• Sibirski plavac
    7.4k
    Danas nemam nekih zamjerki, ali opet mislim da nam treba neko novo lice na klupi na zimu. Jedino ako ovakav pristup bude i protiv Betisa, e onda ću promijeniti mišljenje skroz.
  • San Lorenzo
    23.5k
    Ova utakmica je najmanji problem, problem su prezentacije u masu drugih utakmica, mada je i ova sadržavala rupu u igri od dobrih 30ak minuta u drugom pol.
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Kova nas je osramotio utakmicama protiv Vukovara, Istre, Celte itd., ali danas stvarno ne mogu njega kriviti. Možda je mogao 5 minuta prije napraviti zamjenu, možda je mogao napraviti drugačiju zamjenu, ali danas je ova ekipa izgledala dosta dobro i jako dominantno izgledala protiv Hajduka. Po meni smo, što se igre tiče, bolje odigrali danas nego u nekoliko recentnih derbija u kojima smo odnijeli pobjede.

Nakon dugo vremena i vezni red je potpuno izdominirao protivničke veznjake, i to u derbiju. Hajduk je imao ogromnih problema i dobar dio utakmice nisu mogli centar preć. Rupa u igri se dogodila i danas, ali imam dojam da smo i u toj rupi bili puno bolji protivnik u derbiju.
  • striko
    2.8k
    Još Betis lekcija i doviđenja dobri čovječe
  • Zagreb1992
    2.9k

Limitiranost naših trenera ..Malo tko će reći ja sam kriv nego kažu da se trebaju pouke izvući..i onda sljedeća tekma se opet izvlači pouka :D
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    Pita ga Toplak ono znam te od prije ,bio si lik koji je tokom susreta znao mjenjati sustave ,danas si bio prinuđen nakon Hajdukovog gola , zašto to češće ne radiš? Kaže kova pa kako kad ni ovaj sustav nismo imali vremena uigrati i još nismo uigrani. O majko božja pa koliko ti treba vremena ? Jesuli drugi imali vremena ? Danas mi se svidjela postava ,i to bi trebala biti postava Dinama . All in Beljo , Bakrar naprijed ,Mikić, Villar ubacuju lopte u 16, Hoxha top ,jaka vezna linija i tempo. Jest nas ubio onaj smrad u pojam ,naravno da jest. Ali bez obzira ovo smo morali dobit. Morali
  • Big Daddy
    1.7k
    Hvala Bogu izjednacili smo, nisu nas dobili i dalje smo prvi, ispred njih smo, ali tjeraj više ovog trenera, majko mila….
  • Crni86
    18k
    Ne kuzim hejt danas.

Debelo smo ih nadigrali danas. Da smo u prvom pol maloo bolje reagirali u zavrsnici u par situacija, da nam nije gol ponisten, vjerujem da bi rastavili hajduk na proste faktore.

Zamjene isto solidne. Digli su temp i donijeli krv. I villar i topa i kule.
  • Zagreb1992
    2.9k
    Meni npr nije jasno ovo sa presicama više ? Prije tekme ne bude presice pa sad ode nakon tekme hahah
  • Xpert1992
    242

Nek me netko ispravi ako nije, ali ja mislim da je obavezno da na pressici poslje utakmice bude glavni trener.
  • Fan
    1.7k
    -Inertan na klupi, skoro pa nepokretan, na svaku nepravdu koja nam je danas počinjena, a bilo ih je uvrh glave.
    -Zadnjih 10 min prvog pol i skoro cijelo drugo pad snage i napadanja od 50%, uz iznimku produžetke kad su valjda igrači uzeli stvar u svoje ruke, skoro svaka utakmica otkad je tu.
    -Katastrofalan, al fakat KATASTROFALAN Hajduk, koji je prije 2 tjedna popušio 5 komada od Rijeke, koji je došao ne poginut samo, nas skoro pobjedi na Maksimiru.
    -Zamjene standardno prekasne + Goda dok lovimo rezu + Beljo van umjesto Kulena da probamo sa 4 napadača (2 krilna jer računam Bakrara pod krilo i 2 špice) ???
    -Ponovno utakmica bez ikakve (ili užasno male) kreacije prema naprijed, najviše mislim na neku kombinatoriku, akcije gdje bi otvarali jedan drugome prostor.

To da nema pomaka ne trebamo više ni spominjat. To da nijednu tekmu više nismo sigurni kao favoriti također.

Kolko igrača moramo promijenit? Kolko se moramo vadit na "kaj bi vi svaku sezonu po 5 trenera mijenjali"? Koliko strpljenja treba imat?

Ničim nije zaslužio ostat trener Dinama. Ničim.
  • San Lorenzo
    23.5k
    Zaslužio je ostati do zime, a nakon toga ovaj eksperiment treba prekinuti, igramo dobro u pravilu 30-40 minuta po utakmici bez obzira tko je u hnlu s druge strane.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Što je najgore, ovaj će ostati i nakon zimske pauze.
  • Jos-Optimus
    8.2k
    Dečki, previše serete. S trenerske strane je totalno ubio Garciu, ovo danas je teški peh u kombinaciji s tragikomičnim suđenjem i HNL odugovlačenjem kad ti se ne igra nogomet, zato i jesmo seljačka liga. Forrest kad zabije Liverpoolu, ide zabiti još jedan, a naši protivnici svi do jednog toliko ubiju utakmicu, uz sudačku pomoć, da je to smiješno. Danas nas je barem nagradilo bodom, ali dugoročno će to biti i više. I dalje mislim da nije kapacitet za Dinamo, ali za ovo danas - ne serite
  • Ivan0302
    1.3k
    Meni je izgledao da je puno aktivniji uz liniju i da je prigovarao četvrtom sudiji svako malo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.