• San Lorenzo
    23.1k
    Nije li bilo priča da je Livaković bio spreman ostati uz povećanje ugovora kojeg mu V. Peras nije htjela dati, a još mu je pored toga i izbornik počeo punit glavu glupostima?
    Uglavnom, ako ga otkupimo, siguran sam da ostaje do kraja karijere.
  • vjeko1701
    20.8k
    Mislim da se Livi nadao da ce mu turci biti odskocna daska u bolji klub liga 5rokikaciga

Bilo je i pritisaka u reprezentaciji. Sasvim slučajno jel ususret sezoni koja je Jakobušiću bila biti ili ne biti.
  • austrijanac
    8.5k
    Dalic mu je savjetovao odlazak.

Na tome ostat.
  • ElDorado
    7.5k
    čak i uvjetovao
  • Jos-Optimus
    8k
    ti si rijetko naporan lik, uvijek lupas kontru i negativu, ne znam što misliš postići
  • fakin
    2.1k
    Ne, nego samo pisem realne stvari. Realnost nije negativnost
  • Nolifer
    13.4k
    Baš suprotno i tako stoje stvari. Svi su ti lijepo objasnili, a ti trubiš po svom i širiš negativu.
  • scooniepenn
    5.9k

Iz tvoje perspektive je to realnost. Jednako je realno za Muju u onom vicu kako svi osim njega voze u krivom smjeru po Autobahnu.
  • fakin
    2.1k
    Ista ekipa koja je prije dva mjeseca pisala da ce Bennacer biti vanzemaljac danas pljuju po njemu. O tome govorim, ali nema veze zanemarite ne da mi se
  • Sajla
    15k
    Realnost nije negativnostfakin

Nakon što je bio u top 3 golmana na SP (za nas i najbolji pa samo nezasluženo nije dobio nagradu za najboljeg) i tamo uzeo brončanu medalju uspije izboriti transfer u - Fenerbahce.
    Tamo brani, ali mu za svaku lošiju reakciju turski mediji rade stvari koje u Hrvatskoj nije mogao zamisliti.
    Onda još dobije po glavi od navijača koji upadnu u teren.
    Na kraju ispadne iz prvih 11 i kažu mu da ode, čak i nakon što odradi izvrsnu utakmicu u kvalifikacijama LP protiv Benfice.
    Nađe osrednji klub u Ligi 5 i tamo ga posjednu na klupu nakon što su mu garantirali da dolazi braniti.
    I nakon 2 i pol godine se vrati u Dinamo gdje je car, obožavan i cijenjen, da bi nakon par mjeseci rekao - ma idem još jednom probati vani, sad će sigurno biti drugačije, pa samo sam 3 godine stariji, možda me uzmu Real ili Bayern nakon što dobro obranim sezonu u Rennesu ili Wolverhamptonu? Tip koji je pun para? Nakon što gleda kako su prošli njegovi prijatelji i kolege Oršić, Petković, Ademi, Rile..?
    To ti smatraš realnim? OK.
  • fakin
    2.1k
    Recimo da ga trazi klub poput Celte, Leipziga ili Lyona mislis da ne bi otisao?
  • Sajla
    15k
    recimo da ga takvi klubovi nisu tražili kad je bio 3 godine mlađi i nije imao ovako negativno inozemno iskustvo iza sebe.
  • fakin
    2.1k
    ajmo pogledati realnost i stvarnost, zadnjih par godina imali smo mnogo povratnika, dobrih igrača, reprezentativaca, za koje smo mislili/nadali se da će ostati do kraja karijere u Dinamu pa tko je od njih ostao?
    Oršić?
    Petković?
    Ademi?
    Pjaca?
    Rog?

evo ajde reci koji igrač nakon što se vratio u Dinamo je ostao ovdje do kraja karijere? naravno govorim o dobrim igračima, ne nekim trećim opcijama. doslovno nitko u zadnjih desetak godina.
    ja se sjećam da je zadnje silvio marić prije 20 godina. a mara je posebna glava i njegova ljubav prema klubu je daleko veća i jača od 99,99% igrača Dinama.

naravno da bi i ja volio da Livi ako dođe ostane ovdje do kraja karijere, ali on je sada u najboljim golmanskim godinama i ako će dobro braniti i kod nas i u reprezentaciji sumnjam da će ostati tu još 5-6 godina do kraja karijere, jednostavno praksa do sada pokazuje suprotno.
  • Mr Anderson
    15.2k
    Recimo da ga trazi klub poput Celte, Leipziga ili Lyona mislis da ne bi otisao?fakin

Da su htjeli, tražili bi ga sad. Ne znam što bi on trebao napraviti u pola godine da ga počnu tražiti klubovi iz liga petice. Ni sam ne razumijem zašto nikad nije bilo jačih ponuda za njega. Ipak je on prvi golman jake svjetske reprezentacije.
    Slabiji je u izlascima na centaršuteve i igri nogom, ali je zato vrhunski linijski golman s odličnim refleksom.
  • DerHerrKool
    184
    Kak je Livi usporediv sa ovim ostalima ak je
    sada u najboljim golmanskim godinamafakin
    Koji je od ovih bio kod nas vrhunski, išao probat van, pa se u najboljim godinama vratio i nije valjao? Niti jedan. Ili su bili anonimusi koje smo preporodili ili Ademi koji je već bio na kraju kad je odlazio od nas i niti blizu najboljih godina, ili Pjaka koji je isto bio daleko od najboljeg ali su ga doveli jer je odskakao u Rijeci, pa da nebi bilo.
    U ostalom, od svih nabrojanih jedino bi se za Oršu moglo reć da je otišao "za lovom" ili nekim kakti izazovom, ali sigurno ne zato kaj ga je zvao neki Europski velikan.
    Uglavnom, potpuno promašena teza i usporedba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.