• Cruyff
    82
    Trebali smo ga prodat na ljeto dok se nekaj i moglo dobit za njega...
  • Mali Zeus
    20.1k
    Koliko je do Kuleta i Belje kao takvih a koliko do igre kakvu igramo, a koja im nimalo ne pogoduje?
  • Mali Zeus
    20.1k
    Bolji od Belje po svakoj točci nogometa.Zagi

Da, zapravo ne.
  • Cruyff
    82
    Nema šanse...
  • Cruyff
    82
    Bez obzira tko kaj mislio o njima dvojici, činjenica je da igru za napadače nemamo... Ne koristimo ih osim ako ne napucamo dugu na njih
  • Mali Zeus
    20.1k
    ↪Mali Zeus Bez obzira tko kaj mislio o njima dvojici, činjenica je da igru za napadače nemamo... Ne koristimo ih osim ako ne napucamo dugu na njihCruyff

pa da, to je bila moja poanta. Sve ide preko nabacivanja sa strane i povratnih i onda drž ne daj.
  • Goncalo Santos
    2.8k
    Sta ti radis decko...

Radi ovoga beljo mora van svaku utakmicu pola sata prije kraja?
  • Crni86
    18.4k
    One dve reakcije kad nije htio dat loptu…

Sam sam zagovornik da se napadacu ne moze zamjerit kad ne zeli dodat, ali to je samo kad je u situaciji za gol, a ne na 25 metara okrenut ledima.

Prica se kak moramo postat ekipa, ovakvim potezima se razjedinjujemo. Isto kao i onaj hoxhin udarac u prvu stativu kad ima igraca da da gol. Nadam se da ce obojica dobit jezikovu juhu u svlacionici za te poteze.

Inace kule je onda iz trece imao jako lijepo ono primanje u piruetu i otislo za malo pored gola. Bio bi to prelijep gol tako da steta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet