• don
    17.3k
    pa nije tu jer je došla na stadion već je novinarka sa RTL-a iz Splita koja je došla uzet izjave.
  • Boycie
    3.8k
    nebitno. Dala je izjavu sa strane. Zamisli ovu u ulozi novinarke RTL-a.
  • Jurki
    20.8k
    Droljivari i Abramovic o suđenju.

Opet oprali Tovarica i Bebeka.
    Dobro je to i treba.
  • Crni86
    18.1k
    Ovo oko mikica je abramovic lijepo objasnio. Ja bi dao sucima da budu na mikicevom mjestu i idu udarit loptu i neko ih u tom trenu povuce za ruku koja ce pratit nogu… sta se desi? Bacate van balansa totalno i padas, nebitan je intezitet u toj prici jer ti narusava prirodnu kretnju

Suludo je u toj situaciji pricat o ikakvom intezitetu to je vise biomehanika nego fizika.
  • Dzoni
    3.2k

Nažalost, platile su kartu i mogu radit kaj hoće, na klubu je bilo da spriječe takve padobrance na zapadu ili nedaj bože sjeveru.
  • Boycie
    3.8k
    tesko da su platile bez clanske. Sponzorske vjerojatno kako im i prilici.
  • Sajla
    15.4k
    Beusan:
    Sve je tu jasno kao dan. Dakle. Po sudačkom kriteriju to nije penal. Ne, ne i ne!
    Ukupno gledajući bila je ovo teška utakmica, pogotovo za psihu suca. Mislim da je još nezreo i treba raditi s njim. Pa sjetite se koliko težih prekršaja u igri, koji su čak zaslužili i žuti karton, nije svirano. A onda neki kažu da je ono bio faul Rebića za kazneni udarac, i to još na ovakvom derbiju. Užas! No, sve je u iskustvu.

Kakav komedijaš!
    :lol:
  • Dzoni
    3.2k

Mislim da se otvorio zapad gore nakon nekog vremena za nečlanove, ispravite me ako griješim
  • Boycie
    3.8k
    dole su uvijek.

https://vm.tiktok.com/ZNRLAJ23j/

Znam da sam lud sta kacim ovo.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Ok, cak i da se slozim s tim, sta je onda sa baletnim padom prije gola Dinama? I sta je sa gazenjem gleznja? Kakav je to prekrsaj?
  • badjibadara
    8.1k
    Ovo oko mikica je abramovic lijepo objasnio. Ja bi dao sucima da budu na mikicevom mjestu i idu udarit loptu i neko ih u tom trenu povuce za ruku koja ce pratit nogu… sta se desi? Bacate van balansa totalno i padas, nebitan je intezitet u toj prici jer ti narusava prirodnu kretnjuCrni86

Zanimljivo da dva bivsa nogometasa, nazalost "strucni" suradnici daju za pravo bebeku, ne gledajuci uopce situaciju
  • Jurki
    20.8k
    danas sam imal raspravu sa jednim tovarom.. i nemres ti budali objasniti.
    Svi su sve vidjeli i prave se mutavi.. isto kak ce se sutra francuski peder praviti mutav i reci da je sve proslo - ok.
    Zato pored sudaca iz Bosne, Bugarske, Slovenije i svih ostalih nogometnih vukojebina sude suci Europu, a nasih nema nigdje.
    Ocito je Hnl najveca nogometna vukojebina. Da Dinama nema, hnl bi bil doslovno najveca nogometna vukojebina u Europi.
    Pitam se zakaj.
  • Boycie
    3.8k
    za njega je još uvijek i Mišo razboritiji u svojoj struci.
  • vjeko1701
    21.2k
    Tu nema pobjede. Namjerno ponašanje kako bi izazvale incident i onda po društvenim mrežama plakale kako ih se gnjusno napalo a samo pristojno pratile utakmicu. Kako je sramota da ne smiju na miru doći na stadion...itd. Attention whores.
  • Crni86
    18.1k
    ista je stvar bila kod faula galesica kad je vukovaru ponisten gol.

Nije poanta u intezitetu vec opet u trenutku kada se faul radi i gdje ti narusavas njegov pokret. Da je galesic u trenutku odgurivanja bio na podu cvrsto s dve noge ja bi se slozio da faula nema. Kontakt se desava u odrazu gdje ti letis kao balon koliko god kila imao i dovoljan je malo dodir da te se izbaci iz tracnica. I tu je isto tako intezitet nebitan.

Al nemres to njima objasnit. Zalosno je kak kolega veli da to dva bivsa nogometasa ne kuze… odnosno ne zele kuzit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet