• Fatos Beqiraj
    452
    Bas oni znaju sta Boban oce i zeli. Uz to prestar je Kek za nas
  • Crni86
    17.5k
    Ja iskreno ne bi Keka
  • crophantom
    2.5k
    Svaki trener koji ce završiti na burzi ce imati članak kako ga Boban želi, nebitno jesu li to skroz različiti profili trenera.
  • rioda
    11.8k

Pa eto, Zajc je navijač Hajduka pa nam je u par mjeseci postao dokapetan
  • vjeko1701
    20.9k
    Ja sam siguran da ga se danas pita da bi rekao da je navijač Rijeke, posebno nakon godina i svoje ostavštine tamo.
  • ElDorado
    7.8k
    ma Zajc ih je simpatizirao ko klinac i to mozda
  • NitkoBitan
    33.3k
    Ajde, ajde... Janezi i Bosnje najveci slihteri na ovim prostorima, danas su za Hajduk, sutra za Partizan, preksutra za Zelju.
  • Nolifer
    13.5k

Isto ko Modrić npr. Bio ko klinac tovar, pa smo ga preobrazili, tak da može se i tak onda gledat, da imamo dvostruku misiju s Kekom, ako se za nas odluči...
  • Odani Zgd
    1k
    Možda kod tovarije završi,nije baš Garciji sigurna stolica.
  • rokikaciga
    7.7k
    Kao i Bati i Petko...

Uostalom, prije Kek nego Biscan ili neka druga reciklaza.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Janezi i Bosnje najveci slihteri na ovim prostorima, danas su za Hajduk, sutra za Partizan, preksutra za Zelju.NitkoBitan

Zanimljivo kako su u 100% slučajeva u Hrvatskoj za Hajduk....
  • rioda
    11.8k
    Možda kod tovarije završi,nije baš Garciji sigurna stolicaOdani Zgd

Sigurna mu je zato jer ga ne mogu isplatiti. Ali bome bi bilo zanimljivo vidjeti situaciju kod njih ako mi dobijemo danas i njih u subotu
  • Odani Zgd
    1k
    Brate nitko danas nije više siguran.
  • Haza
    11.3k
    Novosti oko transfera igrača koji su se spominjali u kontekstu Dinama.
    Krivak je najbliži odlasku u Sturm Graz za 1.5 mil eura.
    Jagušić je najbliži odlasku u Njemačku, gdje postoji veliki interes, i ponude će ići između 5 i 6 milijuna eura te milijun eura bruto plaće uz bonuse.
    Nikakav napredak u razgovorima Dinama i Belupa ne postoji, niti se Škegro sastao s Bobanom po tom pitanju.
    Transfer ionako vodi Dejan Šomoci iz Belupa te je on prva adresa za razgovor.
  • Mr Anderson
    15.3k
    Jagušić je najbliži odlasku u Njemačku, gdje postoji veliki interes, i ponude će ići između 5 i 6 milijuna eura te milijun eura bruto plaće uz bonuse.Haza

It means, dick...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.