• Kujtim Shalla
    7.8k
    ma to je mene odmah ohladilo kad sam ga vidio prvi put u prvoj momčadi. Bez brzine ,eksplozivno sto po meni nema šestice. Ako ćeš ti samo lagano trčkarati igrač si manje. Meni selahi nikad nije bio top , ali poziciju koju je igrao ,prgav ,jak u duelu,brz i može stići igrača ,napravit prekršaj, zaustaviti kontru.
  • Marc
    754
    Prosli tjedan sam si mislio 5M i 10% je okej tako da 4M na rate i 20% od prodaje za Jaguaica je kikiriki po meni. Kad dodje do repke ce mu cijena samo rast i vrlo lako bi mi mogli ovdje do 15M+ transfera. Od Stojkovica bojim se nema nista :(
  • Xpert1992
    266
    Skoro svi transferi idu na rate, zbilja rijetko se isplacuju puni iznosi. Eventualno iznosi ispod milijun idu odjednom.
  • rakurs
    2.1k
    https://www.tportal.hr/sport/clanak/turci-dinamo-poceo-pregovore-oko-dolaska-najveceg-pojacanja-ove-zime-20251212

Turski mediji danas su objavili da je Dinamo stupio u pregovore s Fenerbahčeom iako se očekuje da oni budu formalnost. Dinamo samo mora dogovoriti s Turcima koliki dio Livakovićeve plaće će preuzeti ako će uopće išta preuzeti.

Kako doznajemo, Livaković ne bi trebao koštati Dinamo previše, ali teško je očekivati da će ostati u Maksimiru i nakon ljeta. Livaković je izgubio jednu polusezonu odlaskom u Gironu i nada se da će nakon epizode u Dinamu i Svjetskog prvenstva naći novi klub u kojem će redovito braniti.

Ranije se spominjalo da bi Dinamo otkupio Livakovića, ali to zasad nije realno ni zbog onoga što bi Fener mogao tražiti niti zbog Livakovićevih ambicija. On je trenutačno u ponajboljim golmanskim godinama i sigurno želi ostvariti još jedan pravi transfer u neke od najjačih europskih liga.

Ugovor s Fenerbahčeom ima do ljeta 2028. godine uz godišnju plaću od oko 2.5 milijuna eura.

Ako je ovo istina meni se ovo ne sviđa. OK, kratkoročno bi nam mogao donijeti potreban mir za osvojiti naslov, ali koja je logika ako nema nikakve šanse da ostane i nakon ljeta? Kaj ćemo kad ode, bjesomučno tražiti novog golmana s obzirom da je jasno da je Nevistić svoje odradio?

Iako mi nema prevelikog smisla ovo napisano; imao je ponudu Genoe, valjda bi ju i prihvatio da tako razmišlja.
  • FazeN
    4.5k
    Priča se da Turci ne žele prihvatiti našu ponudu i naše uvjete.
    Oni žele samo dati posudbu bez prava otkupa, te na ljeto nakon SP računaju da Livi će branit za repku i mogu izvući više love.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Sve je ovo vrlo logicno sa svih strana. Nam treba kvaliteta na golu koja ce nas izgurat na proljece a opet imamo priorotetnijih stvari za trosenje novaca od golmanske pozicije, Livakovicu treba kontinuitet prije svjetskog prvenstva a Fenerbahce ne zeli "skroz" izgubit dobrog golmana u kojeg je ulozio novac.

Treba imat na umu i da Livakovic kod njim ima 2,5 mil ugovor po sezoni, a kod nas bi imao oko milijun max.
  • znajdatevolimja
    1.8k
    nada se da će nakon epizode u Dinamu i Svjetskog prvenstva naći novi klub u kojem će redovito braniti.rakurs

Ne treba ni dolazit u tom slučaju.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Srecom pa se tebe ne pita :smile:
  • znajdatevolimja
    1.8k

Pa ak je Livi tolki Dinamovac, zakaj mu je problem ostat tu duže od pola godine? Najbitnije da ga vidi Linolada pa ćemo nakon prvenstva u neki Stuttgart.

Ne kužim to, nikad nećeš branit u top klubu, zakaj ne dođeš tu i ne budeš kralj i vođa momčadi te budeš dio projekta stvaranja velikog Dinama?

Nadam se da griješim te da je autor članka pogriješio, ali takve Dinamovce ne priznajem.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Lik, komentiras natpise turskih medija. Mozda najbolje pricekat? Neki dan se pisalo da ce u Genou, pa je iste odjebo.
  • Zoran
    365

Možda se kolegu forumaša ne pita, kao što se niti mene ne pita, ali čovjek ima pravo na mišljenje koje ja isto podržavam. Za mene nije Dinamo klub di bu on pola godine da dođe u formu za svjetsko i onda doviđenja. Hvala ti Livi, ali pod tih uvjetima te nikada nebi htio niti ti sa tribine zapljeskao . U tom slučaju razj..eš čitavu koncepciju. Filipović ti je ponovo zamjena pola godine, Nevistić i kad brani i kad ne brani je u kur.u , Čavlina u Comu ne brani, a Zagorac ide u veterane. Totalni raspašo na golmanskoj poziciji nastane.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Opet vidim neki gundraju da ne treba dolazit tu ako će ostat pola sezone. Nešto što na ovom forumu čitam xy put zadnjih sezona. Kaj će nam ovaj, kaj će nam onaj. Uremovic je truba , Lovren je kikser, Modrić je star, Brekalo ono, Ivanusec ono.

Gledate li vi naše utakmice i gledate li naše igrače vani? Prilika za uzet Livakovića se pruža i to se mora uzet. Kao da kažemo ne treba nam Doku, ne treba nam Kounde ili ne treba nam Ekitike. Da se ponudi prilika da bilo koji od tih igrača može na 3 utakmice doć u Dinamo treba se sjest na magarca i dovuć ga ovdje. Odakle nama s ovim tarabama pravo reć da ne želimo da jedna svjetska klasa dođe ovdje pola godine? Pitam se uistinu koliko ljudi ovdje prati nogomet van naše ekipe
  • DiddyGuela
    4.9k
    Ne treba nam Livakovic na posudbu ali je zato pretili Bennacer top posudba.

Svaka vam cast skorojevici.
  • Crusades
    20.5k
    Pretile su jedino tvoje gluposti koje nisi u stanju zadržati za sebe
  • vjeko1701
    21.3k
    Svaka vam cast skorojevici.DiddyGuela

Čemu ovo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.