• Droljo
    23.1k

Veliš zidanes i pavones...
  • Omake
    13.7k
    Ali nijedan od te trojice nije što bih ja opisao kao McKenna arhetip transfera.
  • Efes Pilsen
    13.9k
    Naravno da ne mozes sa svakim igracem pogodit, ali da ga karakterno mozes skenirat to mozes i moras.
    Mi smo Mmaea i Mbukua doveli na lijepe oci. Jedan je na papiru iskusan na razini Dinama, a drugi je vrijedio 9 mil. eura. Doslovno je takva argumentacija bila.
    Prije potpisivanja Mmaea ekipa je ovdje skupila vise informacija o njemu na terenu i izvan njega nego sto ih je imao tadasnji SD. Imamo toliko skauta na placi, a niko nije dovoljno sposoban za provjerit internet forume ili, cak nevideno, otic do Budimpeste.
    Danas svu relevantnu statistiku mozes izvuci, ali karakter se provjerava malo dubljim skautingom. Meni je manji problem kad mi pogrijesimo s Mbukuom, Kanekom, Ogiwarom, igracima koji nisu problem u svlacionici nego kad promasimo s propuhom u glavi.
  • Medvedgrad
    747
    Ne bih Kaneka nazvao promašajem.

Doprinio je osvajanju titule.

Doprinio je u europi.
  • Efes Pilsen
    13.9k
    Ma ok, prolaznik, al poanta je ista.
  • Dzoni
    3.1k

Tko mi dira Kaneka, dira mene
  • Droljo
    23.1k
    Gdje te dira?
  • Dzoni
    3.1k
    U moje osjećaje :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.