• Sibirski plavac
    7.3k
    Neki čudni ali fakat čudni optimizam mi govori da će ga se istrpit do zime,i onda dovest ozbiljnije ime na klupu. Iako, džabe nam "ozbiljno ime" na zimu ako dotad sjebemo većinu preostalih tekmi do pauze.
  • Goncalo Santos
    2.5k
    Da je ovo posten trener mi bi u ovoj fazi sezone imali jednog killera kao sto je beljo u vrhuncu forme i jos neke igrace u top formi.

Ovako smo dosli do toga da nam sve b opcije moraju igrati jer su oni oko kojih se trebala graditi ekipa van forme i glavom u drugim stvarima. To naravno da su i ti igraci dobrim dijelom sami sebi krivi.

Isto tako ovo je valjda jedinstven slucaj trener koji od ni jednog igraca ne izvlaci maksimum nego bas suprotno, ubija ih i mentalno i otkriva im sve slabosti.

Posto ostaje sigurno do daljnjega, okrecem se gorici, svim srcem navijam da bar njih pobijedimo da me "usutka".
  • Fan
    1.7k
    Ne bih imao problem s tim da gubimo tekme 3,4,5 razlike, al da se vidi neka ideja, način na koji se želi igrati, želja.
    Ljudi, mi igramo jebeno sramotno i "momčad u stvaranju" nije isprika za to. Mi nemamo izgrađenu nijednu jebenu akciju u ovoj utakmici. Koji k??? Ne igramo protiv PSGa, Bayerna, Arsenala nego Lillea kojeg je nedavno dobila Zvezda.....
    0 šuteva, 2 prekršaja. Debakl.
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    Me znam zbog čega su se svi danas okomili na njega. Bar danas nije on kriv što ne ispratimo svog igrača , što smo statični i što smo konstantno sporiji na lopti od njih. Kriv je za puno toga ,ali večeras ga ne krivim toliko. Možemo i moramo bolje već od starta drugog poluvremena. I zbog ljudi na tribini i zbog sebe , ajmo pozitivno sad pa poslije ćemo vidjet šta i kako i analize pravit
  • austrijanac
    8.6k
    Do zime se nemojte trest da ce bit promjena.
    Osim ako bipolarnog ne okrene.
  • San Lorenzo
    23.2k
    Najgore od svega mi je što na dan utakmice uopće nisam nabrijan, ni optimističan jer očekujem jadnu prezentaciju, onda od utakmice dobijem još manje nego što sam očekivao.
    Lille je jak, ali baš da nemožemo centar prijeći, a kamoli zaprijetiti po golu je ozbiljno rasipanje teško stečenog ugleda.
  • Nine9
    0
    Idu zamjene u 60’ ili na 3-0, jasno ko dan
  • Infinity
    20.5k
    Davno su ljudi poceli da kritiziraju Bobana sto ga drzi, a ne njega. Covjek je odlucio pokupit lovu koja mu se bacila na stol i to je to. Nije on kriv sto ne zna.
  • striko
    2.8k
    Lik je totalno izgubljen i nažalost gledat ćemo ga do kraja sezone.
    Svaka kritika treba biti u temi Zvonimir Boban.
  • don
    17k
    pa normalno, ali ovdje idalje postoje ljudi koji kritiziraju Kovačevića a ne Bobana.
  • Odani Zgd
    980
    Sjetim se Neneka i Monaca kako smo igrali u ovo vrijeme prošle godine,i sad gledamo ovu tugu od igre.Jedan je Bjelica Nenad
  • Zg123
    3k
    Zna li ovaj covjek da smije napraviti zamjene prije 60.minute???
  • Odani Zgd
    980
    Ne zna....lik doslovno čeka da otkuca 60-ta min.
  • Infinity
    20.5k
    Vjerojatno igra fantasy, pa ceka 60 minuta za dodatni bod za nastup.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.