• mali M
    9.1k
    Inače jedan od najčešćih argumenata u smjeru dokazivanja nepostojanja Bogatp1997

Samo što taj argument ne vrijedi jer tebe nitko ne tjera da vjeruješ u Njega, dana ti je ta sloboda, dok taj argument sprda vjernike sa čajnikom... Zato ga i koriste ljevičari...

A druga stvar, sa samim izvlačenjem argumenta čajnika si dokazao da lupaš nekakvu izmišljenu tezu i očekuješ od drugih da ti daju kontra argumente... Al dobro, čim se pojavi čajnik teorija jasno je zašto se vode besciljne rasprave
  • Brusa
    3.6k
    tzv. Russellov čajnik, iliti analogija u kojoj ja tvrdim da u svemiru lebdi nevidljivi čajnik, a budući da ne postoje dokazi da postoji, onda nema dokaza ni da ne postoji niti se od oponenta isti mogu očekivati. Budući da je teret dokaza na proponentu odnosno onome tko vjeruje u čajnik, ne možemo zaključiti, ni po čemu, da spomenuti čajnik postoji. Inače jedan od najčešćih argumenata u smjeru dokazivanja nepostojanja Boga.tp1997

Moram priznati da prvi put čujem za ovo. I moram priznati da je jedna od glupljih stvari koju sam pročitao u svom životu. (Ništa tebi osobno kolega, nego o samoj teoriji)
  • rokikaciga
    7.4k
    A mozda Kova samo slusa svog sefa i nema potrebe za ovim komentarom?
  • masacusec
    6.7k
    Konferencije i obraćanja javnosti prije odnosno poslije utakmica su univerzalni „copy-paste“ obrasci koji su obveza te kao takvi nametnuti trenerima, stožeru i igračima koji često na vrlo nemotiviran i neemotivan način prikazuju aktualnu situaciju. U svim se sportovima svodi na već ustaljenu šprancu koja nam uglavnom ne otkriva ništa naročito novoga. Ponavljam, riječ je o nametnutoj obvezi koja za posljedicu često ne daje nekakve nove velebne spoznaje.
  • Crni86
    17.3k
    ovo mi je najjace da ljudi ne shvacaju kako ide hijearhija u klubu. Ne samo kod nas, u bilo kojem klubu.

Kao Kova slua Zvonu, pa neg kog ce? Svaka 2 mjeseca - Kova je Zvonina lutka. Pa je da - tehnicki produzena ruka, jedan od njegovih zaposlenih pomocu kojih ostvarije viziju kluba koju si je postavio.

Vjerojano da se ne slazu, vec bi se razisli, kao i u svakom drugom timu.
  • Fan
    1.7k
    A mozda Kova samo slusa svog sefa i nema potrebe za ovim komentarom?rokikaciga

U redu, imaš pravo, najvjerojatnije i je odluka Bobana. Sad kad razmišljam vjerojatno i puno pretjerujem kad sam reko da se uvrijedio i da je frajlica kad nije njegova odluka jer ju on ni ne može donijeti.
    U svakom slučaju loš potez Dinama.
  • mali M
    9.1k
    U redu, imaš pravo, najvjerojatnije i je odluka Bobana.Fan

mi baš nemremo bez efekta veliko vođe. Zašto nitko ne piše odluka je "Dinama".. Stavljate sve moguće odluke u ruke jednog čovjeka i o tome je i Boban pričao za novinare: Boban ovo, Boban ono.. Sve Boban.. Baš je glava napravio tešku traumu navijačima Dinama kad vide da sve odluke donosi samo jedna osoba! Pa šta mislite da odlučuje i o dresu? I o objavama na mrežama? I marketingu? I ponudi pića i hrane na stadionu?!
    Malo već bole za oči te teorije zavjere...
  • Fan
    1.7k

