• Goncalo Santos
    2.7k
    kod osnovne skole malesnica slicna stvar, prva zgrada do ograde igralista, ni 20 metara, automat klub
  • Filip B
    244
    Fer, komentirao sam trenutnu situaciju, nisam bio upoznat s promjenama. Veselim se provedbi!
  • Hrvatski Gradjanski
    183

Meni ne bi. Mi smo hrvatski klub. I treba biti na hrvatskom. A danas je to mali problem. Svi imaju opciju prevedi ako treba.
  • Nemrem99
    73
    Ne znam jel netko primjetio da sve vise fan page stranica dobiva novinarske ili foto akreditacije i pored terena su tijekom utakmice i snimaju. Prvenstveno mislim na talkdinamo i dinamofanpage1986 jer su vece.

E sad, u jednu ruku dobra stvar - jer mi navijaci imamo zanimljiv sadrzaj, vidimo nesto iz drugog, blizeg kuta. Ali kad gledam iz Dinamove perspektive to bi trebalo biti nedopustivo, odnosno, sluzbene stranice Dinama bi trebale imat takav sadrzaj i "najjaci" sadrzaj. A nas Instagram i Fejs su opet dosadni, nemastoviti, fan stranice ih šišaju.
    I ne postoji ozbiljni europski klub koji dopusta navijacima biti pored terena radi snimanja sadrzaja za njihove stranice. Barem eto, ja ne znam.
    Barcelona npr. stavlja 10+ storyja samo s terena po utakmici. A to su njihove sluzbene stranice. Kod nas to rade fan pagevi i malo je neozbiljno.

Zakljucno - vrijeme je da sluzbene stranice Dinama udu u 21. stoljece
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.