• Georg Koch
    7k
    Bennacer se tehnicki ne moze niti prijaviti, buduci da je dosao tek nakon 01.09.
    Topic moze jer je tada bio u kadru.
  • Kvasina
    59
    da da i to si u pravu...
  • rioda
    12.2k
    Legendarno mi je kako se tri mjeseca raspravljalo o tome kako prijaviti Bennacera, da bi ispalo da nije moguće :rofl:
  • Peškaman
    8.3k
    Ima li gdje potvrđeno kada i jesu li pozvani Bennacer i Bakrar za AFCON? Ako jesu kada je okupljanje Alžiraca i koje utakmice bi mogli propustiti?

Našao sam po internetu da je okupljanje oko 15. 12. - bilo bi super kada bi nam bili u kadru za Slaven. Tako bi bez njih odigrali samo protiv Lokomotive.
  • Georg Koch
    7k
    mislim da bi trebali biti tu za vikend i to je to.
  • NORTE
    21.5k
    Monstruoznu laž provlači guba po raznim kanalima, a to je da je famozni Zobenica brže bolje otrčao do mjesta odakle pomoćni sudac prati penal i da je tako Kolarića nagnao da dosudi penal. :rofl:

Istina je zapravo da je pomoćni to napravio tek nakon što je Kolarić zviždaljkom i rukom pokazao na penal.

Guba mitomanska, čisto zlo.
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Htio sam se malo odmaknuti… Opet ću ponoviti ponosan sam na igru, mentalitet, srce sve sto smo pokazali protiv Hajduka i iako smo uzeli samo bod pokazali smo puno vise nego u pobjedama protiv Gorice i Varaždina…. Da je bilo pošteno suđenje bilo bi nakantavanje…. S druge strane mi nije drago način na koji dio navijača pristupa ovoj cijeloj situaciju, da, pokradeni smo i to teško i neobjašnjivo… i moramo to reci…. No moramo to reci da na gospodski način na način kakav Dinamo uvijek treba reagirati. Mirno, jasno i glasno! I da se da do znanja da iako smo pokradeni to nas ne zanima, jer ćemo sve pobjediti i dici titulu sto god drugi radili i ove krade nam neće biti izlika nego samo još jedan dokaz tko smo i što smo. Razočaran sam s brojem videa i analiza suđenja na razno raznim platformama….

Mnogi su počeli vaditi minijaturne situacije i to me smeta jer me podsjeća jako na ove s kojima nismo isti! Treba pokazivati samo bitno. Jer Dinamo pobjeđuje i osvaja titule usprkos tome, a ne traži izliku u krivo dosuđenim ili nedosuđenog autovima i kornerima. Znam da većina tu se slaže samnom.

Ja sam sretan i ponosan na način na koji smo izjednačili bez predaje, borbeno do kraja i na način na koji su igrači reagirali kod mene je to veća vrijednost i vise nego 3 boda i vise nego pobjeda nad rivalom. Dobili smo još jednog igrača u Topicu sto također puno vrijedi. Vratio se RPG i to vrijedi. Mikic je pokazao zašto se priča o njemu toliko i to vrijedi. Sada imam nakon dugo vremena i optimizam i veliku vjeru da nam nitko neće stati na kraj!
  • CastAway1986
    4.6k
    Topić i sluzbeno dobio zeleno svjetlo za nastup protiv Betisa
  • Masto
    536
    bolji od antonya
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Pogledajte penal za Liverpool protiv Intera i to Wirtz okrenut ledjima od gola, pa nek naši "stručnjaci" pametuju.
  • Laki424
    18
    nas penal je pojam za ovaj Liverpoolov.
  • Thor
    1.6k
    bas sam htio komentirat. Da je ovakav penal nama sudjen,gorilo bi od sv.roka prema sjeveru drzave...a sad kad to vidis,shvatis da je to normalna sudacka odluka (Inter je na drugoj strani,nije S.Belupo). Primjera radi,onaj mma zhvat na Kuletu pred kraj,nista,potezanje Belje nista...ali onda onaj ponisteni gol Bakraru za faul u napadu sa Lilom :chin:
  • cibona
    7.1k
    "Kamen temeljec" za što točno? Za dodatni razdor među dinamovim navijačima? Ljudi nisu roboti i nikakve indoktrinacije i propagiranja ih neće uvjeriti da počnu navijati za umjetnu tvorevinu.

Cibona je kultni zagrebački klub s kojim se zagrepčani poistovjećuju. KK Rudeš nikada neće doseći toliku tradiciju, simboliku i identitet. Zaključno, KK Cibona je simbol zagreba u košarci jednako kao što je GNK Dinamo u nogometu.

Prisilna nametanja neće promijeniti mentalitet građana, dapače, probudit će bunt.

Za kraj, citirat ću Ničotu, koji je ovoga puta pogodio u sridu.
    "I kao što nikad neće u Zagrebu biti nogometnog kluba, koji može s trona popularnosti, veličine i ljubavi izbaciti Dinamo, tako nikad neće biti niti onog košarkaškog koji će moći probuditi emociju, imati snagu, tradiciju i gradsku simboliku poput Cibone. Koliko god nekakvi ugovori o suradnji to pokušali nametnuti..."
  • NitkoBitan
    33.6k
    KK Rudešcibona

Taj klub ne postoji. Samo Dinamo :cool:

Prodali mjesto u Europi cetnicima, "navijaci" u dvorani pljescu cetnicima... ne hvala. Propali...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet