• nwankwo646
    979
    Mario Kovačeviću, sutra i slijedeći vikend možeš osigurati titulu prvaka treneru koji će doći u zimskoj pauzi, nadam se da ćeš nešto slučajno ubosti u obje prigode.
  • Fan
    1.7k
    Ako dobije iduće dvije i ode s plusom i prvim mjestom na pauzu, ne bi me čudilo da ostane, uz obavezni floskulu "naučit ćemo pouke na pripremama".Sibirski plavac

Ako se ovo dogodi, ja u našu struku povjerenja više nemam a vi me ovdje slobodno izudarajte.
  • prefontaine
    5.7k
    imam osjećaj da je svaki statistički podatak kojeg objaviš porazniji od prethodnog. Ovo je horor.
  • Jurki
    20.9k
    Meni se cini da se bu na kraju polusezone podvlacila crta o radu Kovacevica.
    Isto tak da mu nebu dovoljno prvo mjesto za ostanak na klupi.
    Za naslov jesenskog prvaka ce dobiti prolaznu ocjenu, ali zato u svim drugim segmentima ce pasti.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Za naslov jesenskog prvaka ce dobiti prolaznu ocjenuJurki

Što je isto krivo razmišljanje jer ne može jednostavno (potencijalnih) 38/76 biti prolaz. Manje važno je li Hajduk tu na minus 1 ili minus 9, to je premalo bodova i gotovo.
  • Jurki
    20.9k
    slazem se da je premalo bodova.

Ak bi isli skolski ocjenjivati, za plasman bi dobio dvojku (samo zbog prvog mjesta).
    Ostale sve komponente bi bile jedinica.
  • Bjelko77
    104
    kak je to debakl? S tak osakacenom ekipom se igralo na bod protiv Celtica jer se znalo da s pobjedom protiv Milana i 11 bodova prolazimo dalje. I da se ta sezona odigra jos 100 puta, Dinamo bi sa 11 bodova prosao dalje u 99 slucajeva.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Zanimljivo je, recimo, da danas opet hvatamo istih 11 bodova i da bi opet mogli bit kratki xa gol razliku. Pa sad..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.