momcadi? obecati bilo kome, a ne klincu od 17 godina - debilizam potpuni.
    Boban dokazano nemre obecat minute Villaru i Vidovicu koje je on doveo i platio neku odstetu, a ne nekom klinji iz akademije...
  • rokikaciga
    8.5k
    minute u prvoj momcadi? obecati bilo kome, a ne klincu od 17 godina - debilizam potpuni.Jaro

Znaci cijeli nogometni svijet je prepun debila koji nebi trebali bavit nogometom?
  • Jaro
    11.5k
    Gdje se igracima obecavaju (i ispunjavaju) minute u prvoj momcadi?
    Pa sad ti je napisano - Salah nema garanciju minutaze u Liverpoolu (a placen je ko budzet HNLa bez Dinamo+Hajduk i za razliku od Jakira, Rukavine i slicnih ima neku karijeru i status iza sebe), a ovdje se ocekuje garancija minutaze nekom pristavom klinji?
    Kad ce zasluzit (tj kad ce trener procjenit da zasluzuje) ce igrat...
  • Droljo
    23.7k
    Znaci cijeli nogometni svijet je prepun debila koji nebi trebali bavit nogometom?rokikaciga

Da.
  • vjeko1701
    21.7k
    Bezveze se sad vrtite u krug. Mali je potencijal, to je činjenica. Dal je mogao dobiti barem poluvrijeme u dosadašnje dvije utakmice kupa? Mislim da je mogao.

Što je s njima točno dogovoreno ne znam al znam da je bilo prilika uz malo rizika da barem malo zaigra. U svakom slučaju mislim da je loše da ne igra barem za juniore. Ne razumijem koji je razlog tome.
  • rokikaciga
    8.5k
    Gdje se igracima obecavaju (i ispunjavaju) minute u prvoj momcadi?Jaro

U skoro cijelom svijetu? Zasto se nismo digli na noge jer je Livakovic povredena frajlica jer su mu prekrsili dogovor i sad dovode Ter Stegena navodno?

Dajem ti ruku u vatru, tovar Maloca je jedino od Jaruna dobio potvrdu da ga se planira stavit kao prvotimca i s njima je potpisao. Znam za dva-tri kluba koji su ga vidjeli kao mentora klincima i on je to odbio.

Salah je igrao, zabio je 4 gola u 13 utakmica, nije se vracao itd. Jakir nije dobio nijednu minutu da pokaze kaj god. Villar je poceo sezonu kao prvotimac, kao i Salah i Vidovic, pa je klupiran jer su igrali daleko ispod ocekivanja.

Jakiru se nije dala ni sansa. Jako, jako velika razlika.
  • Jaro
    11.5k
    Zasto se nismo digli na noge jer je Livakovic povredena frajlica jer su mu prekrsili dogovor i sad dovode Ter Stegena navodnorokikaciga

Boan dovodi Ter Stegena prije Livakovica? Ne kuzim opce kakve veze ovo ima s pricom o plakanju tate Jakira?
    Mali Jakir ce dobit sansu kad trener (Dinama ili nekog drugog kluba) zakljuci da zasluzuje, a ne kad mu Boban, MAric ili netko drugi to obeca kod potpisivanja ugovora i to je jedini ispravan put.
    Jel bilo mjesta za dat mu sansu - po meni da, al ja nit sam gledao klince kak se igraju, nit sam na treningu. Ja se samo osvrcem na kuknjavu preko medija - onda uzgoji Sergeje muda pa reci tocno stoti je sineku obecano a ne ispunjeno... A ne kenjaj ko tetkica...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.