• nwankwo646
    980
    Mario Kovačeviću, sutra i slijedeći vikend možeš osigurati titulu prvaka treneru koji će doći u zimskoj pauzi, nadam se da ćeš nešto slučajno ubosti u obje prigode.
  • Fan
    1.8k
    Ako dobije iduće dvije i ode s plusom i prvim mjestom na pauzu, ne bi me čudilo da ostane, uz obavezni floskulu "naučit ćemo pouke na pripremama".Sibirski plavac

Ako se ovo dogodi, ja u našu struku povjerenja više nemam a vi me ovdje slobodno izudarajte.
  • prefontaine
    5.7k
    imam osjećaj da je svaki statistički podatak kojeg objaviš porazniji od prethodnog. Ovo je horor.
  • Jurki
    20.9k
    Meni se cini da se bu na kraju polusezone podvlacila crta o radu Kovacevica.
    Isto tak da mu nebu dovoljno prvo mjesto za ostanak na klupi.
    Za naslov jesenskog prvaka ce dobiti prolaznu ocjenu, ali zato u svim drugim segmentima ce pasti.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Za naslov jesenskog prvaka ce dobiti prolaznu ocjenuJurki

Što je isto krivo razmišljanje jer ne može jednostavno (potencijalnih) 38/76 biti prolaz. Manje važno je li Hajduk tu na minus 1 ili minus 9, to je premalo bodova i gotovo.
  • Jurki
    20.9k
    slazem se da je premalo bodova.

Ak bi isli skolski ocjenjivati, za plasman bi dobio dvojku (samo zbog prvog mjesta).
    Ostale sve komponente bi bile jedinica.
  • Bjelko77
    104
    kak je to debakl? S tak osakacenom ekipom se igralo na bod protiv Celtica jer se znalo da s pobjedom protiv Milana i 11 bodova prolazimo dalje. I da se ta sezona odigra jos 100 puta, Dinamo bi sa 11 bodova prosao dalje u 99 slucajeva.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Zanimljivo je, recimo, da danas opet hvatamo istih 11 bodova i da bi opet mogli bit kratki xa gol razliku. Pa sad..
  • The Undertaker
    9.3k
    To je ziheraški i kalkulantski pristup za koji smo vidili kako je prošao. Inače je potpuno logično igrati na nulu protiv Celtica računajući na pobjedu protiv Milana.
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Sportske

Kovačević je usred velikih valova i trebat će mu puno vještine da dopliva na mirnu obalu, za početak šest bodova u završnici jesenskog dijela sezone. Vidi se da mu nije lako budući da su u klubu svi napeti kao strune, ali ne mora se ni previše brinuti jer kažu iz Maksimira da je, za razliku od ostalih, Zvonimir Boban i dalje hladan kao špricer. Uvjeren je kako će sve s vremenom doći na svoje i da nije čudno što projekt u prvoj polusezoni prolazi kroz bure.
  • Goncalo Santos
    2.7k
    Da izvuce jos sto bodova ja mu ne mogu oprostiti ono brukanje po konferencijama i izjavama nakon utakmice. Covjek svakim danom i svakom izjavom prodaje ugled kluba i spusta nas na primitivne razine.

Do kad boban misli drzati ljestve treneru kojeg treba sakrivati od kamera?
  • fakin
    2.3k
    čitam prvi post ove teme i nije mi dobro: https://www.zonadinamo.com/discussion/1352/trener-mario-kova%C4%8Devi%C4%87/-1

kao da živim u nekom paralelnom svemiru
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Sve pitanje kak formuliras. U najmanju ruku je razumljivo u toj situaciji igrati na nulu kao prvo. Zasto? Pa jer ak igras otvoreno je valjda kalkulacija da su sanse vece da popusis sa cime bi onda ispao totalno iz svih kombinacija i ispusio 700k eura. U tom trenutku smo osakaceni i moze se reci da je bolje zazdrzat si sanse da ostanes u igri jer kao sto se vidi moguce je i dobiti ekipu kao sto je Milan.

Kao drugo ljudi su eto zakljucili da smo igrali na nulu jer ipak smo imali vise suteva od Celtica koji je samo duplo skuplja ekipa. Tko kaze da je uopce vise bilo moguce sa Kacavendom i Rogom koji drze vezu iza Baturine? Polurazoreni ozljedama smo odigrali egal utakmicu sa duploskupljom ekipom. Sada nas razbijaju i samaraju ekipe slicnog ranga sa pol snage makar igrali u najjacoj postavi.

Ali eto sramota i debakel sto se "igralo na nulu" i osvojio bod protiv Celtica.
  • Xpert1992
    277

Nekako sam dojma da Kovacevic ostaje do kraja sezone bez obzira na ishode sljedece dvije utakmice. Mozda ako ce rezultati te dvije utakmice biti bas ono katastrofalni mu se poljulja stolica ali ne vjerujem.
    Ja osobno ne vjerujem Kovacevicu, mislim da nije trener za Dinamo, da je takticki jako siromasan, plasljiv, cesto bezidejan i ono kaj mene najvise muci je cinjenica da je on i u Slavenu i sad u Dinamu igrao isto, znaci bokovi i krila su mu sve, i tu bas forsira, i kad mu se to zatvori, umjesto da se koristi sredina u kojoj u tom trenutku ocito ima prostora on i dalje hoce da se gura na krilo. I to je cijela njegova filozofija koja me ful deprimira jer igramo brutalno dosadno.

E sad, u Kovu nemam povjerenja, u Bobana imam, a Boban ima u Kovu, pa jebemu misa, Boban sigurno zna bolje od nas i valjda kvragu vidi nekaj u tom Kovacevicu. Ako on misli da Kovi treba vise vremena sa igracima, valjda mu onda treba.

Iskreno, meni je zbilja zabrinjavajuce da nam igra ne napreduje, barem ne onom brzinom kojom sam ja ocekivao, ali kaj ja znam, nisam strucnjak, samo navijac.
  • The Undertaker
    9.3k
    Nije sramota osvojiti bod ali jest debakl u pristupu i rezoniranju što se, na kraju, i pokazalo takvim.
    Nismo htjeli pa onda i ne znamo da li smo mogli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.