• Ijayi Atiemwen
    4.9k
    Ono što mi se ne sviđa je njegova izjava gdje kaže nebi komentiro suđenje. Ma nemojmo gurati to pod tepih, kako se trener Rijeke iskalio nakon utakmice s nama na suca (opravdano), tako je trebao i Mario danas.
  • Jaro
    11.4k
    njegova izjava da nebu to komentirao je bas rekla sve kaj je trebala reci a nije prekršio ni jedno pravilo…
  • IceMan
    3.8k
    Moram ga pohvaliti za izjavu nakon tekme na pressu.

Kad ga ona tikva pitala dal može zahvaliti torcidi na prekidu jer su došli do daha, pa joj odbrusio da smo i prije tog prekida bili puuuno bolja ekipa. Da nam nije trebao prekid i da je premalo bilo nadoknade.

Samo oštro coach :strong:
  • Crni86
    18k
    Zabijamo za 1:1, kova mase rukama igracima da idemo po jos.

Ajde kova vise, otpusti kocnicu
  • Keyser Soze
    17.2k
    Gol Hoxhe maskirao opet totalno bezopasno igru prema naprijed. Mi uopće ne stvaramo situacije za gol, tako već mjesecima i ne izgleda da će se to promijeniti.
  • San Lorenzo
    23.5k
    Belupo i Lokomotiva su ključ, ako tu izađemo sa šampionskim gardom, uhvatimo 6/6 i budemo izgledali solidno, dionice mu rastu...ako ubodemo 2 boda uz standardno bljutav nogomet, onda nek ga voda nosi jer neće postojati niti jedan argument za njegov ostanak...osim onoga da smo prošle sezone promjenili četiri trenera...
  • ElDorado
    8k
    prvo poluvrijeme potpuna dominacija tri udarca na gol
  • El Madrigal
    723

E ovo sereš. Koliko smo prilika imali pa Silić im je bio najbolji igrač! Koju si utakmicu gledao i šta si ocekivao više od prikazanog protiv južnjačkih mesara?
  • Keyser Soze
    17.2k
    Koje prilike? Cijeli dan čitam o nekakvom supermanu Siliću, izuzev obrane Bakrarovog udarca glavom on nije imao niti jednu veliku obranu.
  • Danko
    2.6k

kolko prilika, možeš nabrojati? Ja vidio jednu
  • El Madrigal
    723
    Ma nisam lud s vama raspravljati. Pogledaj kontekst cijele utakmice. Kako igrati protiv jebenih mesara i protiv sudaca u isto vrijeme, nego ovako kako je.odigrano ? Sere se da se sere.
  • Fan
    1.7k
    Ne bih rekao da se sere samo da se sere. Kolege su u pravu. Zamisli što bi (vjerojatno) govorio da je situacija bila obrnuta, da su primjerice Celta ili Lille tako dominirali protiv nas, imali 3 udarca na gol prvo poluvrijeme, sa samo jednom obranom? Vjerojatno da su imali jalovi posjed i da nam nisu prema naprijed skoro ništa napravili, da smo ih obrambeno ugušili, zar ne? Ili tek drugo poluvrijeme ako bi Dinamo poveo, a Lille se ispuhao, pa zamalo izgubio bodove u zadnjim minutama?
    Prvih 35 min smo bili jako dobri u kontroli tekme, iznenadilo me to i bio sam nabrijan tad, al fakat smo premalo toga napravili da bi se reklo da smo ih izdominirali.
    Kvalitativno smo toliko pali da nam je ovo sad vrh tekma, jbg...
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Ja sam inace izuzetno kritican i ne dopustam da mi rezultat zamaskira oci. I ne bih se u potpunosti slozio s tobom. Bilo je ove sezone hrpa utakmica gdje smo imali jalovi posijed koji se vrtio u zadnjoj liniji lijevo desno bez da smo ozbiljno prismrdili protivnickom golu. No ova definitivno ne spada u tu kategoriju.

Kao prvo treba uzet u obzir da je ovo vjerojatno najneugodniji protivnik u ligi za nas. A kao drugo, iako nismo imali hrpetinu cistih zicera opet bih rekao da je utakmica ofenzivno dobro odradeno. Cak u prvom poluvremenu protiv Gorice a u ovoj jos vise smo dolazi cesto pred protivnicki gol i samo je falila zadnja akcija. Recimo stvorio si cisti zicer Bakrara, cisti zicer Hoxhe i ciste zicer Zajca i cisti zicer Belje u istoj akciji koje je tovaric ponistio.

To ti je prakticki ak uzmes sam to 15:4 suteva i 4:1 velikih prilika. A bilo je jos par situacija gdje se nismo dobro snasli u i oko 16 metara, iz cega su rezultirala i dva potencijalna penala na Bakraru i Mikicu. Zbo tog je dojam bio da konstantno radimo pritisak i da je opsada tovarskih 16m. To se za vecinu utakmica ove sezone ne moze rec. Cak ni za neke koje smo pobjedili.

Ovo je recimo i puno bolje odigrana tekma nego svi derbiji do sada. Zato igrom stvarno ne mogu bit nezadovoljan. Energija, volja i pristup su bili na mjestu. Isli smo po pobjedu i zbog toga nas je usprkos sudackom masakru nagradilo jednim kljucnim bodom.

Ja bih cak rekao da je u ligi ovo najbolje odigrani derbi barem od Jakirovog HNL debija protiv Rijeke.

Jeli je Kova sad zbog toga trener za Dinamo? Ja i dalje sumnjam. Pre vise je bilo utakmica gdje nismo licili na nista. No ova meni definitivno dize dojam. I ako protiv Lokse i Slaven pobjedimo uz isti gard i dobru igru, cak bi razmisljao da mu ipak damo jos jednu priliku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.