• The Undertaker
    9.3k
    Ne, ja sam rekao da mi se ta cifra za transfere čini nerealnom i da bih volio čuti objašnjenje Uprave kako to misli napraviti odnosno na čemu bazira taj plan.
  • vjeko1701
    21.5k
    To u 2026. nemamo pa me živo zanima kako ih mislimo nadoknaditiThe Undertaker
  • The Undertaker
    9.3k
    Da, to upravo znači ovo što sam napisao gore.
  • vjeko1701
    21.5k
    Kako spominjanje da u 2026. nemamo LP može biti u kontekstu prevelikog optimizma o izlaznim transferima?
  • Jurki
    21k
    Novinari pisu pizdarije.
    Ako nam je u 2025.toj trebalo 20 mil eura za ulazne transfere (u 2026.toj sigurno nebumo toliko potrosili), ako nam je ove godine trebalo 6 mil eura za trenere i 3-4 za raskide ugovora igraca.
    Kaj nam nebu sigurno trebalo i u 2026. Dolazimo do 30 mil eura rashoda koje sigurno nebumo imali u 2026.toj.
    A proracun nam je 75 mil eura u 2025.toj.

75 mil e - 30 mil e (gore spomenutih rashoda u 2025.toj kojih nebu iduce godine)
    Dolazimo do cifre od 45 mil ... de je novinar onda nasel proracun od 60 milja.
  • rioda
    12.3k
    de je novinar onda nasel proracun od 60 milja.Jurki

Pa valjda u planu za 2026. godinu.
  • MarK
    1.3k
    računaš sa 0 uloženo u transfere, 0 za trenere i 0 za raskide ugovora što je nerealno. Biti će sigurno kupovina (uvijek ih ima), trener nam "visi", a imamo potencijala za raskid koliko hoćeš... Na sve ovo možeš slobodno računati 10ak, ako bude manje super
  • Jurki
    21k
    ni ne znamo koliko nas je doslo za raskide ugovora.. sve su to brojke ovak.
    Po tome bi ispalo da trosimo na place 30ak milja eura godisnje.

A kaj se transfera tice, pa ulozilo se u momcad i u sijecnju. 5 milja eura. Doveden je Galesic, Kanga, Belcar.

Edit: a koga mislis pod potencijal za raskid od igraca?
  • Mr Anderson
    15.8k
    Ne, ja sam rekao da mi se ta cifra za transfere čini nerealnom i da bih volio čuti objašnjenje Uprave kako to misli napraviti odnosno na čemu bazira taj plan.The Undertaker

Pa uprava će plan iznijeti pred skupštinom. Pričamo o redovnoj izvještajnoj skupštini, ne izbornoj, koju je svaki klub koji je udruga dužan održati prije kraja godine i na kojem se iznosi plan za sljedeću godinu. Ne znam zašto bi se to trebalo javno prenositi i zašto bi svaki član trebao s tim planom biti upoznat u realnom vremenu.
    Biti će izvještaj sa skupštine i biti će financijsko izvješće. Što ti treba više?
  • Crni86
    18.3k
    ja vjerujem da imamo sva tri scenarija opet.

I onaj pesimistican gdje necemo igrat nista, onaj neki srednji sa el i optimistican s lp.

Glupo se pozivat sad kaj pise germanijak i tomo nicota i ekipa koji ponekad ne znaju napisat ispravno ime dinamovog nogometasa. A di ce oni tek predstavit neke brojke iz budgeta…

Treba sacekat. Vjerujem da ce Manenica ili klub opet predstaviti neki kostur kakav je plan za iducu godinu. A opet neke stavke trebaju ostat skrivene od sire javnosti i dnovinara jer su ipak poslovna tajna.
  • The Undertaker
    9.3k
    Imam posla pa samo kratko...

Dvije su teme, plan u 2026. koji smo dobili, pazi sad, od novinara i prisustvo medija na skupštini.

Što se tiče plana, napisao samo što bih ja pitao na skupštini odnosno što mi tu zahtjeva elaboriranje.
    Što se tiče prisustva novinara, da li su skupštine Reala i Barcelone bile zatvorene za javnost?

Od kluba se ne traži ništa što nije uobičajeno u poslovnom i nogometnom svijetu.
  • criticus
    5.5k
    Ne, ja sam rekao da mi se ta cifra za transfere čini nerealnom i da bih volio čuti objašnjenje Uprave kako to misli napraviti odnosno na čemu bazira taj plan.The Undertaker

Evo ako je tim istim novinarima virovat, Valičnić ode u Serie A za 16-17 milijuna. Još 10 za Villara i eto ga.
  • CastAway1986
    4.7k
    Evo ako je tim istim novinarima virovat, Valičnić ode u Serie A za 16-17 milijuna. Još 10 za Villara i eto ga.criticus

Dodaj jos 5 za Mudraziju i 5 za Nevistića i rjesen problem
  • rokikaciga
    8.3k
    5 za NevistićaCastAway1986

5 cega? :gasp:
  • Marley
    5.3k
    ja bih rekla, milijardi?
    Srecom se mene nista ne pita :blush:
bold
italic
underline