• veselko tenžera
    6.3k
    Pa sjetite se koliko težih prekršaja u igri, koji su čak zaslužili i žuti karton, nije svirano.Sajla

Ovo je u pravu, samo je problem što je sve te teže prekršaje koji nisu svirani, a zaslužili su žuti karton napravila ista ekipa :smile:.

Odavno nisam čuo luđe opravdanje, Raci i Šego ubiju čovjeka, Hodak s 2 ruke 10 sekundi vuče igrača koji mu bježi, sve bez žutog, a to je razlog za što nema penala za Dinamo :monkey:
  • NORTE
    21.4k
    Dinamo stvarno nemalen broj ulaznica dijeli sponzorima, a nadam se da ce se ta praksa ukinut preseljenjem na Kranjcu.NitkoBitan

Naravno da neće, sponzori po ugovoru imaju pravo na ulaznice.
  • Thor
    1.6k
    dva reda dalje sam. Kak te p..nisam vidio :shade: ne bi to tak proslo
  • NORTE
    21.4k
    Video o suđenju dinamu u prvih 5 kola ove sezone!
    Malo da si otvorite oči.
  • NitkoBitan
    33.6k
    Pitanje je na koliko ulaznica imaju pravo.

Mislim kapacitet nove Kranjce je 11 tisuca mjesta. Oduzmi gostujuci sektor, godisnje, loze i VIP mjesta, pa eto i sponzorske ulaznice... Kaj ce ostat za slobodnu prodaju i po kojim cijenama :roll:
  • Thor
    1.6k
    kaze predsjednik,g. Boban na clanskom danu (konacno sam pogledao snimku) da nece komentirati niti da ce klub intervenirati sa kritikom sudjenja prema komisiji (od jednog clana) :grimace: i jbg.mi lajemo na mjesec :brow:
  • NORTE
    21.4k
    kaze predsjednik,g. Boban na clanskom danu da nece komentirati niti da ce klub intervenirati sa kritikom sudjenja prema komisijiThor

Tradicija "gospoštine".
    Naš klub ni vlastite igrače ni vlastite interese ne brani.

Zbog te pasivnosti i gospoštine i jesmo na samo +1.
    Kao "nama je hnl Liga prvaka", a ovi koje guze albanci i kazahstanci su privilegirani klub u tom hnlu.
  • Dadox
    1.2k
    Zašto prijavljujemo Uefi Topića,a ne Benacera? Imamo više veznih znam nego desnih krila,ali Benacera…
  • sport
    5.4k
    Ali kaže predsjednik Boban i ovo"ako bi mi vidjeli da postoji jedna jasna slika(misli na sudačku organizaciju) onda ćemo to javno reći,klasificirati stvari i postaviti se za Dinamo.
    Ovo je izrečeno 13.11. pa ćemo vidjeti koliko se je slika od tada promijenila.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet