• Zagi
    12.7k
    nitko nije veći od DinamaKumerle

... pa niti sjever, slažem se.
  • Kumerle
    1.8k

Ne znam kaj ti Sjever smeta u ovoj priči i zašto si meni odgovorio jer, koliko znam, imao je najveći okršaj sa Zapadom, a navijače općenito nije htio pozdravit.

Nitko Mišića nije provocirao niti zviždao dok nije krenuo prema svlačionici i nije htio ići nazad pozdravit svoje navijače koji ih prate uvijek i svugdje unatoč svemu samo zato jer je uvrijeđena princeza.

Zbog kluba i trake prvenstveno, a na kraju krajeva i te pare koje ima mora pregristi jezik, postoji sto načina i vremena za iznijeti svoj stav, ovo nije i nikad neće biti.

Što je najgore, nastavlja se to od prošlih sezona kad su se princeze ljutile.

Neću se upuštat u dalju raspravu od ovoga jer je sve ispisano na 50 stranica od sinoć i ne želim na ovoj temi širit. Imamo različita mišljenja i to je ok. Podrška za objavu i to je to.
  • Eduardo
    27.1k
    Status na društvenim mrežama "sram te bilo kapetane" napisao sam u trenutku kada je glava bila vruća, a emocije jače od razuma... nisam reagirao na igru, nego isključivo na ponašanje nakon utakmice koje me pogodilo više nego sam očekivao.

Inače, već mjesecima se više manje suzdržavam i od komentara za vrijeme i nakon utakmice, sve ostavim da prenoći, da se slegne, da napišem hladne glave ako uopće pišem... ali jučerašnje ponašanje bilo je kap koja je prelila čašu i tu sam izgubio kontrolu.

To nije nije bilo ponašanje dostojno kapetana dinama, a nakon toga s moje strane niti nekoga tko na određeni način ima ulogu u vođenju jedne ovako praćene stranice. I tu sam izgubio kontrolu. Status je na koncu nažalost bio posljedica osobnog revolta i razočaranja.

Iskreno, ne kajem se zbog izgovorene istine, stojim iza riječi da se kapetan ne smije tako ponašati prema svojim navijačima, ali žao mi je zbog načina na koji sam to objavio... onako afektno, bez mjere i bez konteksta, otvorio sam prostor da se preko tog statusa nakalemi nova lavina uvreda, pljuvanja i linča.

Uopće nisam želio da se preko te objave liječe tuđi kompleksi, frustracije i mržnja. Kažem, reagirao sam na konkretan čin, ne na njegovu karijeru, trud ili sve dobro što je napravio za ovaj klub i svakako ne na Mišića kao osobu u cjelini. Kriv sam jer sam to napisao previše kratko, previše direktno i bez objašnjenja.

Sva poanta izgubila se jer je bilo suviše bez konteksta, oštro i na profilu zone koji je praćen na način koji je...

Isto tako, ono što me najviše muči... tom objavom nehotice sam izložio napadima ljude s kojima već godinama radim na zoni, dečke koji rade ozbiljan posao, koji ulažu svoje vrijeme, energiju i živce, i mnoštvo sati rada koje nitko ne vidi. Ti dečki ne zaslužuju da ih se vrijeđa zato što sam ja izgubio živce... oni nisu odgovorni za moj status, nisu zaslužili da ih sada netko proziva i napada samo zato što su dio iste priče. To nije fer prema njima i to je isključivo na meni. Ovim putem im se ispričavam zbog toga.

Zato ovo nije patetično povlačenje riječi, niti traženje oprosta za vlastito mišljenje (od kog god)... pišem jer dugujem objašnjenje, prvenstveno ljudima s kojima vodim zonu, a onda i našim dugogodišnjim forumašima. U nekim trenucima koliko god istina bila teška, izrečena u krivom trenutku i na krivi način postaje oružje u krivim rukama, a upravo to se dogodilo… pogriješio sam u formi i trenutku. Uvijek sam za argumentiranu kritiku s mjerom i za one koji stoje iza svojih stavova, ali poticati atmosferu linča, makar nehotice to nije i ne smije biti dio onoga što radimo ovdje. Ja sam taj dio jučer pogazio i neću glumiti da se nije dogodilo. Uzet ću odgovornost, i ako treba nije problem maknuti se i svoje mjesto prepustiti nekom drugom.
  • Kumerle
    1.8k

