• Omake
    14.4k
    Sučiću skočila TM vrijednost na 30.
  • blue heart 72
    2.9k
    Preminul Vasil Ringov.
    Koju šljucu je samo imal, nažalost prekratko se kod nas zadržal

Nek počiva v miru Božjem :pray:
  • ElDorado
    8.5k
    Markovic ga nije volio
  • ElDorado
    8.5k
    Zivkovic i Kulusic u Vukovaru
  • ElDorado
    8.5k
    U 20 h Bjelica. Bas me zanima hoce sta zanimljivo reci
  • hardek
    7.9k
    Zivkovic i Kulusic u VukovaruElDorado

Za Živkovića odlično, Kulušić se neće naigrati pored Puljića koji izgleda odlično ove sezone. Iako i u Bravu je skroz ispao iz rotacije tako da vrijedi probat
  • Zagi
    13.7k
    Kulušić se neće naigrati pored Puljića koji izgleda odlično ove sezone. Iako i u Bravu je skroz ispao iz rotacije tako da vrijedi probathardek

Istu pogrešku je napravio Šaranić. Bravo pa Varaždin (nula minuta) pa pustinja pa sada drugi rang HNLa.
    Ne znam kaj si misle likovi koji im vode karijere. Ako ispadneš iz rotacije u Bravu, više stepenica (HNL) nije logična niti svrsishodna.
    Nisi (još) spreman i to im treba netko ukazati. Za to menađeri između ostaloga i dobijaju postotak. Barem bi to trebala biti njihova uloga.

Idi u npr Posušje ili nekaj takvo, Široki ...
    Igraj!
  • Jurki
    21.1k
    samo cu reci.. Hvala dragom Bogu da od iduce sezone krece D2.
    Bit ce to veliki reality check mnogim igracima.
    Rijesiti ce se problem guranja na silu igraca u prvu momcad.
    Npr Varela kojeg se na silu gura, a vidi se da decko jednostavno jos nije za tu razinu nogometa.
  • Zagi
    13.7k
    vidi se da decko jednostavno jos nije za tu razinu nogometa.Jurki
    Jasno da se vidi. Vidjelo se u prvom duelu.
    Ne vjerujem da je to ikakvo iznenađenje ikome u klubu.

Nije bio niti Yamal prve sezone spreman.
    To se radi zbog akceleracije napretka u svrhu dugoročnog interesa kluba.

E sada, pitanje je taj Varelin ugovor i dogovor sa Barcelonom gdje mi imamo tvrdi krov na vrijednosti koju možemo izvući.
    Valjda, izgleda, kaj ja znam.
    Živcira me totalna netransparentnost u ovom slučaju.
    Ili ja nisam vidio gdje i kada je to potpuno objašnjeno.
  • Jurki
    21.1k
    za razliku od Varele, Jakir jr. je vec igral seniorski nogomet i to je izgledalo sasvim pristojno.
    Naravno, da ne treba decka gurnut u vatru u derbijima.. ali bi mi prije dobio minute nego Varela.
    Definitivno bi mi bio prvi pick za rotaciju kad je povoljna i bezbrizna situacija na semaforu (cisto zbog prirode njegove pozicije jer je stoper cije su greske cesto kobne).
    Mikic je vec pokazao da moze ravnopravno igrati hnl, pa ga zbog toga nisam stavio u tu grupu igraca.
  • Zagi
    13.7k
    Gle , večinski se slažem.
    Jedino kaj je na strani Varele igrački je činjenica da je nemjerljivo lakše i bezbolnije ubaciti mlado krilo nego stopera.
    Varela zajebe napad, nitko ništa. Mikić zajebe gol u EL, 15 stranica na forumu.

Kaj se mladog Jakira tiče, mali je uistinu vrhunski potencijal i već sada može participirati ali mi se ove sezone ne razbija Dominguez/Mckenna duo.
    Za 6 mjeseci ja bi ga stavio u prvih 11 i tolerirao mu greške. Mckenna bi bio bio zamjena/odmor.

Do tada, ovu polusezonu nek ode na posudbu. Nebu mu kruna pala sa glave ako 6 mjeseci odradi u nekom Zrinjskom. Bitno da negdje igra.
  • hardek
    7.9k
    Za 6 mjeseci ja bi ga stavio u prvih 11 i tolerirao mu greške. Mckenna bi bio bio zamjena/odmor.Zagi

Meni bi ovako nešto bili pre-ekstremno. Ja bi mu davao po 15-20 minuta i starteve protiv slabijih protivnika na domaćem terenu. Realno ovo što smo McKenni napravili ovu polusezonu nije dobro ni za nas ni za njega. Čovjek je odigrao sve utakmice za klub i reprezentaciju. I imao je i on kikseva radi tog akumuliranog umora, nemali broj puta smo dobili gol jer on nije držao liniju zaleđa.
  • Zagi
    13.7k
    Ja bi mu davao po 15-20 minuta i starteve protiv slabijih protivnika na domaćem terenu.hardek

Po mojem mišljenju to je podcjenjivanje Jakirove trenutne kvalitete.
    Ne potencijala, trenutne kvalitete. Odnosno kvalitete za 6mjeseci nakon odigrane posudbe.

Gle ako ništa, konzervativno rješenje. Kompromis.
    Igrao bi mi sve HNL tekme.
    Želimo napadačku igru u HNLu jasno?
    Mali Jakir ima progresivne lopte i viziju igre usporedivu sa Dominguezom. To mu je forte.
    Bolje imati oba takva stopera nego jednog. Teško je to braniti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.