• NitkoBitan
    33.5k
    Konstrukcija da za jednog profesionalca govoris da ga treba odmorit od necega ne stoji, pogotovo ne od nekakvog HNL - kup ritma. Bolje rec da trebamo gurat mlade jer inace necemo imat za papar. Odnosno izgleda da imamo soldi cim nam nije zurba sa tim :smile:
  • rokikaciga
    7.9k
    Odnosno izgleda da imamo soldi cim nam nije zurba sa tim :smile:NitkoBitan

Imamo samo jednog? Marka?
  • CastAway1986
    4.6k
    Neznam sta reci , jos jedan sramotan posao u reziji Marica je ovo s Perkovicem! Moze biti rotacija na stoperu a na beku nije losiji ni od Vinlofa ni Gode !
  • Progressive overload
    346
    Vezni red odličan kažeš, jel bi si Beljo trebao sam nabaviciti loptu
  • Mr Anderson
    15.5k
    Znači, pušing na Perkoviću osim ako se kojim čudom ne proda za nekih 10 milja dalje. Vjerojatno ga ne vide u ekipi. Pokriveni smo na lijevim stoperima i bekovima, a imamo i mlade koji trebaju minute. Mislim da je prije trebao dobiti više prilika, zašto nije je pitanje za bivše trenere.
  • miro
    8.1k
    Užasno glup potez, tko god da ga je povukao
  • Dinamo-SB
    789
    Baš mi je drago da je ovo netko primjetio. I ne samo to sto je prvotimac vodeće momcadi 1.NL nego ima i 2 gola,a i ono najbitnije da iza sebe ima vec jednu jako dobru kompletnu seniorsku sezonu u Jarunu(31 utakmica odigrana). Znači,dečko će na ljeto imati dvije kompletne seniorske sezone u 1.NL s 20 godina.
  • Carrasco
    6.7k
    Čaić isto ima 20 godina i sve češće je u prvoj postavi Vukovara. Šepić sa 19 standardan u Dubravi. Majić sa 19 često u zadnje vrijeme u prvoj postavi Zrinjskog.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Mckenna i Torrente,, plus mali Jakir. Ne znam iskreno di mi mozemo Perkovicu ista ponudit od minutaze koju on u ovim godinama treba.

Rade malog Jakira uvrstit u rotaciju na proljecu da odmara Mckennu nego vracat Perkovica.
    Crni86

Ovo za Jakira govorimo vec sezonu i pol, ja ga ne vidim da igra. Nadam se da nece zavrsit kao i Perkovic.
  • Fan
    1.7k
    Nebulozna je odluka da mali Jakir nije ovu godinu išao na posudbu. Možda mi nismo znali, ali u Dinamu valjda jesu, da Kova neće davat prilike mlađim igračima osim u slučaju krajnje potrebe (Mikić zbog ozljeda i Vinlof zbog slabog Gode prema naprijed) ili željom za prodajom (Varela). Nažalost, povijest se ponavlja i bojim se da bi Jakira mogli izgubit jer ne igra...
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Nebulozna je odluka da mali Jakir nije ovu godinu išao na posudbu. Možda mi nismo znali, ali u Dinamu valjda jesu, da Kova neće davat prilike mlađim igračima osim u slučaju krajnje potrebe (Mikić zbog ozljeda i Vinlof zbog slabog Gode prema naprijed) ili željom za prodajom (Varela). Nažalost, povijest se ponavlja i bojim se da bi Jakira mogli izgubit jer ne igra...Fan

Ma da ali opet ima 17 godina, ima vremena ali ne bi osobno cekao duze od godinu dana da ga se krene tu i tamo rotirat. A nama su Dominguez i McKenna sad realno nezamjenjivi tako da.
  • Niko1986
    4.8k
    Ne razumijem, ako Boban i Dinamo vide Perkovica u planu zasto mu to ne bi komunicirali i stavili novi ugovor na stol?Efes Pilsen

Cracovia je aktivirala klauzulu, malo se tu nas pita. Čak i da ponudiš Perkoviću ugovor, rijetko koji igrač će odabrati klub gdje ga nisu vidjeli ispred kluba koji mu je dao šansu.
  • Xpert1992
    231
    Jakirovic nije isao na posudbu jer je odbio tu opciju. Mislim da smo pricali o tome jos na pocetku sezone.
  • Efes Pilsen
    14k
    To je meni jasno, zato i kazem. Kod nas jednostavno nije u planovima, nije da se nije moglo iskomunicirat drugacije.
    Mislim da se opet ni ne bi naigrao pored svih navedenih igraca.

Po meni je trebao dobit vise prilika, ali isto tako mislim da je sad kasno. Poljska liga nije relevantna za nista, jedan Arsenic je tamo medu najbolje ocijenjenim stoperima lige, a u HNLu nije bio ni za Rijeku ni za Osijek. Nadam se da cemo jednog dana saznat kakve menadzerske igrice su se tu odigrale jer nije bas cesto da platis za igraca iz HNLa 2 milje i onda ga ne istrpis.
  • Facke
    7.1k
    Rekel sam vam vec par pot dok god je Perkovicu agent Lapic , Maura v klubu neme vidli. El Lapic Dinamo zmisliti nemre. A te zahvalite stare garniture i gosponu Maricu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.