• Dinamo-SB
    796

Sad na stranu tko će biti prvih 11,ali generalno ovo bi značilo :

IN: Livaković, Jagušić
    OUT: Zagorac,Nevistić,Perić,RPG,KTC,Živković, Ljubičić, Villar, Bennacer, Mudražija, Cordoba, Vidović
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    to sam i ja napisao ,samo što nije dvije nego pola godine
  • Zagi
    13.5k
    Ne znam baš da mi je točno 22 igrača dovoljno, možda još par igrača moraju ostati/doći ali definitivno se nebi dovodio u situaciju ove sezone
    Generalno da.
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    prije nego Pavića
  • Zagi
    13.5k

Nije ista pozicija.
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    haha @Zaginemoj zezati da bi Pavića na šesticu ? Ali pratiš bolje kod nas drugu ligu sigurno. Ja nemam mogućnosti. Kako je mali uopće. Jel mu daju da igra ? I kako napreduje. Ono što sam ja gledao u Dinamu u odnosu koliko su ga hvalili nekako mi je bio prespor, trom a opet u razvoju je mali
    Po meni je pozicija čista 6ica baš ono što nam fali i vjerujem da smo imali takav profil prošle sezone bili bismo prvaci. Previše golova smo primili u tranziciji
  • Zagi
    13.5k
    Čista 6ica, uvijek bio 6ica i samo šestica. Da ima elitnu brzinu , nema.
    Ali zato ima sve ostalo.

Igra svaku u Dubravi.
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    på to i kažem ,taj nam je profil prijeko potreban i treba ga istrpiti i pustiti da se razvija . Ostaviti na posudbi ako ga ne misle koristiti. Glupost je ovo što radimo sa jakirom . On je morao igrati,bilo gdje samo da igra
  • Zagi
    13.5k
    i treba ga istrpiti i pustiti da se razvijaKujtim Shalla

Da, u prvoj momčadi. Moja postava je za 26/27.
  • purger39
    85

Mali igra u Dubravi stalno, zadnje dvije nije bio u kadru, ali sve ostalo je odradio u prvoj momčadi...
    Istina bio par puta izvađen iz igre, ali ništa strašno .. Mjesta za napredak ima jer ima 19 godina, percepcija igre mu je bolja, ali minus je ta brzina koju nema da bude top šestica...
  • ElDorado
    8.1k
    Pavić nije ta razina. Spor, trom, nema tu energiju. Al dobro bumo vidli
  • CastAway1986
    4.6k
    Za Pavića ako ista vrijedi ce biti pozitivno što iduce sezone igra Dinamo 2 , tako da moze balansirati kroz dvije ekipe...
  • rokikaciga
    8k
    Ali zato ima potencijal da bolje od Misica cita igra, bolje se postavlja itd, nije drvo. Vec sada bolje prati te jebene povratnu lopte gdje se Miske zabije na peterac pa igrac ostane sam na 15 metara.jako puno sestica nema tu neki eksplozivnost ili brzinu. Za tu poziciju je to najnebitnija stavka kod igraca.

Pavic definitivno moze bit ta zamjena na sestici sljedece godine uz to da igra i u Dinamo2 ako ne odigra utakmicu za prvu ekipu Dinama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.