nemapredaje
don
Dok se MPT i Tomašević prepucavaju oko dodatnog (!) koncerta u Areni u dječjem vrticu u ZG je na mjesto odgajateljice (?) zaposlena osoba s psihičkim poremećajem koja ne zna jel muško ili žensko te aktivno sudjeluje u promociji svoje bolesti kao nečeg super… — Jaro
NKDZ86
javolimtebejako
Stihl
Veli mi da jos nema napismeno i da ce njegova deca nosit majice dinama bez obzira. A i da ima napismeno, na temelju cega to mozes zabranit, ja tu ne vidim nikakvih pravnih osnova za zabranu. To je kao da velis, e od sad ne smijete nosit marku adidas, nego samo Nike.Ima negdje ta odluka na pismeno?
Frende, nema smisla trosit riječi na debile.drugo, idem na posao i vidim naravno crvene plakate i piše ujedinjeni protiv fašizma. ja rekao, čekaj, koji fašizam, jeste vi stvarno normalni, kakav fašizam, protiv čega se oni bore?
vjeko1701
A pazite sad apsurda hahah. Veli mi frend da su u osnovnoj skoli u Dubcu, gdje idu njegova deca, donijeli odluku da deca nesmiju dolazit u majicama dinama i bad blue boysa. Zamislite vi to hahah — Stihl
Ja cak ni nisam za zabrane. Sto se mene tice, neka svatko prica sta hoce bez da ima posljedice od strane drzave. — Pacho
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.