• fakin
    2.3k
    Dinamo mora igrati na novoj Kranjci sto je prije moguće. Kad sam vidio da Strabag radi znao sam da nece kasniti, ali da uspiju 3 mjeseca prije roka, svaka čast.
    Jedva čekam tekme na normalnom stadionu
  • Papastrumf
    20.5k
    Stadion gotov do početka nove sezone?!

Strabag si navodno postavio izazov da riješe stadion u roku godine dana
    Dudu

Ovo je glupost i nema veze s istinom.
  • barbax
    620
    Ovo je glupost i nema veze s istinom.Papastrumf

Znači opet vijest koja je prvo potekla sa tportal-a. I opet izmišljaju.

OK, opet pišemo u tekicu...
  • fakin
    2.3k
    Sumnjam da su tako bezveze iz cistog mira napravili taj clanak, vjerojatnije mi je da su se culi s izvodacem i pitali kako teku radovi
  • AS86
    150
    3D prikaz čelične konstrukcije krova.

ebUwKdz.jpeg
    spom0ix.jpeg
    tB6ASmV.jpeg
    v7FOvfI.jpeg
    07aTG8q.jpeg
    o7o0yeO.jpeg
    9XxMbF5.jpeg
    cpdX7yt.jpeg
    FTAIwg4.jpeg
  • Liks90
    4k
    to kažeš jel znaš provjereno da nije tak ili eto onako cisto da kažeš nekaj?
  • Mr Anderson
    15.7k
    Dečki, sezona nam počinje najkasnije početkom kolovoza. Nema šanse da bude tad gotovo. Možda završe prije roka, al sumnjam da bi se selili usred polusezone.
  • kristijank
    408
    Ako se ne varam, Naukovic je u podcast rekao da bi model bio poklon za “plavo valentinovo”, i to je kao dosta optimistično. Arhitektonski natjecaj jos nije otvoren.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Mislim da je negdje prije podcasta spomenuo Bozic.
  • javolimtebejako
    3.8k
    pa mislim da je on zadnji koji bi napisao nesto cisto eto da kaze nesto..
  • kristijank
    408
    To sigurno nece biti slucaj, a bome niti valentinovo. Kako stvari stoje, nista prije ljeta, natjecaj bi se trebao raspisati tek u veljaci/ozujku.
  • Bernard
    1.1k
    Čista glupost članak,izmišljotine t-portala.
    Vjerujte znam,blizak sam sa ljudima na projektu.
  • NB86
    17.4k

Cisti sex
  • Papastrumf
    20.5k
    To sigurno nece biti slucaj, a bome niti valentinovo. Kako stvari stoje, nista prije ljeta, natjecaj bi se trebao raspisati tek u veljaci/ozujku.kristijank

Natječaj je bio planiran za 1.12., ali bi trebao izaći nakon blagdana.
  • Jaja
    26
    Od postavljanja prvog stupa sjeverne tribine pa fo ovog danas trebalo je nesto vise od 2 mjeseca. Znaci da ce za istocnu i zapadnu trebat 3-4 a za juznu oko 2 mjeseca. Sto znaci da cemo u najboljem slucaju sredinom srpnja imat gole tribine. Bez sjedalica krova itd. Jos cu jednu stvar napisat kad sam vec napisao ovo. Cuo sam prije nekih 3 mjeseca da je izvodac radova zaista ozbiljan i da su vec tada bili 8 dana ispred roka. Tako da bi stadion stvarno mogao bit gotov prije roka al po mojoj logoci nikako prije pocetka sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet