• vjeko1701
    20.8k
    Pa od prvog trena je iz aviona bilo vidljivo da nije prihvacen od strane navijaca, kao Livakovicev nasljednik.Marley

Pa baš i ne. Imao je dosta zagovornika. Stavljale su se slike istih poza kao Livaković i velika većina se nadala da će ga dobro naslijediti.
  • Carrasco
    6.6k
    Meni je fascinantno kak smo mi dali 3 milje za Nevistića, a Livija koji je branio penale na SP prodali za 6...
  • Zagi
    13.1k
    A dobro , tada je riječko-zagrebačka ljubav još bila u punom jeku.
  • jedan u nizu
    16.4k
    Meni je fascinantno kak smo mi dali 3 milje za Nevistića, a Livija koji je branio penale na SP prodali za 6...Carrasco

Livakovic je u trenutku prodaje imao 28 godina. Da, u najboljim godinama za vratara, ali vise ne gledas njegov potencijal nego trenutnu razinu. Razina je bila velika, ima i svojih mana pa zato nije otisao u najvece klubove, ali je bio odlican golman. Samo sto renome dinama nije takav da igrace sa 28 godina prodaje za 15-20mil. Nazalost, liga nam je ogranicavajuci faktor.

S druge strane,. Nevistic je imao 23 godine kada je dosao u Dinamo. Taman na rubu da je jos uvijek potencijal (a to je i bio), jer golmani sazrijevaju ipak malo kasnije.
    Imao je potencijal biti bolji, a i potencijal za preprodaju u nekom razdoblju za veci iznos.
    Nije Rijeka nista bolja po renomeu od nas, ali situacija je takva da dinamo vise kupuje iz domace lige, i posto je najdominantiji klub, drugi klubovi nabijaju cijenu nama jer eto - mogu.
    Takoder, stara uprava + Miskovic = ?.

Nazalost, dok god je nasa liga takva kakva je, mi cemo samo mlade talente moci prodavati po velikim cijenama. Igraci sa 25+ godina su vec formirani igraci, i tesko da mogu jos puno toga nauciti u drugom klubu, drugom sistemu, po drugim trenerom. A otegotna okolnost je i ta sto u tim godinama ima iskustva igranja u nazalost, ocajnom HNLu.
    Tko bi od velikih klubova dao 20-30 mil za igraca koji je zreo, a ima iskustva igranja samo u HNLu, i 5-6 utakmica godisnje u ligi prvaka ili europskoj ligi.
    Kada za te novce moze uzeti igraca koji ima iskustvo igranja u recimo nizozemskoj, belgijskoj ili portugalskoj ligi.
  • NitkoBitan
    33.2k
    drugi klubovi nabijaju cijenu nama jer eto - mogu.jedan u nizu

Ja sam mislio da mi dobivamo po cijeni nizoj od drugih, tako nas barem uvjeravaju spominjuci ponude inozemnih anonimnih klubova :rofl:
  • Mr Anderson
    15.2k
    Po meni jedna od najljigavijih ljudskih osobina je karakteristika hijene, odnosno preneseno to bi bilo čoporativno šutiranje čovjeka koji je na podu, a u ovom slučaju zlurado iživljavanje nad jednim igračem Dinama, naravno pod okriljem anonimnosti.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.5k

3 milje za njega je opjevana priča, bacanje novaca na poluproizvod, a kaj se tiče Livakovica golmani se rijetko kad prodaju za velike novce. Po meni je ipak u tom trenutku bila realna ona cifra od 10, kolika je i bila klauzula, samo se Vlatka, Šimić i ekipa tad vodili načelom "zadužio je klub". Sve tri prodaje (Ivanusec, Livi, Šutalo) to ljeto su dani ispod cijene
  • Jurki
    20.6k
    Meni je fascinantno kak smo mi dali 3 milje za NevistićaCarrasco

I Čabraja bonus.
    Te godine skurili preko 10 milja eura, a dobili jedno veliko nista.
    Iz te sezone se Špikic pokazal kao najbolja akvizicija.. kaj vise govori o nekvaliteti dovedenih igraca nego o Špiki.
    Nadam se stvarno da je to to kaj se Nevistica tice.
    Bil sam za to da ga se ne makne iz momcadi na kraju prosle sezone jer nam je stvarno kompletna momcad bila u totalnom kurcu. I remontom ekipe da bu i on pocel davati nekaj na terenu.
    Promijenili smo kompletnu momcad, nazalost on je ostal na izvedbama iz prosle sezone.
    Bil bi puno sretniji da nam golman nije nikakav problem.. al jbg kaj je tu je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet