• din
    1.1k
    kako misliš kako dobiju karte? Ti se registriraš tamo i prodaješ karte, kupio lik karte klasično kao i svaki drugi preko Dinama, onda se tamo prijavi i stavi ih prodavati, nakon što pošalje potvrdu Ticombu da ima kartu i oni potvrde da može prodavati. Nakon što netko kupi, treba proći tekma i tek nakon 5 dana ako se ne varam dođe lova korisniku na account, te si onda može tek isplatiti na karticu. Prodavao sam preko stranice pa znam kako funkcionira.
  • NKDZ86
    6.7k
    treba stavit sjever gore za 10e članovima za one tankog džepa, zapad gore 15e, nek dođu ljudi, bolje nego da je prazno. tak i tak te tribine ne vrijede više i to je uvrh glave
  • grba
    442
    Simboličnih 5€ za sjever gore, neka se napuni, vjerujem da ima onih koji bi vrlo rado htjeli na tekmu ali im je 20+€ puno za dat
  • Mihael2305
    897
    Ako je SD bio 10e, bilo bi pristupačna cijena 5/7e za SG, ali onda pustiti već danas u prodaju jer ima 3 dana do derbija, uz to u subotu nema kiše vjv pa bi se moglo pola SG popunit

Trebao bi klub još par puta ovih dana malo potaknut na kupnju karata i prepuštanje mjesta.
  • Liks90
    3.9k
    193 prodano danas do ovog trena
  • Liks90
    3.9k
    406 danas prodano do ovog trena
  • tigric
    1k
    hoce li se pustat jos nesto karata za sredisnje sektore zapada?
  • Mihael2305
    897
    ZD 539
    ZG 1066
  • Liks90
    3.9k
    504 prodano danas, još ostalo za ZD 531, ZG 1064
  • Liks90
    3.9k
    središnji su godišnje…eventualno ZD4 ali ako nisu do sada, neznam hoće li…
  • NerminB
    417
    Ma rasprodat ce se sve do subote lagano :smile:
  • bbb medimurje
    4.7k
    ja mislim da budu stavili sektor 4 i 8
  • Liks90
    3.9k
    550 otišlo danas
  • NitkoBitan
    33.4k
    ja mislim da budu stavili sektor 4 i 8bbb medimurje

+ dio ZG4 i ZG6 koji nisu pusteni u prodaju

Bez slobodne prodaje tesko da ce se rasprodat. Tko je kupio kupio je, nije da je "bazen" neogranicen nego ima 60 tisuca clanova od kojih ima starijih, u inozemstvu, uclanjenih tek tako, onih koji su odustali jer im netko bez clanstva nemre na tekmu...

Da donosim odluke sutra navecer bih sibnuo obavijest da su u petak i subotu slobodna prodaja, zapad bi se rasprodao za cas i onda bi pustio SG samo za clanove po pristupacnoj cijeni. Recept za 17-18k+.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.