• kajjaznam
    323
    i meni je pajdo drago kaj si fulao
  • kajjaznam
    323
    do idućeg lošijeg rezultata, onda smo opet tam di smo bili prije 2 tjedna
  • Crni86
    17.2k
    Presing nam je i dalje dosta kriminalan. Neka postavka ocito je da igramo presing ali izgledamo totalno ne uigrano. Presing nam puca nakon dva pasa suparnika jer ne djelujemo kao ekipa i to se vidlo vise puta tokom tekma a onda se vidlo i nezadovoljstvo prednje linije koja krene u pressing a ne dobi adekvatan support veznjaka (sasvim razumno).

Taj dio isto tako pod hitno treba popravit. Idemtificrat di je problem i to rjesit.
  • vjeko1701
    20.7k
    Da pronađemo sve slične akcije, dam se kladiti da bi bio često u naslovnoj ulozi.Zagi

Nažalost toliko pamćenje ne znam al moja poanta stoji. To su sitnice koje dugoročno rade veliku razliku.
  • rokikaciga
    7.3k
    Dosta puta smo i uspjesno dosli do lopte. Uspjesan visok presing je jako tesko igrat jer ne mozes igrat igraca na igraca...osim ako si ludak kao Kompany kojem Upamegvajer prati igraca do protivnickog sesnaesterca.
  • Crni86
    17.2k
    meni je u glavi da smo vise ispadali i da je to vz bez problema prolazio. Drugo poluvrijeme je to bilo bolje.

Ma naravno da ne mozes drzat cijelu tekmu ali onda bas zato postoje triggeri i situacije kad se ide u pressing. Ali ak idemo, idemo svi, a ne da neki kopaju nos dok ostali trce.
  • Thor
    1.5k
    Tek sad u prilici pisati. Prvo poluvrijeme top! Drugo,nakon izmjena, nismo puno dobili. Nebum nis kritiziral osim da mi se ne svidja Beljin govor tijela.
    Istaknuo bih posebno malog Mikica i Vinofa koji su,posebno Vilnof odigrali majestralno. :heart: :strong: Coksa odlican!
  • rokikaciga
    7.3k
    patnja mi je na mobitelu al nadam se da ce se shvatiti

Ovo je defaultna postavka visokog presinga kad golman ima loptu. Varazdinci su igrali sa duplim pivotom u Marini i Duvnjaku, mi smo pritiskali u klasicnom 433 stilu sto odgovara.

Medutim problem je sto je uvijek jedan stoper prazan i lagano se rade famozni trokuti i izlazi iz prve trecine

Tqa2szO.jpeg

Ako se digne jedna osmica na njihovog stopera onda Zelenika mora ispucavati na njihovog sidruna ili riskirati dodavanje na nas visok presing. Ovo je jedna od postavki koja se cesto koristi.

AtWLZpI.jpeg

A Kompany pusta Upamegvajera da prati njihovog napadaca/poluspicu(cesce) i doslovno se radi presing 1 na 1. Ovo je najteze fizicki i takticki izvest jer moras paziti na sva kretanja, promjene pozicija i slicno.

zHaIe7g.jpeg
  • NKDZ86
    6.5k
    Danas hat trick:
    1) svaka čast svima koji su došli po ovom vremenu, to se zove ljubav
    2) novi dres bomba
    3) napokon rutinski dinamo + priliku neki napokon dobili.

Laku noć.
  • Crni86
    17.2k
    dobro si to prikazao :smile:

Po sjecanju mi smo u presing kretali kad bi lopta dosla do stopera. Zeleniku nisi vidio uopce na lopti, a cini mi se da onda u orvom poluvremenu vezni red (citaj Misic koji nikad nije imao igraca) pustao pre lako svoje igrace i tako bi vrlo lako izasli.

Bakrar i Ljubo bi krenuli, ali dok su krenuli bio bi jedan igrac varazdina u prilazu i puklo bi sve jako brzo. Drugo poluvrijeme kad je misko napravio par koraka naprijed je to izgledalo puno bolje.

Isto tako pogledajte gol koji smo dobili. Istina, je nesretan, ali stojkovica i misica moze bit sram da mckenna koji je puno dalje od skaricica leti u blok. Stojkovic kao nesto sa zakasnjenjem probao, misic se nije pomaknuo s mjesta.
  • Kepec
    7.8k
    Čim uđem u Zonu i vidim na temi tekme 27 stranica onda znam da je tekma KONAČNO bila dobra. Nema 50 strana histerije i paranoje.
    Bravo Dinamo, Bravo Zona. Karlovac, Varaždin, ajmo polako dalje.
  • Hrvatski Gradjanski
    161
    Čista romanika. Falit će mi ovaj naš Maksimir i tekme s 4000 navijača po ovakvom vremenu. Kad se pravi pojave.

Drago mi je bilo za vidjeti da eto mali Mikić ipak može odigrati utakmicu HNL-a protiv Varaždina na Maksimiru.
  • Svi na Sjever
    3.2k
    4022 gledateljaFabercaster

+ 2 curice, službeno prijavljujem.
  • Mihael2305
    830
    Svaka čast svim momcima i djevojkama što su danas došli u tolkom broju, 4 tisuće ljudi na 0 stupnjeva, sjever opet dominirao kao i uvijek... taman se uspio malo stabilizirat nakon teških žuja s plavog kornera i dabinih mede.

Dosta otvorena utakmica, i veliki plus kovi što je dao nadu mladom fili, skoro je uspio napraviti clean sheet al šteta, i napokon da vidimo mladog Mikića u prvih 11, skroz solidan. Iskreno bolje bi isprakticirao Mikića nego Lisicu na desnom beku.

I naravno da imenjak Zajc radi čuda na terenu, čovjek je mašina, slobodnjak i lagano pospremanje Domingeza.

Sad se pripremit za usrani Lille koji ne pokazuje neke rezultate, ne razumijem kako je Lille tu favorit. Ostavit srce na terenu kao danas i u Karlovcu.

ps. ako netko zna detaljnije za let u Brugge za srijedu, jel ima ili ne, hitno mi je. Purgerski pozdrav
  • dzis
    1.3k
    Ne, nema letova. Idi za Budimpestu pa hvataj Pariz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.