• Facke
    7.2k

Zato kaj tak dobre igra ili? Cemu ga dopeljati?
  • Crusades
    20.6k
    Možda je bolji od Zajca.
  • Zagi
    13.7k
    Vratiti Pavića ako je Mišićev problem ozbiljnije prirode.
    Kreacija sa šestice je za Soldu prevelik zalogaj.
  • rokikaciga
    8.4k
    Kazu mi da bi Pavic mogao imat kronicnih problema sa ozljedama, navodno stalno neka sitnica, stalno nesto. Ali slazem se s tobom, ionako je na dvojnoj regi
  • deda
    42.2k
    Miško je ok.
  • Zagi
    13.7k
    Više tih sitnih ozljeda nego kaj je to tipično za igrača koji se vraća od dugotrajne ozljede?
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Jel zna netko kaj je s onim Marcelom Ryanom iz Japana? Još od ljeta ga se spominje, nedavno isto, ali su priče utihnule. Jel ima nešto oko njega ili je to novinarska patka kao s onim Gruzijcem iz Sarajeva?
  • Facke
    7.2k

Onda da svaka 30 minot zamjenime napadaca ? :lol:
    Posto svaki mora igrati :lol:
  • Sibirski plavac
    7.6k

Hahaha slažem se.

Jebiga, ne spominjem ga ja još od ljeta, nego portali. Ima li istine u tome vidjet ćemo.
  • Ivdzo11
    8.7k

Mis da ce on doci. Isto je dobio jos neke ponude iz brazila pa se dvoumi. Ali bi mogao doci, i te iz brazila nisu top klubovi bas.... Dobio od jednog lika neki dan kad sam pitao za Marcela Ryana
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Dobio od jednog lika neki dan kad sam pitao za Marcela RyanaIvdzo11

Ima li taj lik nekakvu info kakva nam je sudbina trenera? :eyes:
  • ElDorado
    8.4k
    Ja nekak nemrem vjerovat da eto brazilac od 23 godine, vrijedi milju, nitko nije skuzio da je on klasa, samo mi. Jako cudna kupnja ak do nje dodje.
  • NitkoBitan
    34k
    vrijedi milju, nitko nije skuzio da je on klasa, samo mi. Jako cudna kupnja ak do nje dodje.ElDorado

Igra u klubu koji ni po cemu nije manje kvalitetan od prosjecnog HNL kluba gledajuci TM vrijednost koji je jedini koliko toliko relevantan pokazatelj po kojem se mozemo ravnat.

Znaci potencijalno ga dovodimo besplatno, mladog Brazilca koji ima neke kvalitete koje je nasa struka prepoznala. Stavi tog igraca u bilo koji HNL klub i vec vidim da se za njega traze 2-3 milje.
  • Efes Pilsen
    14.2k
    Ja nekak nemrem vjerovat da eto alzirac od 23 godine, vrijedi milju, nitko nije skuzio da je on klasa, samo mi. Jako cudna kupnja ak do nje dodje.ElDorado
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.