• emilperska
    12.6k
    Ljeto/Jesen 2024. prije utakmice Bayern - Dinamomodri-kibic

Mislio je na našu pobjedu..
  • modri-kibic
    1k
    Aha, moja greška
  • db-izbjeglica
    19.4k
    Tko je osoba ili tko su osobe u dinamu koje su otpisale malog jagušića ili ga nisu vidjele kao generacijski talent u dinamu?

Ili je mali baš naglo i jako napredovao i prije par godina je bio prosjek.
  • Fan
    1.7k
    U ponedjeljak decki imaju priliku pokazat karakter i od cega su iskovani.Crni86

Vjerujem da možemo do pobjede, al isključivo na mišiće.
    Ne vidim stvarno na čemu uspijevate temeljiti optimizam za karakter kada ga nema ni u tragovima.
  • sanjinlego
    4.1k
    Hvala administraciji što je dopustila da ovo podijelim.
    Pokrenut je kviz vezan uz Dinamo, dobra priča, zanimljiva pitanja i nagrade za prve tri ekipe (kupljene u fan shopu), bez petljanja.
    8.12., Lorca na Sveticama, u 20 sati. Svi ste dobrodošli, vrlo zanimljiv kviz, pa da se malo „igramo“.
    Bit će i pjesme, samo neka nam živi Dinamo!
    *Ako sam promašio temu, neka se post premjesti, ispričavam se unaprijed. Prijaviti se možete putem poveznice ispod ili preko profila Kviznamo na instagramu.
    https://shorturl.at/ZHFzY
  • vlatkomarkovic
    2.4k
    Znam da ću popiti ban zbog ovog.

Ali ću ponoviti, nešto što sam već napisao…

Što se mene tiče Dinamo je klub za sve, svatko ima pravo navijati za Dinamo i voljeti klub…. Ali Dinamo je klub sa svojom domoljubnom proHrvatskom povijesti i koji predstavlja hrvatske i katoličke vrijednosti koje neki tumače kao desne ili ekstremnodesne, a za mene su normalne i ispravne. Navijanje za Dinamo u doba bivše države se smatralo državnoprotivnom, osobito za ljude van Zagreba. Svi koji navijaju za Dinamo moraju prihvatiti tu činjenicu i ne pokušavati je iskrivljavati, mijenjati ili krivo predstavljati…

Odabrali ste klub za koji ćete navijati i možete imati osobno poprečne stavove, ali ne smije se dirati indetitet Dinama. Ovaj dečko danas sa skupa je sa svojom izjavom je upravo pokušao to, ja vjerujem i nadam se da je to iz neznanja, treba ga se obrazovati i to je odgovornost svih nas navijača da dečki znaju za koga navijaju, ako je današnji skup njegova vrijednost ok, ali neka ne spominje Dinamo….

Ne prozivam nikoga nit ne tjeram nikoga da mijenja svoje stavove, ali molim da se ne diraju povijest i sve što Dinamo predstavlja i što je predstavljao!
  • Filip B
    181
    Daj please bez politike na forumu.
  • Thor
    1.5k
    nisam vidio nis ko je kaj i gdje pricao...vidio sam jedino nesto po portalima da se dogadjaju neki skupovi pa vjerujem da je uz to povezano ali nisam otvarao te gluposti (mozda sam trebao al nemam zivaca) no slazem se sa anamnezom povijesti.
  • vlatkomarkovic
    2.4k

Prijatelju nemoj se ljutiti, ali je naivno razmišljati da nogomet i politika se ne povezuju…

Također politiku je pokrenuo danas ovaj mladić sa skupa, a meni ne pada na pamet šutiti o tome pod nikakvu cijenu, a kamoli bana….

Napisao sam gore sto sam napisao i iza toga stojim.
  • Filip B
    181
    Ovdje dolazim jer ne zelim bit na portalima i gledat clickbaitove, huskanja, ljevicarenja i desnicarenja, nego bit s dinamovcima i pricat o sportu i dinamu.

Definitivno od 65k clanovs i milijun+ navijaca se necemo svi sloziti o politici. Ali dodemo na jedno mjesto i nademo jednu zajednicku stvar. “Leftard” i “Nemozemovac” napravi za klub, demokraciju i stadion vise nego plejada domoljuba prije njega, a otac domovine, prvi predsjednik te napokon dosanjane Hrvatske, zatre ime Dinama i salje policiju na hrabre mladice koji su samo voljeli taj Dinamo.. Stvari nisu crno bijele i voljeti Dinamo, Zagreb i Hrvatsku se moze raditi na vise nacina. Ajmo ne pricati o tome i ovdje na forumu, ajmo pricati o nogometu
  • vlatkomarkovic
    2.4k

Ne vidim šta te smeta u ovome sto sam ja napisao? Ja sam napisao da svatko ima pravo navijati za Dinamo i dapače normalno je da imamo političke razmirice, ali Dinamo ima svoju povijest i indetitet i to se mijenjati ne smije. Kao sto su dečki branili ime Dinamo koji je dio indentiteta tako su i neke druge stvari… Isti principi samo udar s druge strane…
  • Filip B
    181
    Dinamo ima burnu, zanimljivu povijest, zasigurno. Stvari koje si napisao me ne smetaju, jer je tvoje pravo imati misljenje i izrazavati ga. Poanta je da konkretno da ne zelim da se raspravljamo o politici na ovkm forumu, pa i u kontekstu Dinama.

A propos toga - kaj mislis, hoce na desno krilo Bakrar sutra a Kule ili Beljo natrag u spicu? Ja bih osobno volio vidjet dva napadaca u spici
  • vjeko1701
    20.9k
    Razlozi zašto je komentiranje politike na ovom forumu uvelike ograničeno su rečeni već sto puta, oni i dalje stoje i nisu tu kako bi osporavali simboliku ili identitet Dinama nekad, danas ili ubuduće.

Podržavanje skupova koji zazivaju neke jadne balkanske federacije, potencijalne četničke simbole i ćirilične natpise ovdje nije poželjno. Ja nisam vidio originalni post no drugi moderatori i admini jesu. O stvarima na zaključanoj temi se trenutno raspravlja.

Nema potrebe za daljnjom raspravom ovdje. Vidjeli smo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet