• NitkoBitan
    33.5k
    Konstrukcija da za jednog profesionalca govoris da ga treba odmorit od necega ne stoji, pogotovo ne od nekakvog HNL - kup ritma. Bolje rec da trebamo gurat mlade jer inace necemo imat za papar. Odnosno izgleda da imamo soldi cim nam nije zurba sa tim :smile:
  • rokikaciga
    7.8k
    Odnosno izgleda da imamo soldi cim nam nije zurba sa tim :smile:NitkoBitan

Imamo samo jednog? Marka?
  • CastAway1986
    4.6k
    Neznam sta reci , jos jedan sramotan posao u reziji Marica je ovo s Perkovicem! Moze biti rotacija na stoperu a na beku nije losiji ni od Vinlofa ni Gode !
  • Progressive overload
    346
    Vezni red odličan kažeš, jel bi si Beljo trebao sam nabaviciti loptu
  • Mr Anderson
    15.4k
    Znači, pušing na Perkoviću osim ako se kojim čudom ne proda za nekih 10 milja dalje. Vjerojatno ga ne vide u ekipi. Pokriveni smo na lijevim stoperima i bekovima, a imamo i mlade koji trebaju minute. Mislim da je prije trebao dobiti više prilika, zašto nije je pitanje za bivše trenere.
  • miro
    8.1k
    Užasno glup potez, tko god da ga je povukao
  • Dinamo-SB
    788
    Baš mi je drago da je ovo netko primjetio. I ne samo to sto je prvotimac vodeće momcadi 1.NL nego ima i 2 gola,a i ono najbitnije da iza sebe ima vec jednu jako dobru kompletnu seniorsku sezonu u Jarunu(31 utakmica odigrana). Znači,dečko će na ljeto imati dvije kompletne seniorske sezone u 1.NL s 20 godina.
  • Carrasco
    6.6k
    Čaić isto ima 20 godina i sve češće je u prvoj postavi Vukovara. Šepić sa 19 standardan u Dubravi. Majić sa 19 često u zadnje vrijeme u prvoj postavi Zrinjskog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.