• Pacho
    12k
    Pet milijuna iranskih riala.
  • NitkoBitan
    33.9k
    Rekla si da ti muz zna bacit oko na Zonu, nista mu nije sumnjivo? :eyes:
  • Marley
    5.3k
    kak vas je lako zakacit :grin:

Sumnjivo? Nema toga. Rekla sam vec da stvari nisu uvijek onakve kakve se (vama) cine na prvu.
    Btw.vec me pitao hocu li iducu godinu ostavit Nevu na zidu, i ako zelim da mi napravi improvizirani kalendar.
    Vjerojatno mi ne vjerujes, ali to ti je tak :wink:
  • CastAway1986
    4.7k
    malo zajebancije kolega
  • Niko1986
    4.9k
    @Paggini Nisi baš na derbiju morao ćevape :rofl: Šivak rekao da je djevojka da ti sačuva identitet

https://www.facebook.com/share/r/1BqtvGBxyB/?mibextid=wwXIfr
  • Droljo
    23.6k
    Kakav debil. A prva rečenica mu je da se u dinamu, očito, bave trivijalnostima i onda spominje čevape i ajvar :lol:
  • Sajla
    15.9k
    prestrašno. za ovako nešto izgovoriti mora se imati ozbiljan nedostatak inteligencije ili potpuni izostanak dostojanstva. a kod ovoga mi se čini da se radi o obje stvari. otkud samo izlaze, gdje ih nađu?
  • Crle
    1.3k
    I onda takve treba zvati na skupštinu? Pa kako je zaključio o neredu u klubu na temelju čevapa tko zna kako bi prenjeli malo "kompliciranije" stvari poput prihoda i rashoda.
  • Dino
    4.9k
    Ma samo treba prihvatit cinjenicu da su ljudi glupi pa kad tu i tam ispliva neki inteligentni nek to rade bude iznenadenje umjesto obrnuto.
  • Jurki
    21k
    ovo ni ja ne kuzim.
    Pa taman da i je zaposlenica kluba, kakve ima veze ako je zenska dosla kao navijacica na utakmicu?
    Da je dio ekipe koja je zaduzena da mora biti na utakmici tj dio protokola, nebi sigurno bila na tribini.

I takvi debili se bave novinarstvom.
  • veselko tenžera
    6.4k
    Nisam skužio u čemu je problem. Bi li bilo u redu da je bio kajmak umjesto ajvara?
  • Sajla
    15.9k
    Ma samo treba prihvatit cinjenicu da su ljudi glupiDino

ali ovaj je na HTVu i hrani ga proračun, tj. ti i ja, a nema ni inteligencije ni karizme za nastup u Malnarovoj Noćnoj mori. ovo su odvratni ljudi i kod mene izazivaju nasilnu reakciju. fuj!
  • Gringo
    629
    Jeo bi i on ćevose da nema groblje od zubi
  • Smotanihaker
    957
    Zar ga u toj emisiji nije Edo Pezzi pitao šta mu je Boban toliko loše učinio da stalno govori protiv Dinama?
  • Mr Anderson
    15.8k
    Pezzi je rekao da je zvao neke poznate u Danskoj i Italiji koji su mu rekli da su ovakve skupštine uglavnom zatvorene za novinare. Poslije se odradi presica i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet