• xavier
    12.1k

Prvi leti Zoki s mjesta trenera :cool:
  • deda
    42.1k
    :rofl: dada
  • Kwedi
    3.9k
    e3527835-49a3-4d53-9bae-43717c78ad85.jpg?width=765&height=402

Deda, zašto me ne voliš? :cry:

Već vidim tko prvi leti van ako dođe Matjaž :rofl:deda
  • Dudu
    2.8k
    :eyes: :eyes:

Bruno-Petkovi%C4%87-dinamo-benfica.jpg
  • deda
    42.1k
    Sretni dobitnik je ....... Dudu :rofl:
  • SAS1987
    19.2k
    A zašto su tražili odstupanje?Neki tip sa Zapada

Klub je upao u financijsku krizu pa su nakon 5 kola imali 5 bodova a navijaci ocito nisu shvacali da je problem u upravi a ne u keku. Sa obzirom da je napad trajao dva sata prije nego je pozvana policija ja cak i mislim da je uprava platila violama da to naprave. Nebi bilo niti prvi niti zadnji put da se zbog novca i privatnih interesa miješaju u stvari sa kojima nemaju vezu.
  • Kwedi
    3.9k
    g1p699qtz5ohscry.jpg

amigosi s juga se isto raskokodakali
  • xavier
    12.1k

Ako bi se "popišao sebi u cipelu" dolaskom u Dinamo, što onda tek reći za dolazak u Hajduk?

Znači klub koji je rezultatski slabiji od Rijeke i navijači se međusobno puno više ne vole...
  • vjeko1701
    21.4k
    A ipak je to jubav i dišpet od koljevke...

Al ako je istina, moram priznati da sam htio gledati sraz Keka i Bjelice u HNLu, samo nisam nijednom pomislio da Dinamo neće biti na terenu...kaj je iduće? Vaha preuzima Rijeku il Goricu?
  • Bosna86
    12.6k
    Tovari će godinu završiti sa 40 do 70 milja kuna minusa... Kako i s kojim parama oni misle Keka dovesti... Čisto bacanje prašine u oci vlastitim navijačima
  • vjeko1701
    21.4k
    Znači najveći budžet od pratitelja Dinama, jedva 5. mjesto prošle sezone uz neizostavne šamare od strane "pijanih zagoraca", izbacivanje svega jednog europskog protivnika u zadnje 3 sezone i još toliki minusi...Skoro pa mi is postaje žao...skoro...
  • Kwedi
    3.9k
    Ako bi se "popišao sebi u cipelu" dolaskom u Dinamo, što onda tek reći za dolazak u Hajduk?

Znači klub koji je rezultatski slabiji od Rijeke i navijači se međusobno puno više ne vole...
    xavier

Još gore.
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Klasicne izmisljotine
  • immerwieder
    1.6k
    mogel bi od nedjelje i biščan biti na dispoziciji
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Nema apsolutno nikakve logike da Kek preuzme “majstore sa mora”. Odbija je Dinamo , rekordnu zaradu, igranje europskih skupina, rad sa mladim talentima i objasnia zasto. Ovi kmecavci igraju na kartu sta je Kek simaptizer Hajduka pa objavljuju vakve stvari. Najblize sta ce Kek sist na klupu Hajduka je ova slika sta je @Kwedi ubacia :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.