Mene uopće ne je*e to da Boban ima najvažniju riječ po pitanjima sportske politike, a to bi meni uključivalo sve vezano za igrače i trenere. Dapače, meni je to jako pozitivno da jedna osoba, sposobna poput Bobana, drži čvrsto uzde i odlučuje o tim pitanjima (naravno uz savjete i dogovore s drugima, ali krajnja njegova odluka). Sve osim toga bi se pretvorilo u cirkus i ne bi znao tko pije, tko plaća.
    Ne vidim ni najmanje kakva je to teorija zavjere o kojoj se priča?
    Pa kak bi to izgledalo da Kovačević dovede koga god želi, da se bilo koji zaposlenik ponaša kako želi, po svojoj volji, da svako ima svoju viziju i na kraju svako malo mijenjamo planove? Možda je čak tako i bilo do pred zadnje stanke pa je zato bio kuršlus u i oko svlačionice, al velim, meni je ok da jedna osoba vodi glavnu riječ.
    Mnogi se s ovim neće složit zbog usporedbe, al svaka velika i uspješna firma ima direktora koji na kraju mora donijeti odluku/e o daljnjem putu. Naravno, Dinamo nije firma, ali predsjednik kluba nije daleko od toga.
  • mali M
    9.1k
    tako je, ali isto tako neke stvari djelatnici određene firme mogu ili ne mogu raditi jer postoje pravilnici, načini kriznog upravljanja, propozicije, upute...
    Samo to želim reći, stvarno nema potrebe svaku odluku trenera i njegovog stručnog stožera prozivati kao Bobanovu odluku. Slažem se, Boban ima tu moć upravljanja sportskim sektorom, ali što ako je neznam Bošnir rekao da sa marketinškog aspekta je dobro novinarima poslati poruku da Kova zauzme stav. Samo to želim reć da je okej da se i to promišlja.. nemora (i nije) sve Boban ovo Boban ono..
  • Jurki
    20.6k
    S obzirom na ovo "jebanje koze" 2-3 tjedna oko presica.. zlobnici bi rekli da nemamo apsolutno nikakvih problema, rasturamo na svim frontovima, uvjerljivo smo prvi u Hnlu.
    Golmani brane nemoguce situacije, apsolutno svi su fit i u top formi. Mikic i Jakir imaju 500+ minuta, sva ovoljetna pojacanja su se pokazala kao top pickovi itd itd.

Kad mediji seru po klubu, traze se ocitovanje, vile i motike. Kad nakon visemjesecnog sranja po klubu ljudima dopizdi i uvedu silezio stampa.. opet ne valja.
  • mali M
    9.1k
    mislim da onda nebi imali problema sa pressicama :rofl:
  • Dino
    4.7k

To je zato kaj su Hrvati takav narod. Gdje god znaš nekog da je na nekoj upravnoj poziciji, i još k tom da ima imalo jači stav ili je "veća glava", reći ćeš Boban je odlučio, LJPV je odlučio, Rimac je odlučio, Plenki je napravio ono, Tomica je napravio ono, a rijetko kad će se upotrijebiti ime firme, društvo ili institucija.
    Ne bih se s time zamarao jer mi koji navijamo za Dinamo znamo kaj je Dinamo i cijela Europa je svjesna njegove veličine i institucije, a ostali nek se koprcaju.
  • mali M
    9.1k
    ma kužim.. i ja to radim da budem iskren, ali s druge strane, ti isti ljudi sebi i uzimaju zasluge za nešto što njihove institucije rade. Boban nikad sebi ne pripisuje zasluge... Al kužim što želiš reć
  • Tvrdica McTvrdi
    3.5k

Rusellov čajnik je jedna od većih pizdarija u svijetu filozofije jer se ne tiče samo postojanja Boga, nego većinu istraživanja i argumentacija svodi na apsurd. Ne mogu vjerovat da je taj čovjek relevantan po ičemu
  • The Undertaker
    9.2k
    I tko je odlučio da trener neće davati izjave (prekršiti ugovor)? Kovačević? Bošnir? Oni za to nemaju ovlasti. To može odlučiti ili barem odobriti ili Boban ili netko iz Uprave. Po svemu viđenom na članskom danu, to je Boban.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.