rokikaciga
Tvrdica McTvrdi
Zaboravio si i onu staru provjerenu informaciju i da je gej. — mali M
tp1997
Možda munje Boban samo rekao, Kova pobrini se za sebe, koncentriraj na momčad i tekme, pusti presice a klub će stati iza tebe... A možda mu nije ništa ni rekao... — mali M
mali M
možemo zaključivati na osnovu onoga što vidimo — tp1997
, onda se sam drži toga. Tvoj argument je pretpostavka i uljudno ti se odgovorilo, što bi ti više? Da se slijepo slože svi sa tvojim narativom o zločestom vladaru iz sjene Bobanu? Jel to onda i dobroj vjeri?argumentirana rasprava i odgovaranje na tuđe argumente u dobroj vjeri. — tp1997
tp1997
Tvoj argument je pretpostavka i uljudno ti se odgovorilo, što bi ti više? Da se slijepo slože svi sa tvojim narativom o zločestom vladaru iz sjene Bobanu? Jel to onda i dobroj vjeri?
Nemoj glumiti žrtvu, sam si rekao da je ovo forum i raspravljamo, ali ti se naljutiš kad se netko ne slaže s tobom.. ajde malo stisnuti šakice i biti muško, nemoraju odma suzice kapati — mali M
mali M
Mr Anderson
da se razumijemo, uopće mi ne smeta neslaganje. Samo mi smeta odbacivanje svakog argumenta na razini "izvor?". — tp1997
vjeko1701
Moje je pitanje po čemu ti zaključuješ da *nije* onako kako sam ja pretpostavio. — tp1997
tp1997
ti nisi dao niti jedan argument nego pretpostavljaš na osnovi svog subjektivnog dojma. — Mr Anderson
Ne možeš reći da je nešto tako i onda tražiti od drugih da dokažu da nije. — vjeko1701
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.