Nemaš se kaj micati, moglo se napisati bolje objašnjenje jer ljudi kao ljudi vole kenjat, ali istina se mora reći koliko god bila bolna i sramotna i tu je Mišić sam najveći krivac.
    I to nas čini drugačijima od ostalih iako moramo biti uz svoj klub i igrače uvijek, osim ako nam okrenu leđa!
  • Nema zaleđa Mikića
    2.8k
    ako treba nije problem maknuti se i svoje mjesto prepustiti nekom drugomEduardo

Ni slucajno. Treba nam kontinuitet, smjene nece nista dobro donijeti :lol:

Ajde svakome se omakne, samo se nadam da cete sada s malo vise razumijevanja gledati na neke forumase koji pisu svasta dok su pod dojmom utakmice. Nismo roboti, dok nema pretjeranog vrijeđanja, sve je u redu.
  • mali M
    8.8k
    evo mene je prvog zasmetala objava, ali mi je jasno zašto si to napravio i ništa netreba micati, to je tu naša forumska rasprava i bok. Isto bi volio da se i Mišketu tako sagleda "vruća" glava bez obzira što se SVI slažemo da ju je iskazao na iznimno glup način... Valjda će se i on ispričati na isti način jer je na tešku situaciju u klubu sad i on dolijao vatru.
    Al ne Edu nisu potrebna nikakva daljnja sankcioniranja, micanja, smjene... Svi smo već ludi, ajmo malo zajedno glave više a ne u tabore
  • serbus
    5.4k

MIŠić je dobio je kaj tražio po meni nikakva isprika nije potrebna jednostavno on je kapetan predstavljaš nešto više od sebe da bi bio vruće glave prema navijačima koji udaraju kilometre na razno razne načine da bi se ti durio jer te netko stjerao negdje u VK.
    Treba skinuti ponekad rukavice i reći kako si ti rekao dudu kratko i jasno...
    A samo kontroliranje štete sa onim izmišljenim dodvoravanjem sjeveru ni sat poslje tekme od istog je pokazatelj da si u pravu.
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Dobar dan svima vama , napisao sam poruku kolegi i bratu @Eduardojer sam se i sam našao u tome ,ista situacija isto sranje drugo pakovanje. I ja sam kenjao ,ili ja sam kenjao vruće glave kao što često i radim. Me protiv admina , smatram da je sve za 10 i da je Miško svojim ponašanjem i zaslužio jezikovu juhu i ako iko ima pravo to je naša zona ,ljudi koji istinski vole i prste naš Dinamo i u dobru i zlu. Ja sam nakon dugo vremena imao priliku biti na tekmu u Malmeu i osjetiti tu ljubav ,energiju gdje svi živimo isti san ,sve nas spaja ljubav prema voljenom klubu. Doživljaj koji će moj sin pamtiti cijeli život. On se rodio ovdje u Danskoj,a osjetio je kao da su mu svi obitelj. Nas nema puno više , malo nas je ostalo i kad mi je rekao da smo svi obitelj a nikad se nismo prije vidjeli srce mi je bilo puno. Kad kaže tata da smo u hr bio bi na svakoj utakmici . I onda mu tata sere kad Dinamo ne odigra dobro , kad trener nije onaj pravi, i kad kapetan ima loš dan. Mišljenja sam da trener nije dorastao klupe Dinama jer mislim da je imao dosta vremena uvjeriti nas u suprotno. Ne slažem se ni sa načinom na koji je Miško postupio, i da je Perez ili bilo tko drugi to napravio bilo da više nikad ne obuče naš dres ,a kamoli naš kapetan. Ali nije ni način ni mjesto da ga napadam na socijalnim medijima i time dajem da se hrane mrzitelji Dinama . Možda sam zabrijao i na pogrešnoj temi pišem ,ali samo želim dati podršku i adminima koji to žive u stvarnom životu svaki dan , imaju živote ,poslove i ovdje daju sve za Dinamo ,pa nije ni čudno da i oni ponekad donesu neku odluku koja se ne svidi većini. Isto tako svaka čast i vama koji imaju drugačija mišljenja . Ali svi trebamo biti bar malo pozitivniji i možda kad je jebemo da prespavamo pa onda sam poslije nešto dodamo. Jbg svi smo ovdje iz ljubavi a ne mržnje i traženja dlake u jajetu
    Ajmo podržati još jače pa ćemo onda o trenerima o sistemima kako treba igrati . Ajmo ljudima vruće glave nakon loše izvedbe davati upozorenja kad treba a ne banove . I ne spominjemo majke i očeve više .
    Ja ću početi od sebe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.