• Niko1986
    4.9k
    Kule ušao , primio iste te lopte, odložio ih i otrčao dalje u napad.Zagi

Vidjeli smo protiv Celte kad je Kule igrao od prve i protiv Lillea kad je Bakrar igrao od prve. Možda je ipak do postavke igre.
  • Infinity
    20.6k
    Bilo je ocajno, a opet toliko ocekivano da se nisam uspio ni nazivcirati. Sami sebi smo davali golove i asistirali im. Sve je podsjecalo na Carlosa, Drpica, Calu... Nisam gledao izjave, ali jos samo da trener kaze da nam je to skola i da se upotpuni ugodjaj.

Meni ovo nema smisla, jer smo od respektabilne europske ekipe dosli do toga da na Maksimiru ubiju Boga u nama ekipe poput Celte i Betisa. Do jucer bi ocekivali da te ekipe cak izbacimo u nekom play offu, Betisa i jesmo.

Sad je pred nama mrtva Steaua, deseta ekipa u Rumunjskoj, ali kao da vec nismo gubili od desete ekipe u Hrvatskoj. Valjda cemo ih dobiti nekako, jer u Danskoj sigurno necemo.

Kako god zavrsila ova faza, taman uzeli 6 bodova uz savrsenu igru i bili na +8 u HNL-u, cvrsto se nadam da ce Mario Kovacevic na zimu biti bivsi. Svaka njemu cast, ali on nije trener za Dinamo. I ne mislim da smo dosadni s tom tezom, treba ju ponavljati sve do otkaza, a i nakon otkaza ako nekom padne napamet da ga opet spomene.
  • NKDZ86
    6.8k
    debakl na terenu, ali srce puno ko kuća zbog sjevera koji je sve rekao, uprave i igrači prolaze, sjever je uvijek tu!
  • Jima
    990
    Imao sam sinoć domjenak, pa sam upravo pogledao sažetak. Prva naša snimka je iz 62min. Po prilikama još smo dobro i prošli. Isto kao i protiv Celte i Lilla, ljudi se nisu niti oznojili. Izgubljeni u vremenu i prostoru, skupa s kormilarom.
  • Kepec
    8.1k
    i ne bi bilo lose da nakon sjevera barem mahnu zapadu ili bar kurtuazno zapljescu.Thor

Slažem se i nije mi jasno zašto se pored zapada prolazi kao pored turskog groblja. S druge strane kada pogledaš 5 min nakon završetka svake tekme sa sjevera otiđe možda 10% ljudi, a sa zapada 80%. To nije izlika da se ne pozdravi ovih 20% koji su ostali i navijaju sa sjeverom, ali bilo bi lijepo kada bi se jednog dana, možda sa novim stadionom, stvorila navika ostajanja i pozdravljanja zapada i ostalih tribina isto kao i sjevera. Jedan okret i pljesak znači puno više nego glava u podu.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Ja sam tek sada svjestan da smo mi pobjedili Betis u drugom poluvremenu :love:
  • Ivan0302
    1.3k
    Sada kad sam pogledao sažetak još mi je gore, pa jebote mi smo sami sebe pobjedili.
  • Thor
    1.6k
    pa da! Zapravo je bilo 2-2! Dali smo dva gola! :rofl: :rofl:
  • ElDorado
    8.2k
    jbte trebalo je zavrsiti 1:1 onda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.