• Facke
    7.2k
    https://www.transfermarkt.de/gnk-dinamo-zagreb/startseite/verein/419

Denes je bil update na transfermarktu. Smesne. Necu nis druge kometerati.
  • Goncalo Santos
    2.9k
    hrgovic i mlacic vrijede vise od Domnigueza? Bravo.
  • vjeko1701
    21.6k
    Od Puktasa skuplji samo Benaccer, Hrgović košta kolko Vinlof i Mikić zajedno. Krovinović skoro duplo skuplji od Mišića. Šarlija skuplji od Mišića. Svi u podjednakim godinama. Dominguez bez ikakvog porasta cijene. Lako su ga mogli dići na 4M.
  • NKDZ86
    6.9k
    zagorac dođe ko prosječna kazna zbog bakljade :rofl:
  • Plava stijena
    690
    Mogu i trebali su to već napraviti, ali su se oprijedjelili njegovati dobar odnos s LJPV-om i njegovom klikom. Koliko su svijesni njima povoljnog aktualnog trenutka svjedoči i ponašanje vedeta im koje je jučer napokon prešlo granicu ukusa bar jednog HNS suca. Rebić je od povratka u hnl po svemu najprljaviji igrač lige. Tip udara gdje stigne, svako malo se nagurava, galami prema protivnicima i sucima, provocira sve aktere nogomente utakmice i sve skupa ima 5 kartona u polusezoni.

Generalno svaka dvojbena situacija neupitno se sudi za ajdug, neki suci su išli toliko daleko da i otvoreno kradu kao da ne postoje kamere. Jedina nada mi je da radi naša diplomacija jer ovim tempom će prešišat zvezdu u onoj prekodrinskoj kaljuži ako već i nisu. Boban se odlučio mazat nam oči na članskom danu pretpostavljam u nadi da će se stvari poboljšati. Od onda smo imali pokušaj pljačke u Gorici te apsolutni masakr u derbiju. Nešto mi govori da bi promjenio priču da se ovih dana održava članski dan. U svakom slučaju momčad će morati odigrati daleko bolju polusezonu da ovi cigani ne dođu u poziciju da nam ukradu titulu.
  • Laki424
    27
    tužno..još kad makneš bennacera..
  • Dinamo-SB
    884
    Svatko jer je covjek izvadio iz frizidera 4,5 igraca i stavio ih da igraju nakon sta su dobar dio do tada prosjedili na klupu. Najbolje da su oni sad krivi.Crni86

Ajmo razbit ovaj mit također. Dinamu je čuvena utakmica s Vukovarom 14. utakmica u nizu bez kupa s Dinamo Predavcem.

Gabriel Vidović je od tih 14 utakmica sudjelovao u 9 utakmica. 6 utakmica započeo kao prvotimac.
    Gonzalo Villar je od tih 14 utakmica sudjelovao u 9 utakmica.4 utakmice započeo kao prvotimac.

Ovo je vađenje iz frizidera? I razlog zašto ne mogu protiv donedavnog drugoligaša iz Hrvatske pružiti barem solidnu predstavu da odigramo X pred punim stadionom naših navijača radnim danom ponedjeljkom u Vinkovcima? Mi smo izgubili tu utakmicu i nismo ništa kreirali,a imali smo 2 igrača kojima su glavne karakteristike kreacija. Predstavlja se kao da ta dva igrača imali su 2 ulaska garbage timea. Ako oni ne mogu protiv Vukovara napraviti ništa da barem bude X onda nije problem samo u treneru. To su igrači plaćeni ozbiljan novac za HR prilike te nisu domaći Mikić,Soldo i Topić. Pa šta bi Soldo i Topić trebali reći? Pa ne vidim da je i Galešić odigrao kriminalno i još je morao desnog beka igrati,a manje prilika na početku prvenstva je imao od njih dvojice. Mali Mikić koji je junior je bačen doslovno u vatru i pa je opet pružio solidne partije. Bakrar se izborio protiv Predavca. Ali eto Villar i Vidović su nepravedno šikanirani od trenera i krivac je Kova iako je vidljivo da su prije tog Vukovra ozbiljno participirali i to im je bila idealna prilika još za potvrditi se za prvih 11,a oni umjesto toga pruže najgoru partiju sezonu. Kovi zamjeram dvije stvari - forsiranje Nevistića te kasno priključenje Mikića seniorskoj momčadi kada je RPG otpao. Za igre Villara,Vidovića i npr. Ljubičića sigurno krivac nije Kovačević.

