• Nolifer
    13.5k
    Jebo vas ZDS viseJaro

Daj se upristoji kolega, ak te smeta, ne moraš bit prost
  • Brusa
    3.6k
    to ti je sve povezano prijatelju... prvo se radi problem oko "za dom spremni", onda kasnije dobiješ trandžu da ti odgaja djecu. U društvu u kojem je "za dom spremni " normalno, takve stvari se ne događaju.
  • Jaro
    11.3k
    A onda palamudite o drugom koncertu Thompsona dok transfer preuzimaju vrtiće. Dobra taktika nema sto…
  • Stihl
    3.1k
    A pazite sad apsurda hahah. Veli mi frend da su u osnovnoj skoli u Dubcu, gdje idu njegova deca, donijeli odluku da deca nesmiju dolazit u majicama dinama i bad blue boysa. Zamislite vi to hahah
  • nemapredaje
    6.6k

Bolesno, jbt kod mojih klinaca svako drugo dijete u školi je u nečem od Dinama.
  • don
    17k
    Dok se MPT i Tomašević prepucavaju oko dodatnog (!) koncerta u Areni u dječjem vrticu u ZG je na mjesto odgajateljice (?) zaposlena osoba s psihičkim poremećajem koja ne zna jel muško ili žensko te aktivno sudjeluje u promociji svoje bolesti kao nečeg super…Jaro

pa možete samo čestitat Tomici na tome. Pa kad van dica sutra u vrtiću budu sami birali svoj spol bit će kasno.
  • miro
    8k
    ovo je recimo za prijavit Gradu i medijima ako je istina. Pričamo o OŠ Antuna Mihanovića?
  • NKDZ86
    6.6k
    je, kak da ne, ima neki kodeks oblačenja u toj školi, neka odluka o tome? ako ima, onda lagano žalba na to zbog diskriminacije, ako nema, nosi.

drugo, idem na posao i vidim naravno crvene plakate i piše ujedinjeni protiv fašizma. ja rekao, čekaj, koji fašizam, jeste vi stvarno normalni, kakav fašizam, protiv čega se oni bore?

definicija fašizma: Fašizam je oblik krajnje desnog, autoritarnog ultranacionalizma koji karakterizira diktatorska moć, snažno suzbijanje opozicije i strogo discipliniranje društva i gospodarstva.

jedinoi najbliže fašizmu je ono šta radi rusija u ukrajini, a nisam vidio da protiv toga prosvjeduju, jadnici poremećeni.

tko provodi fašizam u RH? svi imamo jednaka prava, niko nikog ne tjera na nešto, nema ubijanja, sloboda tržišta, pravo vlasništva.
    ja nisam vidio da se ustaški vojnici šeću gradom, da u vladi nose ustaške uniforme, da se diže desnica pri pozdravu, da se ljudi zatvaraju, da postoje logori, da se ljudi ubijaju.

teški bolesnici stvaraju psihozu, niko ih ne dira, ali u 11. mjesecu sigurno nećete orgijati.
  • Stihl
    3.1k
    Pa da, obicna glupost. Nemre to proc, nemres i ne smijes nikom zabranit da nosi majicu dinama, bilo to skola, vrtic pa i crkva haha...ne znam kome je to palo na pamet al eto

Jebi ga, ne znam kak se zove skola, ja nisam iz Dubca.
  • javolimtebejako
    3.5k
    briljantna odluka nema sta. smije li se nositi majica recimo na Liverpool ili Real Madrid? jesu zabranjeni svi nogometni klubovi ili samo onaj iz Zagreba?
  • rioda
    11.8k
    Veli mi frend da su u osnovnoj skoli u Dubcu, gdje idu njegova deca, donijeli odluku da deca nesmiju dolazit u majicama dinama i bad blue boysa.Stihl

Ima negdje ta odluka napismeno?
  • Stihl
    3.1k

Ima negdje ta odluka na pismeno?
    Veli mi da jos nema napismeno i da ce njegova deca nosit majice dinama bez obzira. A i da ima napismeno, na temelju cega to mozes zabranit, ja tu ne vidim nikakvih pravnih osnova za zabranu. To je kao da velis, e od sad ne smijete nosit marku adidas, nego samo Nike.
    Ma mislim, totalna glupost je o ovako necemu raspravljat, ne samo da je glupost nego je i žalosno.

Ma odluka je top! Svaka čast na ideji, pobjeda jebote hahah nemres jebeno verovat da tak nekaj nekom uopce padne na pamet.

drugo, idem na posao i vidim naravno crvene plakate i piše ujedinjeni protiv fašizma. ja rekao, čekaj, koji fašizam, jeste vi stvarno normalni, kakav fašizam, protiv čega se oni bore?
    Frende, nema smisla trosit riječi na debile.
  • vjeko1701
    20.8k
    A pazite sad apsurda hahah. Veli mi frend da su u osnovnoj skoli u Dubcu, gdje idu njegova deca, donijeli odluku da deca nesmiju dolazit u majicama dinama i bad blue boysa. Zamislite vi to hahahStihl

Na temelju fucking cega da mi je znati.

Ja cak ni nisam za zabrane. Sto se mene tice, neka svatko prica sta hoce bez da ima posljedice od strane drzave.Pacho

Meni je sloboda raditi sto god zelis dok god drugima ne umanjujes kvalitetu zivota. Dok god postoje ljudi koji su trpili pod tim obiljezja, koji su izgubili bliznje i sve kaj su imali pod njima, koji su zivjeli u teroru i strahu od njih, koji imaju trajne psihicke i fizicke posljedice od borbe protiv njih, meni bi bili nedopustivi.

Posebno kad neke nedojebane feministinje i njihovi simpovi sa hrvatskih studija parodiraju trgovima ogrnuti tim sranjima dok placu kako im je tezak i neposten zivot u kojem im je najgora stvar odabrati dal ce narucit hipsterski frappucino sa mangom ili papajom. Ak im netko tko je nesto i prosao u zivotu prigovori onda kmece ko najveca derista o fasizmu i patrijarhatu i izigravaju neke zrtve dok ih u isto vrijeme prave zrtve totalitarizma i rata smiju samo bespomocno promatrati.
  • jakov1
    1.3k
    svi imamo jednaka pravaNKDZ86

Pa evo, "trandza" po nekima nema pravo raditi svoj posao zato sta ima nausnice i u privatno vrijeme se igra maskara.
  • ElDorado
    7.6k
    ne kuiš ti to. Svi mi imamo jednaka prava samo ako mislimo i razmišljamo isto. Ako smo drugačiji nemamo nikakva prava.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet