• NKDZ86
    6.8k
    2026. godina - 40 godina slave BBB (već :scream: ); 115. rođendan Gradjanskog
    2027. godina- 60 godina od najvećeg uspjeha u povijesti kluba 1967.
  • Thor
    1.7k
    dakle ne prestajemo cugati u 2026 :rofl: :heart:
  • Mihael2305
    950
    Kakav video :strong:

Na tiktoku od dinama mali sneak peak šta nas očekuje u Z centru grmiii
  • Sajla
    15.8k
    Kakav video :strong:Mihael2305

misliš na ovaj na d+, od Europske lige? baš jaka stvar!
    prođu te trnci, naježiš se, kako to objasniti nekome koga nogomet ne zanima..? Kule, Sinkovići, kvartovi, grafiti, Maksimir. moćni kadrovi, probuđena sjećanja, tribine, emocije - dinamo!!
    ako svlačionica osjeća 10% toga, pojest ćemo tu Lokomotivu. uh, zašto sutra nije subota?!
  • Marley
    5.3k
    uf, bas za najezit se, meni su suze skoro dosle :lol: ni ne znam od koje tocno emocije haha.
    Ali totalno padam na ovakve stvari.
    Pa onda jos i Kule nas u glavnoj ulozi :heart:
  • Thor
    1.7k
    Dobar video. :heart: da je bar vise takvih. Stvarno za najezit se :heart: :strong: jedino mi zao na kraju kaj bas to s Betisom nije bilo dobro rezultatski a i da nije bilo vise ljudi na tribini.
    Uvijek sam za sto vise takvih videa to pali to budi emociju :heart:
  • NKDZ86
    6.8k
    jel se može negdje drugdje pogledat taj video s dinamo+?
  • Crusades
    20.6k
    Ne može, plati pa gledaj
  • Bosskovitz
    19.9k

Može na dinamo plus. Moraš se samo registrirati.
  • NKDZ86
    6.8k
    Kakav video, suza u oku, Travno, Kule :heart:
  • fakin
    2.3k
    Znamo li zasto se jace marketinski ne poprati otvaranje igraonice/fan shopa? Posto smo prvi s time u ovom dijelu Europe ne vidim razloga zasto se to ne najavljuje i ne nabrijavaju ljudi na otvorenje
  • Fantom
    958
    Znamo li zasto se jace marketinski ne poprati otvaranje igraonice/fan shopa? Posto smo prvi s time u ovom dijelu Europe ne vidim razloga zasto se to ne najavljuje i ne nabrijavaju ljudi na otvorenjefakin

strpljen, spašen :lol:
  • fakin
    2.3k
    Otvorenje je sutra, obicno se takve stvari najavljuju tjednima prije, pokaze se dio radova ili dio onog sto je napravljeno pa bude odbrojavanje, pa par dana prije objavis tko ce doci na otvorenje. A kod nas dan prije jos nista nije objavljeno. Steta jer se propustio hajp koji se mogao raditi par tjedana
  • shameless86
    1.3k
    pusti tak..meni paše..nema mi goreg kad moram s curama u igraonicu..a tamo stotine klinaca..bit ce jos lepše ak.nebu gužve prevelike :lol:
  • Masto
    564
    jel se dland izgovara na njemački engleski il pak hrvatski način
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.