Ali eto,lakše je napisati da oni nisu dobili priliku i da ne znam kriv je trener kojeg je izabrao Boban koji je također sukrivac i ne znam što već sve ne.
  • Crni86
    18.5k
    villar 5 utakmica prije vukovara ima 50 minuta sve skupa.

Vidovic prije vukovara u 7 utakmica ima 17 minuta.

Perez Vinlof u 7 utakmica prije vukovara 45 minuta.

Niko Galesic prije vukovara u cijeloj sezoni 0 minuta (odim kup u predravcu ako racunamo to kao ozbiljnu minutazu).

Kad ih sve skupa zbrojis njih 4 u zadnjih 5-7 utakmica prije vukovara zajedno imaju malo preko 90 minuta nogometa.

Igraci izvadeni iz frizidera da. I to je svakako krivica trenera koji ih nije rotirao i gradio im formu, a onda ih sutnuo sve od jednom na teren da se cupaju onako hladni i bez pravog natjecateljskog podrazaja mjesec dana.
  • Dr Hofmann
    4.4k
    Dosad se nisam htio izlagati nikakvim situacijama jer je tema osjetljiva, pogotovo jer Leon ima sjajnog menadžera koji brine o svemu. No, stvari su takve da se u klubu očito ne vjeruje dovoljno ili uopće ne računa na njega, te da se mora naći nekakvo rješenje. Uskoro mu je 18 godina, Guardian ga je uvrstio u TOP 60 talenata svijeta u njegovom godištu, što govori nešto o njemu. Bio je standardan na U-17 SP-u u Kataru nedavno, tako da smo iskreno očekivali određenu minutažu za njega u HNL-u, kako je i bilo dogovoreno. Iz kluba su dolazile povratne informacije o tome kako ga cijene, kako će minute i dočekati, ali to su ostala prazna obećanja. Ne možemo dopustiti da igrač s 18 godina grije klupu ili se uopće ne skida, ako je već važan projekt kluba, tako da ćemo, ponavljam, tražiti druga, optimalna rješenja na zimu - naglašava Jakirović za Germanijak.

Evo možda i, nažalost, nepopularnog mišljenja. Malo mi je i jadno da naš bivši trener, još jednom sebi moram ponoviti, naš bivši trener ovako ipak malo pederski podjebe klub, a nije da su kod njega igrali mladi igrači. Itekako je on svjestan što je prioritet u Dinamu. Je li se moglo dati više prilika mladima? Naravno, ali rezultati se nisu poklopili. Kovačević i njegova polusezona mi čak ovdje nisu tema, o tome je već sve tisuće puta sve napisano ovdje. Svoje mišljenje o treneru sam dao onog dana kad je službeno objavljeno da je postao trener, nažalost se još nije promijenilo, daj Bože da pojedem svoje riječi.

Ovdje, je bar meni, riječ o tome da naš bivši trener daje ovakve izjave, koje opet s jedne strane razumijem jer svatko od nas želi najbolje za svoje dijete, ali meni je to opet malo klošarski i jebi ga. Mali Leon mi je simpa lik i nadam se da mu se neće ovo odbiti dalje u glavu. Mogao je dobiti koju minutu više s pozicije četvrtog stopera, ali mogu si zamisliti da je dobio više prilika i da je nekaj sjebo na kaj bi to ličilo...

Samo bi volio da je Jakirović rekao nešto u stilu: ,,Vidjet ćemo u budućnosti, volio bi da Leon dobije šansu" itd...Ovako mi je iskreno ispao pakšu i to samo zato jer je bio naš trener i vrlo dobro zna kaj se traži u Dinamu i kakva je situacija tu kad ,,zažari".
  • Dinamo-SB
    884
    Igraci izvadeni iz frizidera da. I to je svakako krivica trenera koji ih nije rotirao i gradio im formu, a onda ih sutnuo sve od jednom na teren da se cupaju onako hladni i bez pravog natjecateljskog podrazaja mjesec dana.Crni86

