• Efes Pilsen
    14.2k
    Inter opet "mudro" ide po ozljedenog igraca. Milanista Boban takve stoseve ne uzima zaozbiljno.
  • austrijanac
    8.8k
    Samo dokaz da imamo mi koga prodati, iako se provlači teza da nemamo nikoga.

Po meni nekih 30m sigurno imamo od ovog rostera, koji može još puno bolje.
  • Mr Anderson
    15.8k
    Treba javit Interu da Moris nije na prodaju, ali da mogu dobiti RPG-a uz božićni popust.
  • Crni86
    18.3k
    Sve vise se pise o posudbi za livija i 3 milijuna odkupa na ljeto.

Nadam se da nam je fener ostao duzan koju ratu za transfer livija, to im oprostit, uvalit milijun ili dva i hvala dovidenja.
  • mikser
    44

Gluposti, mali je baš radnik, fizička zvjer koja je to postala treningom.
    Kod njega je po meni upitna tehnička komponenta za visoke ciljeve.
    On je bolja verzija Kuleta
  • mrgud
    656
    Ja bi prodao Morisa za 15 + bonuse ako Inter ga baš želi
  • NKDZ86
    6.8k
    ja ne bi.
    al mislim da dinamo bi.
  • Džingis Kan
    22

nema otkupa nikakvog
  • SAS1987
    19.3k
    Inter opet "mudro" ide po ozljedenog igraca.Efes Pilsen

240106-1605120326.jpg
  • mrgud
    656
    Pa neka ide,15 + bonusi,hočete nečete
  • hardek
    7.8k
    Inter opet "mudro" ide po ozljedenog igraca.Efes Pilsen

Isto tako mi moramo ovu zimu po Matkovića ako ga već želimo. Osijek je u banani, a Matković izlazi iz duge ozljede, cijena mu nikad neće biti manja. Iako ja osobno nisam vidio nešto da me baci na guzicu kod njega osim fizikalija, ali ako naši žele po njega sada je trenutak.
  • Kia pride
    100
    Matković mi izgleda ko da je limitiran u glavi.

Što se tice Morisa, mi moramo biti spremni sa zamjenom u slucaju prodaje.
    Meni je trgovanja s Rijekom isto dosta, kao i vama vjerojatno, ali Ante Oreč je jako slican Morisu i isto jako motoročan, jak, prodoran, 2 gola i 4 asista u ligi ove sezone i u europi isto ima neki gol i asist.

Uglavnom, radije bih neko rjesenje izvana, ali u Hnlu vidim samo Oreca
  • keppi
    476
    Moram reći da osobno baš i ne vjerujem u ove brojke oko Valinčića koje iznosi njegov menađer.
    To je isto kao da Škegru pitate koliko košta Jagušić, ali opet je dobro da naši igrači vrijede i da ćemo ipak imati nekoga prodati ako zatreba.
    Inače, meni svakako je recimo zanimljivo pitanje kome je od naših igrača Kovačević uspio podići cijenu, a kome je ona srozana....i kolika je u tome stvarno njegova zasluga ili pak krivica.
    Ipak je i to, osim rezultata jedna od važnijih zadaća trenera jer mi itakako ovisimo o prodaji.
    Naravno, svi se nadamo da će ta ovisnost u budućnosti biti sve manja, osobito nakon izgradnje stadiona uz obavezno prisustvo u euroligama.
  • bazooka93
    67
    zajednicko im je da su oba prosla raubanja bh ligom i nakon toga ozbiljno spremna za seniorski nogomet. Mana je sto ce Miskovic opet pumpati cijenu a za te novce mozes dovesti i kvalitetnog ako ne i boljeg stranca.
    Ja bi Valincica zadrzao do ljeta, znaci ako inter navali nek ga ostavi do ljeta bar a paralelno gurao i mikica.
  • keppi
    476
    Što se tiče trgovanja s Rijekom i Miškovićem možda je zanimljivo pitanje o igraču zbog kojeg nam je već bila muka i dizala kosa na glavi, a to je Radeljić.
    Onda je Mišković tražio puno, ali sada je situacija puno drugačija jer već sada na zimu može potpisati s drugim klubom, a na ljeto otići i besplatno iz Rijeke.
    Mi smo na tom mjestu kasnije doveli Mckennu kojem je rekao bi profilno vrlo sličan Radeljić pa je pitanje dali nam Radeljić uopće treba jer tu će biti i Torrente i mali Jakir.
    Ipak, na desnoj strani je Dominguez koji će ukoliko ga zdravlje posluži na ljeto definitivno biti "vruća roba" na tržištu i lako je moguće da uz dobar novac ostanemo bez njega pa tu ostaje možda samo Galešić.
    Ako ga je Boban onda htio i navodno nudio 800 tisuća za njega, očito da ima dobro mišljenje o njemu.
    Bio je neko vrijeme ozlijeđe, a sada se vratio i čak zabio dobar gol iz slobodnjaka.
    I sam nisam potpuno siguran o njemu...jedino malo da i mi utjeramo Mišketu i ta prednost što sada može doći bez odštete.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.