• GeneralNapoleon
    2.4k
    Ne kuzim pljuvanje nakon ove tekme. Zasro je prije ovoga puno toga. Ali danas smo realno bili dobri. Da smo imali danas normalnog sudca dobili bi ih glatko.
  • Zagi
    13.4k
    Niti jedna zamjerka treneru.
    Odlično postavljena utakmicu. Magarad potpuno nadigrana, protiv režije nije se moglo više od boda.
  • rokikaciga
    7.9k
    Jedina zamjerka je kaj smo ko krave usli u drugo poluvrijeme. Ali dobro je poslozio pocetak utakmice, pogodio sa zamjenama, prebacio se na 442 kad smo ganjali rezultat...
  • JohnnyB
    4
    Pa ljudi, dajte se spustite malo na zemlju... Prije 2 mjeseca ste ga uzdizali u nebo nakon Fenera, Poljuda itd., a sad ne možete prestati srati. Kaj ćemo mijenjati trenere k'o na traci? Prvi smo, imamo 7 bodova u Europa ligi... Ajde više, kaj vi očekujete od Dinama koji je promijenio cijelu momčad? Da ce hajduk razvalit, kaj nikad nije napravio, i jos to nakon cistog gola koji je ponisten, nakon kaj je rebic nagazio na glavu Mikica, i nikome nista...ajde vise, nije najbolji moguci trener al brate, pa daj spustite se na zemlju malo
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    stari nismo postojali na terenu nekim 15 min di su nam dali gol , a onda pogubljeni nakon toga .
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Pa potpuno jasno zasto. Sudacki talent nas je unakazio i unistio mentalno. Dominiras prvo ponisti ti cist gol. Udes dobro u drugo i dalje napadas. Izboris cisti penal ovaj opet ponisti. Tesko je to ignorirati. Ne mogu puno zamjerit ni igracima ni treneru. Mora im se i cestitati da se nisu predali i da su zabili bar za jako vazan bod.
  • hardek
    7.6k
    Jedina zamjerka je kaj smo ko krave usli u drugo poluvrijeme. Ali dobro je poslozio pocetak utakmice, pogodio sa zamjenama, prebacio se na 442 kad smo ganjali rezultat...rokikaciga

Definitivno smo ranije trebali počet s dugim loptama prema gore. Villar i Mišić su bili 2v4 praktički konstantno i nisu imali ikakvu šansu bilo šta kreirat
  • Zagreb1992
    2.9k

Za kaj točno treba hvaliti Kovu ? Opet smo pali u nastavku i pukom srećom smo uzeli bod ..Da je bio netko drugi umjesto Kalika tamo utrpao bi gol i gubiš bodove ..Ovako će se sa remijem zamaskirati opet loše poluvrijeme
  • Odani Zgd
    1.1k
    Kovačevićev "Kaneko" ga opet spasio
  • rokikaciga
    7.9k
    Jebemu mater Kova. Taman te pohvalim i ti kazes "trazimo se". Pa nije Waldo da se trazis toliko
  • andrejcoske
    117
    Protiv ovog uzasnog hajduka jedva bod izvukli, ceo mec se vidi da su uzasni i da kad bi ih stisli malo vise imam osjecaj da bi 3:0 dobili i vi pricate nema se sta zamjeriti treneru
  • nwankwo646
    955
    Kakav intervju majko mila. Najjače je kad je ponovija da ovu taktiku igraju sve ekipe, tako nešto. Bobanove riči, doslovno.
  • Danko
    2.6k

Time je rekao da nesmije mijenjat formaciju.
  • rokikaciga
    7.9k
    Evo i Toplak bi da izvlacimo pouke...pa kaj je s tim poukama :lol:
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    ma imaš pravo vjerojatno , lud sam još i nisam mislio na onaj penal , opet ili vjeruješ igraču ili me . Topić je mogao ući i ranije ,ne znam ,dojma sam da čeka predugo i da izmjene koje nekad i nisu loše dođu pet min prekasno. Danas da je ranije zamijenio imam osjećaj da bi dali još jedan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.