Perez Vinlof i Galesic nisu ključ poraza u toj tekmi. Igra prema naprijed nepostojeća zbog navedenog dvojca kojeg sam naveo. Ozbiljnih igrača plaćenih ozbiljnim transferima s ozbiljnim CV-em. Vidović čak i iskustvo igranja u HNLu ima tako da je upoznat sa svime. Radi se o drugoligašu. Ljudi nisu stvorili šanse protiv drugoligaša pred praktički domaćom publikom plus bili su ekstremno nezaintresirani u utakmici koji bi im donjela status prvotimca da su ju dobro odigrali. Nisu kreirali ništa. A slove kao kreatori. S razlogom su prije toga bili na klupi ,to si nekako izostavio.Poanta je da im je pružena šansa od početka sezone kao starterima i nisu grijali klupu,a s razlogom su poslani na grijanje klupe i zatim opet dobili šansu i nisu je iskoristili. Šta je trebao ih forsirati da odigraju sve tekme kao Nevistića dok ne budemo na -6 ili -7 kao prošlih sezona da bi ljudi koji su ozbiljno plaćeni i ozbiljno zarađuju bili spremni stvoriti barem jednu šansu protiv Vukovara jer eto participacija u 9 od 14 tekmi na početku sezone nije dovoljna da oni prorade. Igrači koji su ukupno u transferu plaćeni 4.2 mil eura i imaju plaće kao proračun Vukovara.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Najskuplja ekipa HNL-a... Od naših samo McKenna, Bennacer i Kulenovic...

Zlomislic

Sigur Mlacic McKenna Hrgovic

Bennacer
    Pukstas Jagusic

Jankovic Fruk

Kulenovic
  • Orc123
    14.2k
    Mlacic 4mil eura, Dominquez 2,5mil? Tko radi taj TM Bog te mazo... koji idiot vrednuje te igrace?
  • Mr Anderson
    15.9k
    S razlogom su prije toga bili na klupi ,to si nekako izostavio.Poanta je da im je pružena šansa od početka sezone kao starterima i nisu grijali klupu,a s razlogom su poslani na grijanje klupe i zatim opet dobili šansu i nisu je iskoristili. Šta je trebao ih forsirati da odigraju sve tekme kao Nevistića dok ne budemo na -6 ili -7 kao prošlih sezona da bi ljudi koji su ozbiljno plaćeni i ozbiljno zarađuju bili spremni stvoriti barem jednu šansu protiv Vukovara jer eto participacija u 9 od 14 tekmi na početku sezone nije dovoljna da oni prorade.Dinamo-SB

Sve si dobro objasnio, ali badave.Tako svejedno, ne bi valjalo kako god se postavilo. Svi sve znaju u teoriji kako bi trebalo, a jeli se to može u praksi primijeniti, nemaju pojma. Ko da su godinu dana bili na ledu, pa ih se iznenada poslalo na teren i oni jadni izgubljeni protiv zadnje momčadi lige.
  • Laki424
    27
    Na tom transfermarktu složiš cijenu Kak oces…treba samo Poslat par mailova
  • Crni86
    18.5k
    znaci krivi su igraci koji su zasluzeno bili na klupi 7 utakmica i jedva upisali ikakve minute.

Mi smo od tih igraca na temelju cega (kad su tako losi) ocekivali da dobe neku utakmicu? Sami su se stavili? Sami si nisu drzali natjecateljski ritam? Vidovic i villar su sami rekli zadnjih 5 utakmica mi necemo igrat?

Trener cija je momcad prvih 10 minuta nakon poluvremena izgledala kao protiv barce nije nista kriv? Sta ih nije zamjenio onda na poluvremenu? Cabraja se narugao kovi u toj utakmici. Bilo me sram uopce gledat tih 10 minuta gdje mi nismo znali prec centar.

Igraci imaju svoj krimen, ali se zasigurno ne stavljaju sami da igraju i sigurno ne smisljaju sami plan kako da se odrze u natjecateljskoj formi. Sta nije stavio neke druge veznjake i krila umjesto villara i vidovica? Aha jer ih nema, jer imamo 13 igraca koji su u ritmu i formi.

Al dobro, trener je na 0:1 napravio izmjene, izvadio ta dva igraca pa smo prograli jel tak? Vukovar nije znao sta ga je snaslo kad su izasli vidovic i villar? Dva najveca problema ovog dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet