• rokikaciga
    8k
    Pa kaj Topić nije na B listi?Mr Anderson

Ne. B lista je za igrace iz omladinske skole Dinama. Topic je prosao omladinsku skolu u NK Sesvete i sa 18 dosao u juniore Dinama i nije imao 2 godine neprekinute u istom savezu (uklj posudbe) jer je dsrovan u Zrinjski u 7/24 a dosao je u 8/22. Ako se dobro sjecam uvjeta za B listu.
  • Filip B
    206
    Velika tekma za 2 dana a vecina jos prica o derbiju i sucima. Sve je receno, sve je jasno - ajmo dalje. Dolazi Betis, kljucna u za europske ambicije. Moramo izvuci makar bod da ostanemo na povrsini, Dinamo mora bit u 24 u ovakvoj europa ligi.

Zelim vidjeti Stojkovica umjesto Bennacera i nekog tko moze pokriti Antonyja, znaci vjerojatno Godu kao boljeg defanzivca na lijevom beku. Nadam se da ce doci kao Turci podcjenjivacki na Maksimir, ali vjerojatno njihov trener jos uvijek pamti kako su prosli zadnji put. Uz pristup iz derbija i podrsku bi to trebalo dobro izgledati. Posto znamo da nece mijenjati postavu u 3-5-2, onda nek Mikic ostane na desnoj strani, pokazao je muda i znanje.
  • CastAway1986
    4.6k
    ja bi htio vidjeti Perez Vinlofa kako se nosi s Antonyem , nadam se da mozemo barem do boda
  • Zagi
    13.5k
    ja bi htio vidjeti Perez Vinlofa kako se nosi s AntonyemCastAway1986

Uh. I mene zanima ali nisam baš siguran da bi volio vidjeti odgovor na to pitanje.
  • hardek
    7.7k
    Po onome što doznajemo, Dinamov trener ne planira nikakve velike rošade, niti će čuvati neke od najboljih igrača za utakmicu sa Slavenom Belupom.

Po meni je ovo greška al pari onoj kada se protiv Lokomotive nije rotiralo. Momentum je u uzlaznoj putanji, sad je pravi trenutak za odmoriti par igrača prije zadnje 2 utakmice u HNLu. Ne smijemo si dozvoliti kiks u nedjelju a tek tada sigurno Kova neće rotirati
  • fakin
    2.2k
    pa to je kova, ne znam ko se više čudi.

znači filipović - mikić, dominguez, mckenna, vinlof - mišić, zajc, ljubičić - bakrar, hoxha, beljo
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Zašto bi se u europskoj utakmici doma protiv Betisa dok još nismo osigurali prolaz dalje čuvalo igrače za utakmicu sa Slavenom u Koprivnici?

Bit će greška ako ne zarotira protiv Slavena. Naravno da se ne smije kiksati u HNL-u sada jer se već previše kiksalo, ali glupost je da je Betis nebitna utakmica u kojoj ionako nemamo šanse. Treba izaći i borit se s najjačom postavom. Protiv Slavena bez problema mogu uskočiti Topić, Pierre-Gabriel, Stojković/Villar. Ako ne mogu onda imamo ogroman problem s igračima, a ne s trenerom. U treneru je problem ako izvede istu postavu kao protiv Betisa i u Koprivnici isključivo sa zamjenom Ljubičić-Bennacer.
  • Dzoni
    3.2k
    Kakvo rotiranje za Europu, pa nismo valjda opet u onoj fazi da nam je Europa izlet kao u doba sotone
  • hardek
    7.7k
    Rotacija nije spuštanje gaća. Nisam mislio da stavimo 11 pionira na teren nego igrače koji bi kvalitetom realno trebali biti blizu prvih 11 ali do sada to nisu imali šanse pokazati. Na svježinu i volju da se dokažu mogu kompenzirati taj dio kvalitete koji im možda nedostaje u odnosu na prvih 11.

Tu mislim na igrače kao Villar, Galešić, Goda možda Topić, Soldo, Vidović. Ne svi oni ali barem 3,4 od njih. Protiv svog bivšeg kluba koji je u odličnoj formi Kova sigurno neće rotirat i onda opet imaš situaciju gdje je u 21 dan 6 utakmica istih 12,13 igrača iznese cijeli teret. I onda se čudimo zašto Mišić protiv Belupa ne isprati igrača na povratnoj po 79. puta u zadnje 2 godine.

Al eto imamo navodno 25 igrača slične kvalitete koji odlično rade na treningu, izgleda da ovih 10 toliko dobro rade na treningu da se previše umore za participaciju na utakmici.
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Protiv svog bivšeg kluba koji je u odličnoj formi Kova sigurno neće rotirathardek

Pa zašto misliš da bi rotirao protiv Betisa ako smatraš da se ne bi usudio rotirati protiv Slavena jer je u odličnoj formi? Ne vjerujem da je Slaven u formi jači od Betisa :grin:
  • NitkoBitan
    33.6k
    Pa ja cu se ranit. Ne znam ni kojim bi rijecima opisao ovo sto citam.

Igrace bi odmarao protiv Betisa i cuvao za Slaven Belupo?! Kao da su nam europska proljeca "another day in the office" i totalno bezveze, kao da ne skupljamo koeficijent i lovu od Europe.

Zivimo za skidanje skalpova europskih velikana i europskih rezultat. Nitko se ziv ne sjeca ni kako smo ni protiv koga smo igrali vikend iza Chelseaja, Tottenhama i da ne nabrajam dalje.

Daj mi pobjedu protiv Betisa i mozemo primit 3 komada u Koprivnici kaj se mene tice, prvenstvo osvajamo tak i tak.
  • Mr Anderson
    15.5k
    Ubacivanje 2-3 svježija igrača koji ionako imaju kvalitetu da budu u prvih 11 nije skidanje gaća.
  • hardek
    7.7k
    Krv ti jebem pa jeste vi normalni? Rotacija 3 igrača = spuštanje gaća? Za dugoročno funkcioniranje, idealno bi bilo da se svaku utakmicu rotiraju 2,3 igrača ja ne vidim šta je tu čudno? Protiv Belupa se ova trojica što su odmarali vraćaju a odmaraš drugu trojicu. Na taj način igrači ostaju u formi, manje je nezadovoljstva i ozljeda.

Ovako funkcioniraju svi veliki klubovi diljem Europe, mi smo jedini koji tupimo sa istih 12 igrača konstantno dok nekom ne otpadne noga i ne dovedemo se u situaciju da nekome MORAMO dati šansu i gle čuda u velikoj većini takvih situacija dečki s klupe nisu razočarali. Ali kada im se treba dati šansa od starta iako su je ZASLUŽILI, onda spuštamo gaće.
  • Praskaton
    4.8k
    Stvar je u tome što će Kova izvest istu ili sličnu postavu protiv Betisa i Belupa.I onda ćemo se čudit kako nam ne ide

Negdje se mora rotirat.Pa Topić,Villar,Soldo su pokazali da znaju i mogu.Pusti ih da igraju.Il čekamo da crknu ovi na terenu pa će dobit priliku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.