• Goncalo Santos
    2.7k
    U 10 deka s nevisticem.

Da je prezivit jos lokomotivu pa da ni jednog ni drugog vise ne gledam.
  • Orc123
    14.1k
    Sramotni su nam golmani.....razina Vukovara, a ne Dinama!
  • striko
    2.9k
    Ovo je putokaz, moraš dati svaku utakmicu 5 golova i miran si s tri kiksa vlastitog golmana.
  • CerealKiller
    148
    Rekao sam vec prije Žnuderl treba braniti s obzirom na kvalitetu naseg prvog i drugog golmana
  • NitkoBitan
    33.8k
    Podrska Filipovicu!

Da je branio u kontinuitetu bio bi bolji, mislim i ovako je bolji od Nevistica.
  • CerealKiller
    148
    Bulat je razina iznad Nevistica i Filipovica
  • E46
    2k
    znaci filipovic igra 10 svjetlosnih godina bolje nogom od nevistica i bolje cita igru i izlazi na lopte na korneru, nevistic je linijski golman koji je najgori u ligi od svih golmana po igri nogom i citanju igre jer je neinteligentan a to mu se i na faci vidi. Jedino gdje su u par deka je postavljanje na sut i refleksi, degazman i odigravanje kod filipovica 10 puta bolje.
  • Goncalo Santos
    2.7k
    Slazem se da je bolji od nevistica dosta, ali u najgorem slucaju za odigrati jos protiv lokomotive i da dovedemo ili livakovica ili nekog drugog ozbiljnog golmana.

Mislim filipovic je u 3 godine odigrao 33 utakmice u francuskom drugoligasu, daleko je to od razine Dinama.

Moja teorija je da se njega dovelo kao dio dogovora oko pruduljenja ugovora s petkovicem u ono vrijeme da se dodatno stimulira tarzan buduci da je i filipovicev menadzer.
  • Crni86
    18.2k
    Po kvaliteti su on i neva tu negdje, samo fila ima malo bolju glavu i nije splasen odmah. To je jedina razlika medu njih dva
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Morat će igrat još europu u svakom slučaju tako da izvuć iz njega najbolje što možemo još mjesec i pol.
  • Zagi
    13.7k
    fila ima malo bolju glavu i nije splasen odmahCrni86

I to ga čini jako dobrim drugim golmanom, a za tu svrhu je i doveden.
    Livi i on , te neki junior na dvojnoj registraciji i super.
  • rokikaciga
    8.2k
    Livi i Fila u prvoj ekipi, od ljeta Znuderl i Rajic neka dijele B ekipu i juniore 1, Buric i onaj mali od 17 godina juniore 2
  • Marley
    5.3k
    jer je neinteligentan a to mu se i na faci vidiE46

O, imamo novi epitet, sad je jos i glup! :lol:
    Cak se ni ne zivciram, stovise posteno si me nasmijao.
    @E46 molim te neka ti ne bude tesko objasniti mi, kako tocno to vidis?
    (Iako, sudeci po mojoj faci, ne znam hocu li moci shvatiti...)

Filipovicu podrska, dosta toga poskidao ovih tjedana, ne vidim sto mu se ima zamjeriti. Ne znam sto bi vi jos htjeli od njega, mene je ugodno iznenadio. Zapravo i nije, znam da je ok golman.

Btw.dugo li je potrajalo odusevljenje.
    Eh, tvrd je to kruh koji golmani jedu...
  • San Lorenzo
    23.7k
    Filipović je svoju rolu odradio i više nego dobro, trebao nam je mentalno stabilan golman koji će tu i tamo nešto obraniti da se dokotrljamo do zime i Livakovića...stao je na gol na -4, sad smo na +1, naravno da nije sve njegova zasluga, ali dobar postotak mu se treba pripisati.
  • Jurki
    20.9k
    trebao nam je mentalno stabilan golmanSan Lorenzo

S ovim sve receno. Filipovic nije golman top klase, ali nije ni trtaros koji svojom losom energijom spojebe kompletnu momcad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.