• Kermit
    854
    Teške riječi za nekoga tko je godinu dana na forumu.
    Upozoreni su dosta puta forumaši svih političkih svjetonazora, a onda forum ispadne desničarski ili ljevičarski vođen, ovisno o tome tko je upozoren u određenome trenutku.
    Krizy

Uz dužno poštovanje admini i moderatori moram vam svima uputiti kritiku. Pustili ste 10 stranica da se pišu stvari koje izlaze iz sfere teme. Temu ste zaključali, banirali niste nikoga zbog širenja mržnje i fake newsa. Znam da nije lako sve pohvatati, ali 10 stranica nije jedan post. Ovo je forum Dinama pa bi bilo dobro da ubuduće brže i konkretnije reagirate na plasiranje sadržaja koji s Dinamom nema nikakve veze, a i kojim se krše zakoni RH.
  • NitkoBitan
    33.5k
    Velicanje ratnih zlocinacaInfinity

O kome se ovdje radi? Mislim kako mu je glasio komentar da je dobio ban od dva tjedna?
  • seljak86
    3k
    Mislim da je popio ban zbog 14/88.
  • Infinity
    20.6k
    Slika Hitlera na profilu, a nije mu pomogao ni pomenuti komentar.
  • vjeko1701
    21.2k
    Uz dužno poštovanje admini i moderatori moram vam svima uputiti kritiku. Pustili ste 10 stranica da se pišu stvari koje izlaze iz sfere teme.Kermit

Nismo svi uvijek tu a kad se tako sve rasplamsa, sve i kad netko naleti, malo toga se radi na svoju ruku. U tom svom đumbusu niti ne pohvataš sve jer se nasere više g*vna na tih par stranica nego što nasere prosječni hajdučki podcaster.

Kad stisnemo, nije dobro, kad olabavimo, nije dobro.

Prijavi konkretne stvari, postove i forumaše koju su po tebi radili nedopustive stvari pa ćemo se time pozabaviti.
  • Nolifer
    13.6k
    Nisam mislio da ću ovo reći, no hvala kaj sam bio par dana pod kaznom, jer mi je dobro došlo da ništa krivo ne napišem vruće glave nakon derbija i onog kriminalnog suđenja. A sve je već rečeno. Žal mi je jedino kaj predictor nisam odigrao, no vidim da bi i to promašio. Idemo u novi tjedan, te nove radne pobjede kako na poslu, tako i na terenu... :up:
  • Eduardo
    27.5k
    my bad za predictor... kasno sam vidio mail.
  • Nolifer
    13.6k

A nema problema. Nadam se da sam idalje tamo u igri, iako nisam odigrao kolo sad
  • jp23
    3.6k
    To sam baš htio pitati, kako funkcionira za predictor i slično kada je netko pod banom, i općenito za komunikaciju prema administratorima tijekom istog? Ide li na mail, mora li biti isti mail s strane usera kao i za račun?

Pitam jer iskreno sam bio nadomak tome da pošaljem jako ružnu poruku namijenjenu sucu derbija, pomalo goru od ovih što su dobili banove
  • Eduardo
    27.5k
    javiš se na mail ili nekome od poznanika s foruma da te upiše. JBG, nekad ne vidimo na vrijeme, ali uglavnom do sad smo to rješavali lagano.
  • Eduardo
    27.5k
    i ostali... nakon konzultacije s dečkim koji vode predictor povlačim napisano. VIŠE NEMA UPISA OD STRANE DRUGIH FORUMAŠA ZA IGRAČE KOJI SU POD BANOM!
  • mali M
    9.2k
    i to je sasvim u redu. nek i to bude jedna od "kazni" za ban.. više ćemo paziti ako nam utječe na puno stvari ovdje ban, a ne samo da ne možemo pisati tjedan dana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.