• serbus
    5.5k
    Volim kad je pun stadion, ali ove manje posjećene izvuku najbolje od mene. Kad je pun uvijek je tu u mislima a bude netko drugi svaku pjesmu odnavijao. Ovako svatko gura koliko može ... Komentar iz reda na "ajmo ruke" kaj opet ruke delamo a noge se smrzle... Tako da ako može više pjesmi gdje i noge rade :rofl:

Igrači odlični , nema smisla sitnice gledati...
  • San Lorenzo
    23.1k
    Utakmica nakon koje se može reći da nam je tvrdoglavost Marija Kove Kovačevića otkinula nekoliko bodova ove sezone, prvo zbog ignoriranja našeg najboljeg golmana sa ljetnih priprema i to zbog kontinuirano najlošijeg člana svlačionice drugu godinu zaredom.
    Drugi razlog je forsiranje stopera, krila, baba, žaba i Gode umjesto modernih bekova.

Još da se probudi i prestane vidjeti Yayu Tourea u liku koji na teren svaki put izlazi zaogrnut plaštom nevidljivosti, samo bi nam nebo granica bilo.
  • IceMan
    3.7k
    Svaka čast svima al Zajc je doktor nogometa.
  • ElDorado
    7.5k
    1. Mišić više ne može igrati kvalitetno u kontinuitetu
    2. Ljubičić osim presinga i trke ničim ne sudjeluje kvalitetno
    3. Zajc naš najbolji veznjak u ovom trenutku
    4. Stojke oscilira nevjerojatno treba odluciti da li je taj ili nije i to u kontinuitetu
    5. Villar nemre bit lošiji od Ljube
    6. Bennacer jedino logicno da igra umjesto Mišića
    7.Kova ne mjenjaj vise bekove preklinjem te!!!
    8. Treba se odlučiti tko je naša prva špica i dati mu kontinuirano povjerenje. Kule to sigurno nije.
    9. Kova ne mjenjaj golmana!!!!
  • Crni86
    17.2k
    tak smo se i protiv osijeka cuvali za celtu….

To su price za malu djecu.
  • Dr Hofmann
    4.3k
    Ne znam jel to jer sam ,,milijun" ovakvih tekmi na Maksimiru pogledao, ali neka me čudna euforija oprala danas. Malo ljudi, a meni top. Prvih dvadeset minuta opet tulavo, a poslije dosta dobro. Moram priznati da me mali Mikić oduševio, bio sam skeptičan zbog svega kaj se događalo oko njega, ali danas je bio stvarno dobar.

I još jednom:

Bilo kad i bilo gdje,
    jer ti si u srcu mom,
    neka drhti cijela Europa,
    ja ću s Dinamom napravit lom
  • Infinity
    20.3k
    Izgledalo je ovo bolje nego sto rezultat pokazuje. Hoxha je u par navrata mogao upisati asistenciju da je dignuo glavu. I ovako je bio igrac utakmice. Steta nesretnog gola, ali bitno da smo nesto odigrali. Prvih desetak minuta za zaborav, ostalo super.
  • ElDorado
    7.5k
    trebali smo zabit u drugom a Kova nije trebao vadit Zajca al ok, super bilo
  • rokikaciga
    7.3k
    Mogao je stavit Stojkovica/Vidovica umjesto Zajca da ga ne rauba za Lille ali isto tako zamijeniti odmah i Ljubu i za 10ak minuta Misica jer pretpostavljam da njih troje krecu u EL
  • Mr Anderson
    15.1k
    Bože dragi, kakvi sve teletabisi pišu tu. Vrtim temu na početak utakmice, nemrem vjerovati, prestrašno, Nostradamusi već vide da nema tu kruha. Ipak, Oscar za glupost ide ovima koji ne vide ništa u igri Mišića.
  • modri-kibic
    989
    Pozdrav nafurenom novinaru sa HR2. Toliko se nafurio da je prvo vadio članke gdje se mora doći na konferenciju za novinare, pa je počeo spominjati i zakladu Nema predaje, to je taj najveći hrvatski klub kako se sami nazivaju i za kraj je rekao da na slijedećem prijenosu preko radija da treba samo spominjati akcije od suparnika (kada Dinamo ima loptu da će štititi).
  • ElDorado
    7.5k
    kaaaaj? Jel stvarno? To je u prijenosu rekao?!
  • modri-kibic
    989

Ne, između naše utakmice i ove slijedeće. I još je ovu drugu utakmicu najavio u stilu idemo na utakmicu gdje ćemo barem poslije utakmice dobiti izjave trenera.
  • sport
    5.3k
    Obožavam ovakvo vrijeme jer na utakmicama nema onih koji fučkaju nakon 5 minuta.Šteta što tribinu zamjene tipkovnicom.
  • Fatos Beqiraj
    412
    Hahahahahhahahaha kako mi je smijesnk gledat te jadne novinarcice, nadam se da ova praksa ce trajat bar do kraja sezone, i da ce neko izac onda iz dinama i nabrojat sve sta su ovi pisali i trovali i onda iza toga moze ponove izjave i presice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.