• Infinity
    14.9k
    Nisam to upratio, al kad vidis covjeka da na ovoj zimi skida jaknu, da mu je vruce, onda znas da u njemu kuha i da je svjestan koliko je situacija losa.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Pogledao sažetak Rijeke i nije mi jasno kako A neki igrači nisu više kod nas i B zakaj imaju još 0 bodova a po pokazanom su trebali imat barem 5.

    Igraju kao nekada Dinamo u Europi
  • Guinness
    1.9k
    Igraju kao nekada Dinamo u EuropiZGBhoy

    Nekada...? Kada to molim te?
    Prošle i pretprošle godine?

    Rijeka u eurokupovima igra kao Rijeka, borbeno, hrabro pa šta bude.
    Zadnje dvije jeseni su kod nas bili iznimka, a ne pravila.
    Ove godine još izgledamo iznenađujuće i dobro, obzirom kako je to inače bilo. 5 bodova na kontu, a ne da nije ništa prikazano nego izgledaš kao prosječna seoska ekipa.
  • ZGBhoy
    1.7k
    mislio sam u stilu izgubit na sve nemoguće naćine
  • Infinity
    14.9k
    Rijeka jeste sinoc odigrala kao Dinamo nekada. Dobro su izgledali, prvih pola sata jako dominantno i onda su ih ovi sredili. Tako je Dinamo izgledao do prije tri sezone. Protekle dvije je Dinamo izgledao bolje nego prije, a vala i ove sad se ima rezultat, ma kakva igra bila. Mozda u tome lezi odgovor zasto igraci iz kluba cija igra lici na igru luzerskog Dinama nemaju mjesta u danasnjem Dinamu koji evo u tri kola nema poraza.
  • xavier
    11k
    zakaj imaju još 0 bodova a po pokazanom su trebali imat barem 5.ZGBhoy

    Nemojmo pretjerivati. "Barem 5" bi bila pobjeda i dva remija...AZ ih je razbio, protiv Sociedada su se dobro branili, ali nisu izdržali, a jučer su poveli, ali nije bilo dovoljno.

    Da me ne bio krivo shvatio, Rijeka igra bolje nego što sam očekivao, ali protivnici su jednostavno prejaki.
  • Crusades1986
    9.3k
    Mogli su remi uzet u prvom kolu. Eventualno jučer. 2 boda bi im bila top.
  • marcio amoroso
    31.4k
    Jučer bod i prvo kolo bod. To bi bilo ok po prikazanom.
  • Infinity
    14.9k
    Ja sam sinoc nekako mislio da ce cak i izjednaciti na kraju, da ce im se vratiti primljeni gol u sudackoj protiv Sociedada, al nista.

    Oni su svojom borbenoscu mozda zasluzili da ih se tu nagradi nekim bodom u te dvije utakmice, pa mozda i s dva boda, al Sociedad i Napoli su zasluzeno uzeli puni plijen na Rujevici. To su bile one utakmice gdje se moze reci da je pobjednik zasluzeno dobio, ali da ne bi bilo nezasluzeno da je gubitnik izvukao bod.

    Za Rijeku je steta sto nisu izvukli neku laksu skupinu. Pored Garabaga izvuces Sociedad, a pored Moldea i Hapoela izvuces AZ. Pitanje je samo koliko bi Rijeka mogla protiv ekipa s kojima se treba nametati, gdje ne cekas kontru, mada su oni jucer Napolija lijepo stisnuli i nizali prilike, al to ne bi bilo isto protiv Garabaga koji bi ti na Rujevici stao u obranu s deset igraca i cekao. Kule najvise dominira svojom brzinom, a ona mu tu ne znaci nista. Iako, nema sanse da bi Rijeka nakon tri kola bila na nuli, al tesko da bi prosli. Ipak, svaki taj bod bi jako znacio i njima i ligi, a mogli bi se bar nadati.
  • Eduardo
    16.8k
    Zvezda dobila Genta u gostima. 4 utakmice, 9 bodova. Na pragu su prolaska. Hoffenheim 12, Zvezda 9, Liberec 3, Gent 0.

    Hoffenheim siguran na jednoj od prve dvije pozicije.

    Da Zvezda i teoretski osigura prolazak potreban joj je jedan bod do kraja, a u slučaju da to ne ostvari, Slovan ne smije upisati dvije pobjede u preostala dva kola i to sa više od četiri gola razlike.
  • r1oma
    1.5k
    Rijeka gubi 1:0. Zabio je Politano
  • Infinity
    14.9k
    Zvezdi je dosta samo da ih Slovan dobije s manje od 4-0, al to nije ni bitno, ispast mogu samo pomocu trikova.
  • Crusades1986
    9.3k
    Milan-Celtic 4 gola u 30 minuta...
  • BBB Sibenik
    3.6k
    Rijeka vodi 2-2
  • Markelo
    2.3k
    Malo uranjeno al si na kraju pogodio rezultat
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.